0 oy
352 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından
Hep cevremde bakıyorum da nerde kötü bı insan heryonden işleri yolunda Rabbim herşeyi vermiş bı sıkıntıları yok gecekten anlamıyorum 

12 Cevaplar

0 oy
(2,540 puan) tarafından
Bosver oteki dünyanın imtihani daha zordur orada hesaplasirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından

Anlayan varsa bana da anlatsın:)

Boşa demiyorlar dünya kötülerin dünyası 

(163,375 puan) tarafından
ooooo konyamin gülü nabersin len sert beyazli pembeli mevlana sekeri var  ondan alda yee örtmeniim ☺☺☺ tazecik gurbet kuşum benim
tarafından
Sorma sevdosum kaldım gurbet ellerde ya koca da bıraktı gitti pazartesi den beri yok Ahsen le basbasayiz ☺️ hem aldım şekerlerden hiç durur muyum sevdos ☺️♥️
Ooooo afiyet olsun ☺️☺️☺️
tarafından
Sağol sevdosum ♥️♥️♥️
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Bu dunyada iyilerdir belki obur dunyada Rabbim.sorcak yada Rabbim fazlasiyla verip birden tepetaklak edecek onlari belki baska yerden sinayacak hic bilemeyizki canim
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Aynn oyle canm. Ama onlar bu dunyada diger tarafin hali fena canm kurani kerimde okuyoruz orann hali cezasi daha beter Rabbim bizi orda mutlu etsin ins
(12 puan) tarafından
Amin canım cevrnd sen nasıl iyi düşündükçe kalben dua ettikçe insanlara dönüp bakıyorum ki senin hakkkinda bütün kötülükleri biriktirmiş içinde haset ve kötülük ve senin ruhun duymuyir
0 oy
(724 puan) tarafından
Onlar bu dünyada kazanır biz inşaallah sabrederek mükafatını ahirette görürüz Rabbim sevdiği kulunu imtihan eder 
(12 puan) tarafından
Rabbim ahirrtimiizi güzel yapsın inslalah
0 oy
(14,061 puan) tarafından
RABBİM sevdiği kullara sıkıntı verirmiş 

Ve o sıkıntıya katlanmak şükür etmek daha hayırlı RABBİM büyük acılar vermesin
(12 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
Boyle soyleyip isyan etme Rabbimin vardir bir bildigi de kimini para veriri parasiyla sinar kimini fakirlik verir fakirligiyle sinar dunya imtihan dunyasi kimse kimsenin hangi imtihanla sinaniyor bilemeyiz. Boşver de gec şükürler olsun demek lazim. Rabbim her kesin rizkini verir musluman olmayanlarin bile
(12 puan) tarafından
Öyle canım insan ister istemez düşünüyor isyana düşüyor  onlar kolay şartlada imtihan olurken biz zor şartlarda imtihan oluyoruz ister istemez insan düşünüyor onlar mutluyken heesyi yolundayken isyan edemezlerki zaten herseyi yolunda yani sıkıntılar insanı herşeyi sorgular hale getiriyor
0 oy
(843 puan) tarafından
Kötü yaradılışlı kişi Allah'a yalvarmasın diye Allah ona dert keder vermez . Unutma Firavun'un başı bir kez bile ağrımadı Hz.Mevlana bosver imtihan dünyası diğer tarafın imtihanı var birde 
0 oy
burasi onlarin dunyasi cunku uzulme allah buyuk
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Benim çevrem de de tam tersi kötüler sürünüyor 
0 oy
(904 puan) tarafından
obur dunyanin cenettini iyiler kazansin diye
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Ona bakarsan zenginliği firavun yaşadı farkirlik yoksulluk işkencede peygamberler yaşadı

İlgili sorular

+2 oy
19 cevap 1,348 göst.
2 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 876 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Dnz40 (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 825 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Uras (192 puan) tarafından soruldu
+2 oy
24 cevap 873 göst.