Kızlar haksızsam haksızsın diyin vicdanım rahat ama yine de insan başka gözden nasıl görünüyor diye de merak ediyorum.. 7 aylık evliyim kayınvalidem 3 aydır biz de ve 5 aylık hamileyim bana hiç bir şekilde yardımcı olmuyor ki ben zaten kimseden birşey de beklemiyorum Allaha şükür elim ayağım tutuyor hamileliğim sıkıntılı geçmesine rağmen her işimi kendim görüyorum sadece bazen insanın zoruna gidiyor çünkü midem bulana bulana sırf onun canı istiyor diye yaptığım yemekleri hiç çekinmeden yemesini biliyor neyse sorun bu da değil ben evim de rahat rahat eşimle zaman geçiremiyorum uzanamıyoeum istediğim gibi giyinemiyorum evlendiğimden beri ailemin evine gitmedim önce bir düşüğüm oldu sonra tekrar hamile kaldım virüs falan derken bir defa ailem geldi ben de kayınvalidem oradayken ailemin yanına geldim çünkü gideceği yoktu hem ağırlaşmadan gelip gideyim dedim ben buraya gelerek çok ayıp etmişim eşim öyle söyledi ben de açık açık rahat edemiyorum biz yeni evliyiz ne zamana kadar bu durum böyle sürecek dedim bana huzurun kaçıyorsa annem gidince gel yazmış benim ne haddimeymiş annesini istememek ve bunca zaman içtiği bardağı yerinden kaldırmayan kadın ne hikmetse benim eşimle tartıştığım gün ayakkabılarımı yıkamış eşim de senin istemediğin kadın ayakkabılarını yıkadı falan filan demeye başladı ben haksız mıyım evimde rahat edemeyeceksem nerde edecem?