0 oy
173 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (75 puan) tarafından
kapalı
Kızlar Allahın izniyle 13 Haftalık oldum ıkı hafta daha bekleyip doktora gitmek istiyorum eşime nasip olursa sürpriz yapmak istiyorum ona nasıl sürpriz yapayım balon görüyorum hep onunla yapıyorlar ben kararsızım 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(883 puan) tarafından
Bence mutfakta bir yeri tarif et aşkım şunu getirirmisin diye oraya paket köy fierleri çok klişe ve bunun kadar bir değer. İfade etmiyo malesef
(75 puan) tarafından
Paket içinde balon mu yine koyayım
(883 puan) tarafından
Yok canım ya ne balonu boş işler Onlar cinsiyeti neyse o renk ya bi emzik koy ya ayakkabi ya patik kaşık çatal bişey iste çok hoş olur bence
(75 puan) tarafından
Haklısın walla canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Balon sevmiyorum ya çok klasik burdan bir arkadasa fikir vermiştim kutu kutu yap yani nasıl:D büyük kutu onun bir küçüğü onun bir küçüğü onunda bir küçüğü hepsini güzelce kapla üzerlerine not kagitlari ile yazılar yaz ve bunları iç içe koy en küçük kutuya cinsiyet le alakali mavi emzik veya pembe emzik ayakkabı ne istersen koy paketle sonra hepsini iç içe koy üzerini büyük bir şeritle hediye kurdalesi ile kapat biraz uğraştırıcı ama güzel oluyor eşin kutuları açtıkça kutu cikicak hem merak hemde güzel sende o arada video çekersin;)))
(75 puan) tarafından
Bu güzel ama eşim sabırsız ama fikir hoşuma gitti
tarafından
Kız daha iyi sabırsız olması not kağıtlarına da şey yazarsın az kaldı baba bitane daha kutu aç baba felan farklı emojiler çizersin vs heyecanlı olur :)))
(75 puan) tarafından
Bu cok aklıma yattı kendim şimdiden heycanlandım
tarafından
:D işine yararsa ne mutlu bana canım

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 201 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
21 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,825 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 789 göst.
15 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevvalinannesii (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.
26 Nisan 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Emellllsdkkk (359 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,584 soru

24,074,235 cevap

330,831 kullanıcı

...