0 oy
365 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından
Merhaba yine ben biz esimle 5 yıldır evliyiz postuma baktıysanız ailesiyle anlaşamadık kiraya geldik 2 seneden beri aynı evdeyiz bir odada soba yanıyo ev soğuk oluyor çocuklarda ben mutfağa gittigimde arkamdan geliyorlar eleri falan soğuk oluyo hasta oluyorlar nasıl ikna edipte doğalgazlı eve çıkmalıyım eşim ocakta çalışıyor 3500 maaşı var babasına veriyo ben gizlice çocuklarımın hakkını yediriyo babasida ocakta çalışıyo o parayı içki sigara telefonuna kontur atıp başka kadınlarla konusuyo bana yardımcı olursanız sevinirim

8 Cevaplar

0 oy
(6,676 puan) tarafından
Valla cnm aynı anda hasta olun sende çocuklarda bikac defa aynı öyle olsun de dururmuz iyi baban a veriyorsun biz perişan oluyor uz doğalgazlı eve gecelimde 
(865 puan) tarafından
Ayri eve geçmek icin hem kendini hem çocukları mi hasta etsin
(6,676 puan) tarafından
Napsin cnm kayinbabasi yiyor Muş ne kadar dil dokse boş belki vicdan yapar da ailesini düşünür
(865 puan) tarafından
Ay öyle şey olur mu .cocuklar zature astım falan olur allah korusun .adam eğer ailesini düşünse çocukların hasta olmasını beklemez zaten .esi cozum bulamamış biz nasil bulalım
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Bilemedim şimdi bir odada yatamayacağız özelimiz yok desen ikna olmaz mı 
(44 puan) tarafından
Esim biraz geri kafalı o öyle özeli halan anlamaz ona göre fark etmiyo dediğim dedik
(13,307 puan) tarafından
Şahsen 6 aylık bebeden utanıyoruz biz
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Onun bu durumu görüp ona göre birşey yapması lâzım eğer göz göre göre durumu olupta yapmıyorsa yapabileceğin pek birşey yok gibi anca ters düşersiniz ya 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Sana burasi yardimci olamaz ki

Eşinle konuşabilirsiniz çocuğunun hakkını babanin keyfi ihtiyaclarina verirsen haramdir böyle bi zihniyet olamaz yazik günah ya kocanda suç 
0 oy
(883 puan) tarafından
Yanlış anlamada o tip insanlardan yani kocan gibi türlerden bir cacık olmuyo aynısını arkadaşım cekiyo bu devirde. Kaazancini ailene vermek nedir ya cidden Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Benim evim kalorifer kıydı şimdi doğalgazlıya geçiyoruz tasinicam Mart sonu soğuktu çocuklarını söyle usuyolar yeni bı eve çıkalım vs de güzelce anlat konuş 
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Önce kimseye para vermemesini sağla sizinde hakkınız var icinde benim rızam yok halkımı helel etmiyorum de
0 oy
tarafından
Aynı böyle anlat çocuklar peşimde geziyor diğer odalar soğuk buz gibi oluyorlar doğalgazlı Bi ev bulsak olur mu diye 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 376 göst.
27 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pelinsu (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 248 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Muhat20 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 533 göst.
7 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,453 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,735 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,763 soru

24,188,034 cevap

336,750 kullanıcı

...