0 oy
1,459 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (31 puan) tarafından
Kızlar haksızsam haksızsın diyin vicdanım rahat ama yine de insan başka gözden nasıl görünüyor diye de merak ediyorum.. 7 aylık evliyim kayınvalidem 3 aydır biz de ve 5 aylık hamileyim bana hiç bir şekilde yardımcı olmuyor ki ben zaten kimseden birşey de beklemiyorum Allaha şükür elim ayağım tutuyor hamileliğim sıkıntılı geçmesine rağmen her işimi kendim görüyorum sadece bazen insanın zoruna gidiyor çünkü midem bulana bulana sırf onun canı istiyor diye yaptığım yemekleri hiç çekinmeden yemesini biliyor neyse sorun bu da değil  ben evim de rahat rahat eşimle zaman geçiremiyorum uzanamıyoeum istediğim gibi giyinemiyorum evlendiğimden beri ailemin evine gitmedim önce bir düşüğüm oldu sonra tekrar hamile kaldım virüs falan derken bir defa ailem geldi ben de kayınvalidem oradayken ailemin yanına geldim çünkü gideceği yoktu hem ağırlaşmadan gelip gideyim dedim ben buraya gelerek çok ayıp etmişim eşim öyle söyledi ben de açık açık rahat edemiyorum biz yeni evliyiz ne zamana kadar bu durum böyle sürecek dedim bana huzurun kaçıyorsa annem gidince gel yazmış benim ne haddimeymiş annesini istememek ve bunca zaman içtiği bardağı yerinden kaldırmayan kadın ne hikmetse benim eşimle tartıştığım gün ayakkabılarımı yıkamış eşim de senin istemediğin kadın ayakkabılarını yıkadı falan filan demeye başladı ben haksız mıyım evimde rahat edemeyeceksem nerde edecem? 

40 Cevaplar

0 oy
(352 puan) tarafından
Kız varya okurken resmen diyom bunu ben mi yazdım neee  benim kaynanamda kendi evi var 3 oğlu var eşimden büyük evlendim ilk haftası geldi evde rahat giyinme saçını açma kocamla zaten onun önünde iki yabancı gibiyiz aynı koltukta bile oturmaz çünkü ayıpmış bende hamileyim aylardır yemek yiyemiyorum kusuyorum bi kere olsun yemek yapıp demedi bu kız hasta oturmuş hizmet bekliyor cadı karı 1e kadar yatmaz sabahın 8inde bizi kaldırır kapımı donk donk kırılana kadar çalar haa o yatmadan bizde uyuyamayoz oda var terbiyesiz kadın veee benim ittiiimmmm köpeğimmmm annesinin bunca şeyini görmesine rağmen son onnomo korbon ol diyor köpekkk nefret ediyorum ondan kocamı hep bana karşı doldurur onu tanıyan herkes varya eşime kız vermemiş ha bunu evlendikten sonra öğrendim ona bir kez zararım olmadı benden bütün gelinlerşnden nefret ediyor yarabbi virüs bunca masum insanları alırken hani diyorum bi hatırlatma lütfennn lütfennnn :) ve sen mi yerden ğöğe kadar haklısın vicdanın rahat olsun o hayatta kalmazdı zaten git annene hiç sıkıntı etme 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden kendi evinde kalmıyor eşine durumu iyice anlat kendi evine gitsin 
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Ben olsam bende istemezdim yeni ewliymisin zaten bide hamileymisin zaten bebek olunca esinle pek vaktiniz olmayacak 
0 oy
tarafından
Canım kaynanan esını doldurmus olabılır mı hanı oyle bırı mı ben burdayım o anasıgıle gıttı falan dıye cunku dıger turlu kendının demesı lazım kızım sen gıt ben kocana bakarım nasılsa oglumdur demesı lazımdı yanı esını doldurmussa 
0 oy
tarafından
Çok haklısın ama malesef esin bunu anlamaz kendi kızları kız kardeşleri olsa kabul etmezler el kızına gelince hiç bir sıkıntı olmaz çünkü onlara göre asıl sıkıntı el kızı 
0 oy
(388 puan) tarafından
Bu Kaynanalar ve gorumceler çok pislikler cnm bende 35 haftalık gebeyim 1 haftadır essek gibi temizlik yapıyorum görümcem denilen şeytan elimin önüne gelmiş güyya bir b.ok yaptığı yok el bile atmıyor bana ama eşim gece işten geldiği gibi kalkıp tıkalı bulaşığı bile yeniden yıkıyor tepenin tasina artırıyor çirkef şey ve evimde hiç rahat değilim hatta pislik şey evime geldiğinden beri eşim biraz soğuk ve mesafeli bana kalkıp gorumcemin saçını başını yolmak istiyorum inan bide fesatlihimi yapar hergun annesini arar böyle şöyle bu var şu var evde 
0 oy
(807 puan) tarafından
Çok haklısın empati yapınca yerinde olmak istemem dedim canım. Yani diyorum ki böyle evinize gelip kalacaksa oğlundan ayrilamiyorsa o zaman evlendirmeseydi. Eşinin sana verdiği cevapta çok yanlış. Kendi annesi nasıl değerli ise senin annende sana değerli ve eşiyle annesinin yerini ayırt etmeyi bilmeli bir adam. Döndüğünde sakin kalmaya çalış evliliğine yansımasın bari canım zamanı gelince yerinde et lafını ama. Baştan nasıl alisirlarsa öyle gider... 
0 oy
tarafından
Valla haklisin burda takildigim sinir oldugum sey kocan oldu. Bi bitmiyo su ana kuzulari. Anlamiyorum madem annenden ayrilamiyosun haksiz da olsa anne anne diyosun ne diye evleniyosun. 
0 oy
(410 puan) tarafından
Zor bi durum ama bunun icin esinle arasina girmesine izin verme biraz hizmet etmeyi birak atiyorum yemegini hazirla yat insan olar kendine hizmet ettirmz zaten onunda isine geliyodur hazir yemek basim agriyo midem bulaniyo bahane et yat biraz rahat davran sende evinde napacan uzun zaman olmus 
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Haklısın canım. Bari iş tut demi

0 oy
(2,266 puan) tarafından
Bir ana kuzusu vakasiyla karşı karşıyayız. Işin zor . En tehlikeli tür bunlar 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Sonuna kadar  haklısın  canım  öyle  saçmalıkmı olur  ya insanda  bir  düşünce  olur  saygısız kadın  kocan da anacı belli  allh yardım etsin sana  zor günler  seni  bekliyor  ömür  boyu  böyle  nasıl  gider  walla  eşinle  adam akıllı  konuş  çözün  olayı  bence  
0 oy
(53,958 puan) tarafından
neden sizde kaliyo ailen arkandaysa bir süre gitme bakalim ne yapacaklar
0 oy
(262 puan) tarafından
Offfff cok sinir bir durum. Bizdede cok farklilari olmamisti. Gitti kurtuldm. 
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Haklısın cnm bnm
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Kaynananın evi aynı şehirde mi 3 ay nedir arkadaş hayatta çekemem çok bile dayanmışsın. Çocuk doğduktan sonra zaten hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ne kadar düşüncesiz son güzel zamanlarınizi yaşayın 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Haklısın yeni eblenmjssin eğer aynı evde yaşamaya anlastiysaniz bilemem misafir olarak gelip gitmek bilmiyosa ayıp eder..
0 oy
(537 puan) tarafından
Kaynanan abartmis bende 7 aykik evliyim birlikte oturuyoz kayinbabam yok 3aylik hamileyim kaynanam uyandirmaya kiyamaz midem bulanir diye sabah kahvaltıyı hazirlar esim erken gidiyo osaatte kalkarsam mide bulantilarim cok oluyo uyandirmaz esimede kahvalti hazirlar gönderir ben evleri supuruyosam kaynanam yemek yapar ben cok nadir girerim mutfaga esim de annesinin yaninda karimin heryerini ayri seviom der  esimin dizine yatarım kocam sever yani cunku biz en basindan anne kiz gibi alistik 
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Asıl onların yaptığı terbiyesizlik niye bu kadar acele ettiniz ki bebek için. Siz daha birbirinizi bile tanımadan gelip yanınıza kurulmuş. 
0 oy
(407 puan) tarafından
Sana bişey diyim mı benim durumumu yaşamışsn sen 5 yıldır evliyim zannetme ki bu bitecek asla daha çok kalacak bekle gör ama bekleme bence ben kovdum çünkü. Eşimle 4. Yılımızda boşanma kararı aldık çünkü aile diye bı düzenimiz kalmamıştı ama bizimkisi yüzsüz hâlâ gelmeye çalışıyor bende açmıyorum kapıyı net.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 690 göst.
5 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Direnkoş (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 742 göst.
25 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 404 göst.
0 oy
19 cevap 1,186 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu