0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (1,205 puan) tarafından

Kizlar moralim cok bozuk 38 haftaligim pazartesi gunu hastaneye yattim ama surekli alttan bakmalari beni cok rahatsiz etti psikolojik olarak cok etkilendim ve ertesi gun kendi istegimle çıktım. Bugun tekrar geldim doktorum 24 saatlik idrar istedi getirdim sonucu belli degil ama doktorum seni vu tansiyonla gezdiremem dedi ama psikolojini yine cok etkiler dedi napalim bilemiyorum ama seni rn gec 39 da dogurtmak lazim dedi. Ama yukarida ne yaparlar bilemiyorum dedi riskli gebelige gonderdi o ne diycek bi bakalim dedi ve gonderdi nst teyim suanda burdan riskli gebelige gtcem suni verirlerse yatisi kabul edecegim ama vermezlerse kabul etmeyeceğim moralim cok bozuk başına gelen varmı boyle bisey sizce ne yapayim ben ama onceki yattigimda asistanlarin oyuncagi oldum diyebilirim cok fazla alttan bakıp kanama olmasini etkilemislerdi

4 Cevaplar

0 oy
(3,060 puan) tarafından
Bende de tansiyon vardı ama hiç alttan bakmadılar 38 haftada zorunlu sezeryan ile dogum yaptım
(1,205 puan) tarafından
Yok ya almiyorlar sezeryana ona bile kabulum ben ama yok
-Reklam-
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Gebelikte ne sıkıntı var anlamadım tansiyon mu yükseliyor seninde bebeğin de sağlık durumunuz iyiyse sürekli alttan bakılmaya ne gerek var zaten doğum günü gelmiş çatmış 
(1,205 puan) tarafından
Surekli bakiyorlar iyice moralim bozuldu psikolojim bozuldu gercekten
(3,000 puan) tarafından
Artık alttan muayene kalktı canım doğumda bile mecbur kalırlarsa bakıyorlar bana hiç bakılmadi mesela ..
(1,205 puan) tarafından
Şöyle diyim 3 dk da 2 kere bakildigi oldu psikolojim cok bozuldu elini baya icine sokunca bağırdım ben oda bana bagirdi psikolojim cok bozuldu napacagimi sasirdim
0 oy
tarafından
Sezeryan yapmaları lazım o zaman canım
(1,205 puan) tarafından
Yapmiyorlar devlet hastanesi
0 oy
tarafından
Tansiyon varsa sezeryan olman lazım değil mi canım?

Tansiyon sorunu olan bir-çok yakınıma doktorlar mecbur tuttu sezeryanı 

Ama sen sakın kal bebişini düşün 

Hissediyor annesi seni

Sağ salim kucağına al inşallah ❤
(1,205 puan) tarafından
Almiyorlar sezeryana kabul ediyorum ama yok
tarafından
Tansiyon sorunun varsa neden almıyor canım ne diyor doktor?
(1,205 puan) tarafından
Gozlem altina alalim diyorlar yatiyorum sürekli alttan bakiyorlar sancim yok acilmam yok 3 dk da 2 kere bakıldığı oldu yetmedi azarlandim sürekli napacagimi sasirdim gerxekten

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 197 göst.
4 Mart 2021 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
17 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 494 göst.
23 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimm (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.

Kategoriler

1,473,973 soru

24,132,373 cevap

334,116 kullanıcı

...