Yok canım öyle şiddetli hiç düşmedim şükür inşallah düşmem bir kez yolda bileğim burkuldu düşecekken elimi tere attım dizimin üstüne yavaşça indim yere onu öyle atlattım. Bir kere de banyo da bacağım resmen 2 ye ayrıldı şu tekvandocular ayırır oturur ya öyle oldum =)))
6 aylık tım karnıma futbol topu yedim ( çok aglamiştim bi mahle boyunca salya sümük agladım çocuk gibi vurdular beni diye
Dün düştüm ama gülmedim devlete çok küfür ettim ama Allah'tan karnımın üzerine düşmedim sol tarafıma düştüm. Mübarek ler esilmedik yer bırakmadi bide annemin evinin üst tarafına. Kocaman en büyük ceza evi yapıyorlar yollar maf oldu arabayla geçerken bile şey gibi sallanıyorum arabanın içinde
Düsmedimde cam silerken pencerenin köse tarafi karnima degdi cok acimisti kosa kosa komsuya gitmistim bise olurmu diye sormaya bi arada az kalsin kendimi biçakliycaktim cok korkmustum sag salim dogurdum sükür
Kızım la yolda giderken ayagım kaymıstı dizimin üstüne düstüm o zaman hamileymisim haberim yok Allahtan bise olmamış cok utanmıştım Allahtan etrafta kimse yoktu
Ohoo yerinden kalktn mi desene vala iyi çocuk düşmedi cidden hayatımda bu kadar düşmemiştim
1,493,388 soru
24,400,382 cevap
350,094 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın