0 oy
304 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (178 puan) tarafından
Kızlar annemler corona oldu yarın eşimle yemek göndercem kemikli çorba yapcam bulgur pilavı yapcam yanına ne yapayım akıl verin lütfen salata yapcam bide sadece soslarlar Baska ne yapabilirim. 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kefir ve muz gonder iyi geliyormus  tavuk yap iki gun yer
(178 puan) tarafından
Ey kemikleri ve etiyle çorba yapcam tavuklu ne yapabilirim kefir aldırırm yarın eşime canım Cok sağol
-Reklam-
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Soğanlı sumak salatası yap 

Tavuk gönder.

Meyveleri yoksa meyve gönder 

Çerez gönder canım vitamin alsınlar

Geçmiş olsun cnm
(178 puan) tarafından
Çok sağol canım Allah razı olsun
0 oy
(3,905 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bol soğanlı sarımsaklı menüler seç kendine. Sonra bol bol meyve ve en en en önemli şey bol su tüketmeleri. Allah korusun ciğere inmeden suyla vücuttan atarlar İnşaAllah ya. Benimde annemler olmuştu ömrümden ömür gitmişti sanki çok zordu çok üzülmüştüm. Rabbim şifa versin.
(178 puan) tarafından
İnan 3 gündür sadece bos bos etrafa bakıyrum kızımla bile doğru dürüst ilgilenemyrm elim kolum kalkmıyor sütüm azaladı o kadar caresiz im ki elimden hiç birsey gelmiyor ikiside hem şeker hem tansiyon hastası annemde astım var düşünüp duruyorum Allah razı olsun canımm
0 oy
(54,522 puan) tarafından
geçmiş olsun canim portakal falanda gonder
(178 puan) tarafından
Varmıs canım ama ben sıkcam mandalinayla karıstırıp göndercem Allah razı olsun
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Canim Allah şifasını versin. Verdiklerinde şifa olsun onlara. Arkadaşlar yazmış hepsini meyve kuruyemiş falan bende onları yazcaktim. İnşallah atlatirlar
(178 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun,yazılmış zaten hepsi... sağlıklarına kavuşurlar umarım biran önce
(178 puan) tarafından
Allah razı olsun canım aminnn
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Meyve 

Sirke

Bal

Polen

D vitamini

Adacayi

Nane limon 

Ihlamur 

Gönder canım yemek farketmez 
(178 puan) tarafından
Hepsini yapyolar canım Allah razı olsun
0 oy
(164,101 puan) tarafından
Bol c vitaminli seyler gonder portakal greyfurt gibi yesillikli guzel bi salalta yap tatli olabilir
(178 puan) tarafından
Aynen canım öyle yapcam yesilliği *** bir salata bide meyve suyu sıkıp göndercem çok sağol.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,308 soru

24,413,086 cevap

351,099 kullanıcı

...