0 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

birbirimize alışmaya çalışıyoruz şuan çok ttatli ve uysal ama birde tuğra sürekli ağlıyor almak için onun dışında çok guzel

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Valla bende aldım ama bı yandan pişmanım kızım 15 aylık yerinde durmuyor kuş çok uysal iki kere kuşun üstüne oturdu en son bacağı kırıldı kuşun daha yeni yeni iyileşti hemen eline aliyo kuşu sıktırmaya çalışıyo dikkat edin sizde
tarafından
Ay kıyamam ya buda daha 2 aylık benim oglanada sert seviyor vermiyorum şuan alistirsam inşallah dikkat edicem canim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
düzenlendi
Yemeye çalışıyo bide arada aman dikkat biz çekiyoruz siz çekmeyin kuşu cikarmasan yazık özgürlüğü kısıtlaniyo ikisi bı arada zor 
(45,021 puan) tarafından
Kizz ayy☺️
tarafından
Kuş ayrı sırnaşık benim kız ayrı sırnaşık :D
tarafından
Ay masallah kız ne güzel anlasiyorlar ahahaha çok güzel ya
0 oy
tarafından
Anam hayırlı olsun cik cik sabah en güzel uyku yerinde ciklemesi ile uyancksn sinirden kriz geçircksn hazır ol 
0 oy
tarafından

bir kac gun kafeste kalip size alissaydi yaa hemen salmissin :D

0 oy
(6,848 puan) tarafından
Yaa aldinmi kız sonunda :) 
0 oy
(3,209 puan) tarafından

Kedimle arkadaş olsun muuu:angel:

0 oy
tarafından
Aa hadi hayırlı olsun cnm size bi kaç haftada alışır telefondan muhabbet kuşu sesi açın telefona konmaya başlar sonra omuzuna konar öyle öyle alışır :) 
0 oy
(45,021 puan) tarafından

Hadi hayırlı olsun:D

0 oy
tarafından
Çok güzel ya bende istiyorum eşim almıyor
0 oy
(667 puan) tarafından
Çok tatlı ya ☺☺☺
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Ben de cok istiyorum ya esim hamileyken aldı tuyu falan koktu bakamadım simdi de ıstyrm oglusum hayvanları cok seviyor bırbucuk yasında esim de cocukla bakamazsın dıyor
0 oy
(3,460 puan) tarafından

image

hemennn bu akıllı yemlikten al canım çok güzel, akıllı yemlik diye geçiyor, diğer türlü sürekli yemlerin üstünü üflemek zorunda kalıyosun, ama bunu bi koyuyosun iki hafta kafan rahat :) 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 208 göst.
3 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Akgunkubra (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,264 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 782 göst.
29 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 448 göst.