0 oy
326 göst.
Diğer kategorisinde (1,706 puan) tarafından
Kizlar eşimle ilgili bir problemimiz var kişilikle ilgili vs değil ama çok önemli bir sorun yani.Hamileyim hiç tünelin ucunda ışık yok sanki bütün kapılar yüzümüze kapanıyor ne yapacağımızı şaşırdık benim dayanacak gücüm kalmadı çok psikolojim bozuldu ya ne yapacağım ben yaşamak bile istemiyorum artık hiç yaşam hevesi kalmadı içimde tükendim artik

7 Cevaplar

+1 oy
(352 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah sakin ol derin nefes al bebeğini düşün gerçekten bebeğin etkileniyor ha sorun tam olarak ne ki
(1,706 puan) tarafından
Boşver canim dilime bile vurmak istemiyorum artık sağ olasin
-Reklam-
+1 oy
(2,127 puan) tarafından
Bende öyle kız ama sebep ne yani 
+1 oy
(2,266 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun refaha erdirsin inşallah 
0 oy
tarafından
Sorunun ne olduğuna bağlı canım bazı sorunlar cozulebiliyo bazılarının çözümü yok sonuç ne olursa olsun güçlü olmaya çalış bebeğin için unutma her şey geçer
(1,706 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah
0 oy
(17,702 puan) tarafından
Rabbim yardım etsin inşallah bugün ne kadar çok okuduk bu postlardannn Allah'ım feraha çıkarsın insallahh karnındaki canı düşün ne öyle yaşamak istemiyorum falan
(1,706 puan) tarafından
Allah razı olsun canım Allah hepimizin yardımcısı olsun :(
0 oy
(426 puan) tarafından
Canım çözülemeyecek bir problem mi eğer öyleyse Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin 
(1,706 puan) tarafından
Allah yardım etse işimiz rast gitse çözülemeyecek bir problem değil inşallah çözülür canım teskkur ederim
0 oy
(1,803 puan) tarafından
Sabir  ve dua ile aşilamayacak sikinti yoktur.Vardır bundada bi hayir vardir derdi veren rabbim dermanida verio gönlüne hanene ferahlık versin inşallah  canim 

Bol bol dua et  
(1,706 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim Allah razı olsun
(1,803 puan) tarafından
Allah hepimizden razı olsun insallah hamilesin sıkıntıya sokma kendini daraldıkça kuran oku okuyamazsan telefondan ac rahatlarsin allahın izniyle
(1,706 puan) tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 470 göst.
+5 oy
16 cevap 341 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Havin06 (3,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 203 göst.
3 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Eslem20 (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler