0 oy
758 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
Kizlar size bı derdimi anlatmak istiyorum işin içinden çıkamıyoruz ailecek neye inansak şaşırdık siz olsanız ne düşünürsünüz? 

Kız kardeşimin kocası teyzesinin kızına tecavüz girişiminde bulunmuş ama kocası inkâr ediyor kız başıma silah dayadı tecavüz etmeye çalıştı bana diyor. kız kardeşimin teyzesinin kızına sürekli kontör atıyormuş sigara alıyormuş harçlık veriyormuş instagramdan fotolarını takip ediyormuş kızıyormus kız da biraz afedersiniz oynak yani bunu pazartesi günü yoldan alıyor eve birakmaya gidiyor eve götürürken yolda kızıyor filan sonra kızı eve bırakırken senin hesap numaran vardı hesap numarandan birine para yollayacam diyor eve giriyor tecavüz etmeye çalışıyor sonrada kızı tehditt ediyor bunu kimseye söyleme diye tecavüz edememiş kaçmış kız. Sonra kız annesine söylüyor. Ortalık karışıyor biz kızı aradık ses kaydı aldık kız bize böyle anlatıyor ikinci günü de kız telefon ediyor kiz kardesime ben iftira attım özür dilerim. Siz olsanız kime neye inanırsınız 

22 Cevaplar

0 oy
(2,812 puan) tarafından
Ailecek adamı ve kızı yanıyorsunuzdur yaparlarmı yapmazlarmı
(11 puan) tarafından
Bana kalsa yaparlar ama kardeşim arafta
-Reklam-
0 oy
(874 puan) tarafından
Arada kalsa kaç uazar canım şüphe düşmüş bir kere ... Hangisi iftira mesela tecavüe yeltenmesi mi kontör alması mi 
(11 puan) tarafından
Kontörü sürekli atıyormuş zaten pazartesi günü de tecavüze yeltenmis

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 952 göst.
28 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 403 göst.
0 oy
16 cevap 872 göst.
0 oy
12 cevap 696 göst.
6 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,088 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,527 soru

24,170,503 cevap

335,833 kullanıcı

...