0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (388 puan) tarafından
Hamilelik. Bölümüne de sordum kimse cvp vermesi dün temizlihim bitti dip.kose yaptım 2 gündür karnım taş gibi hiç.yumusamiyor bebegin hareketleri de hiç yok.gibi sadece hickirigini hissediyorum o kadar ne yapsam hareketlense hastane çok uzak bize.saglik ocağına mı gitsem acaba 35+3 gebeyim:( lütfen dua edin bana temizlik yaptığıma bin pişman oldum yaa

10 Cevaplar

0 oy
(2,765 puan) tarafından
Cikolata ye soluna yat bakalim sessiz bi sekilde hareket eder etmezse de icin rahat etmesi icin saglik ocaginda kalp atislarina bide tansiyonuna falan baktir zaten dogumunda yaklasmis  yalanci sancida olabilir
(388 puan) tarafından
Sancım.yok kuzum çok ayakta.kaldim diye karnım çok sertleşti şimdide yumuşamiyor ben senin dedigini yapayım olmasa sağlık ocağına gideyim çok sagol
(2,765 puan) tarafından
Karnin sertlesmesi sanci oluyor zaten canim dogum esnasinda duvae gibi oluyor karni insanin
(388 puan) tarafından
Kuzum şimdi sertleşmem bitti uzanıyorum hickirigini hissediyorum balık gibi yuzuyuyor hafif hafif ama tekme atmıyor atar insllh dua et kuzum:(
(2,765 puan) tarafından
Hareketlerini kontrol et canim bide cikolatayi cok ye bakalim insAllah hareketlenir olmazsa git saglik ocagina
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yoruldugun için olabilir için rahat değilse Dr git canım haftan ileri bebek hareketleri artık önemli 
(388 puan) tarafından
Evet artık önemli.diye korkuyorum zaten ben tatlı şeyler.yiyeyim olmazsa sağlık ocağına gidip kalbini dinliyeyim
tarafından
Öyle yap canm
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Çikolata ye bol bol tatlı ye hareketlenir kendini bida çok yorma boşver evin pis kalsın bebeğinden önemli degil 
(388 puan) tarafından
Vallaha haklısın yaaa derdim neydi bilmiyorum öyle.yapicam.kuzum sagol
(1,014 puan) tarafından
Aynen boşver evi
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Bişey soyliyim mi ne olur erteleme gözünü seveyim görümcem 38 haftalık hamileydi karnında hareket olmamış taş gibiymis ertelemis hastaneye gitse belki de güzel şeyler olurdu. Bebeği karnında ölmüş hiç bir şey anlayamamış :( o yüzden ne olur erteleme git bı hastaneye bebeğini gör kalp atışlarını duy için rahat olsun lütfen ..
(1,068 puan) tarafından
Canım benim dualarım seninle eski hareketlerine döner inşallah bir sorun yoktur
(388 puan) tarafından
Kurban olduğum Rabbim hep seninle olsun bebeğim tekme attı çok sukur
(1,068 puan) tarafından
Kuzumm canım benim çok sevindim. Allahım her daim canını sağ eglesin. Hayırlısıyla da kucağına almayı nasip eylesin inşallah ♥️
(388 puan) tarafından
Allah senden razı olsun bitanem♥️
(1,068 puan) tarafından
Amin canımın içi ne demek. Allah hepimizden razi olsun ♥️♥️♥️
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Çikolata ve tatlı şeyler ye uzan bol bol dinlen eğer yine devam ederse mutlaka doktora git
(388 puan) tarafından
Tamam kuzum
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Çok yorduğun için olmuş biraz dinlen gecer insaallah 
(388 puan) tarafından
Şuan dinleniyorum sertleşme bitti gram ağrım falan da yok hickirigini da hissediyorum sadece tekme atmıyor balık gibi sanki yüzüyor hafif hafif
0 oy
tarafından
Neden dip köşe temizlik yapıp kendini yordun ki. O sertleşme sancı demek. Riskli doktora gitmelisin
(388 puan) tarafından
Sertleşme bitti cnm şuan uzanmisim hıçkıriyor harekette ediyor ama vurmuyor böyle balık gibi hafif hafif gidip geliyor o kadar
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Okurken üzüldüm asla kötü düşünme ama bense bebeğimi bu şekilde kaybettim :((( canım ne kadar uzak olursa olsun lütfen doktora git ihmal etme çikolata tatlı biseyler ye uzan karnına hafif hafif vur karnına ışık tut onlara tepki verir inşallah bizide haberdar et
(388 puan) tarafından
Kuzum karnımın sertliği geçti çok şükür şuan hareket etmesini bekliyorum gram ağrım falan yok kuş tüyü gibi hafif vücudum eğer hareket etmezse mecbur gidicem
(1,297 puan) tarafından
Cook sevindim canım Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin unutma böyle zamanlarda sağlık ocağına gidip kalp atışında dinleyebilirsin
(388 puan) tarafından
Evet kuzum 2 gün önce son kontrolüme gittim sağlık ocağına hemşire dedi gel eğer hareket falan olmazsa her zaman gelebilirsin dedi Allah senden de razı olsun kuzum
(1,297 puan) tarafından
Cümlemizden cnm
0 oy
(380 puan) tarafından
Canim cok yorulduysan ondan olmistur bende bebek alisverisi yaparken baya yorulmustum sirf btsin bugun aliyim dye yordum kendimi. Bebek hareket etmedi cok korkktm cikolta yedim uzun uzun dinlenince hareketlendi baya korkmstm bnde. 
(388 puan) tarafından
Kuzum kahvaltı da yaptım şuan vişne suyu içiyorum ama tık yok karnımın sertliği geçti çok şükür şimdide hareketini bekliyorum
0 oy
tarafından
Karnının öyle  uzun süre sert olması hiç normal değil kuzum mutlaka doktora git
(388 puan) tarafından
Şuan sertliği geçti dinleniyorum kuzum çok sukur
tarafından
Bebeğin hareket ediyormu kuzum artık  riskli dönemdesin kendini yorma

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 243 göst.
0 oy
2 cevap 127 göst.