0 oy
1,186 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Bu elbiseyi spor ve şık böyle sade ve tarz olarak neyle hoş durur beyaz ayakkabı çok sırıtırmı minyon tipli bir bayanım 54 kilo civarında yakışır mı sizce buğday tenliyim aynı zamanda bu aralar kendimde değişim yapmak istiyorum her bayan gibi saçlarım koyu kahverengi doğal rengi bu küllü kumral saç gidermi bana şöyle doğal dursun istiyorum ve fiyatları 400 TL dedi çok geldi bana bütçemin üstünde kararsız kaldım pandemide yaşlandık :)biraz genç kızlar gibi heveslendim bu aralar süse puse :) 

23 Cevaplar

0 oy
(3,834 puan) tarafından
bunu şık yapamazsin bence max spor bi hosluk olur. topuklu giyden kaldirmaz yakasi kumasi uymaz yani. 

tabi şıklıktan kastın ne bilemiyorum tam olarak 
tarafından
Şıklık spor şıklık tabi kastım o :) zaten Spor seviyorum evet topuklu uymaz bence de zaten topuklu giyemem günlük mesele gezmeye giderken hoş görünmek bahabında
(3,834 puan) tarafından
burda tuhaf sorular oldugu icin bu da onlardan biri sandim afedersin :) arkadadlar guzel yorumlar yapmis zaten okusaydim boyle patlamazdim :D
-Reklam-
0 oy
(493 puan) tarafından
Süper Star gider altına boya gitsin boşver iki torba aliuon o kadar tutuyor
tarafından
Ya evet haklısınız ya ev bütçesini düşünmekten işte hepsi de neyse artık boya  yaparım inşallah Karar vereyim kesin
0 oy
(489 puan) tarafından

Ben bunun altına sneaker giyerim fistik yeşili beyazlı veya su yeşili beyazlı :D Ayni tonda kupe takarim minik ve saçıma bandına gibi yukarıda bağlananlar varya büyük duranlar birde bel çantası ohh misss

tarafından
Snesker nedir gı bilmiyorum ben ilk defa duydum :D

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 264 göst.
+3 oy
11 cevap 551 göst.
28 Şubat 2025 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 503 göst.
0 oy
8 cevap 350 göst.