0 oy
4,735 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bu sahis artk her kimse bilmiom esimin eski takildigi da olabilr tanidigi da tanimadgida ama bnm tahminim eski kiz arkadaslarndan biri esime instagramdan mesj atmis istek felan atmamis. 

Bu arada profilde sadece esimin fotosu var bnm hesabimda ole sadece bnm fotom var yani evlndgini bilio da olabilr bilmiorda olabilr

Bekledm esm cevp verckmi die ama whatsaptan olesine bisey yazdm esime baktm interneti kapali esim gormeden mesji silsem mi yada esim ne yazcak yada mesji kabul mu etcek geri mi  cevircek bekleyip gozlemlesem mi.

41 Cevaplar

0 oy
(1,421 puan) tarafından

Ben olsam beklerim :ermm: yazip yazmicagini ya da bana soyleyip soylemicegini merak ettigm icin

(1,421 puan) tarafından
Huhuu aferin ona :D
(2,348 puan) tarafından
Evt aslan kocam :)) balli boregim ya :))
(1,421 puan) tarafından
Artik bugun sar sarmala en sevdigi yemekleri yap bari :D
(2,348 puan) tarafından
Dun yaptm bn yemegimi sadece kizartilacak :)) ende sevdgi sey :)
(1,421 puan) tarafından
Oh oh iyi hadi afiyet olsun :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence bekle cnm ya görmemiş gibi yap ama devamli takip et 
(2,348 puan) tarafından
Takip edip beklicm cnm bklim
0 oy
tarafından
Bekle bnce cnm bak bakalim ne olacak
(2,348 puan) tarafından
Mesji reddtti cevp vermedi cnm
tarafından
Kesin kiz cnm yada sevmedigi bi arkadasi
Allahim belasi bu kizlar ne isterler ki.evli adamlardan anlamiyorum://
(2,348 puan) tarafından
Muhtemelen eski kiz arkdslarindan biridir canm. Ole yaziolar ekliolar bnide eski sevgilm eklemisti hemde esmle resmim olmasina ragmen esime solemedm eski sevglm oldugunu tanimiom dedm reddettm napim eski sevglm desem nie durduk yere eklio dicek yani olmadik yerde laf cikar bunlar yuzunden   Allh hepimizin yuvasini korusun ins
tarafından
Aynn cnm iyi yapmissin tabi cnm skinti cikardi
Amin amin insaallah tatlim:)
(2,348 puan) tarafından
;) :*     ( 12 karakter :))
0 oy
(280 puan) tarafından
Yaa bekle bence bakalim cevap verecek mi yoksa hic umursamıycak mı . Simdilik gormemis gibi yap hic bahsetme 
(2,348 puan) tarafından
Ole yapcm cnm esimi bkliorm daha glmedi
(2,348 puan) tarafından
Esm mesji reddtti cevp vermedi cnm :)
0 oy
tarafından
Bence bekle bakalım cvp verecek mi en azından sende ona olan guvenini tartmış olursun
(2,348 puan) tarafından
Aynn guveniorm ama guvenerek dogru mu yapiorm yalnis mi onu gormus oluruz..
(2,348 puan) tarafından
Tilililili Mesaji reddetmis canm.  Smdi bktm da mesj yok :)
0 oy
(1,145 puan) tarafından

Bence bekle canım hemen eşine söyleme. Hem anlamıyorum bu kadınların kadınlara ne yapmaya çalışıyor. Benim eşime böyle biri yazsam bile çileden çıkarım şahsen ben öyleyim telefonun da almanci  kızlar dolu oturdum sildim hepsini bugün diyor nie müşterileri siliyorsun durmadan gülerek :D ama kadınlar da heryeri meydanda insan sinir oluyor. Kıyafet resmi atıyor eşim ondan ama insan sinir oluyor 

(1,145 puan) tarafından
Ben olsam burnundan getirmistim  saniyesinde asla bekleyemezdim  sen sabirlisin =D
(2,348 puan) tarafından
Bazen sabretmek lazm kuzu hem adami tanimak icn gzl bi firsatti kaciramazdm yani yanilmamis olmak ne kadr sevindirdi bni bak. Ama dun satassaydim.tartisrdk bosu bosuna birbirimize girerdk ne gerk var bak huzurmz yernde keyfimz yernde ohh ne gzl
(1,145 puan) tarafından
Burda bir kaç kişi sevdiğim isindigim  insan var onalr içinde sende varsın kız . Tanımıyorum pek ama seviyorum seni =) içimden geldi deidm kiymetimi  bil =D  herkes pek isinmam kolay kolay
(2,348 puan) tarafından
Haha saol canm eksik olma :* bnde seni begeniorm profil resmini fepan degsnce buyutup bakiom ne gzl kiz masallh diom icimden yuzunede demis olayim :) samimiyiz art niyet yok icimzde ondan . Art niyetli insanlar kndini belli edior onlara alisilmio za/en her seye bi muhalefet ozellikle su yeni gelenler :P bazilarini sevdimde bazilari bi tuaf :)
(1,145 puan) tarafından
Vallahi  ben kendi  halimdeyim her zaman bakıyorum yorum yaparsam yapıyorum öyle sulandiranlari  sevmiyorum pek tadında ağırlık iyidir  herzaman hayatım.  Bu arada Allah razı olsun canım Sağol o senin güzel bakan gözlerin
0 oy
tarafından
Valla ben olsam şimdiye delirmistim canım Allah kolaylık versin
(2,348 puan) tarafından
Saol yok delirmedm de merk ediorm :)
(2,348 puan) tarafından
Esim mesji reddetti canm cevp vermedi tahminmdeki gbi oldu ahey ahey :))
0 oy
tarafından
Bekle bakalım bence sn bişey yapma eşin gelsin görsün tepkisine bak ya için rhata eder yada sıkarsın ümcünü çok şey yapma yani 
(2,348 puan) tarafından
Bekliorm cnm merkla herf daha eve glmedi :))
(2,348 puan) tarafından
tarafından
Tmm o zmn daha ne olsun hiç bahsetme bile :)
(2,348 puan) tarafından
Ole yapicam zaten canm . Silmeseydi bu aksam sorcaktm ama sildi muattap bile olmadi o yuzden konuyu acmaya gerk yok bnde bana mesj  gelse sildiysem solemeye gerk duymazdm ;)
0 oy
(926 puan) tarafından
Bazı kadınlar kendini iyice aşmış ya sinir ediyolar insani. sosyal medyalarda boyle tipler çok hem erkek hem kadın o yüzden ne ben nede eşim kullanmiyoruz kafa rahat.bekle bakalım esin napicak 
(926 puan) tarafından
Haber ver haa unutma bizi :))
(2,348 puan) tarafından
Unutmam yanimda bakmadi bnde mutfaga gttm baksin etsin napcaksa yapsin die ama tik yok ne sildi nede kabul etti duruo bakalim smdi korkuo bnce bn tartsirm die :)) yatmaya yakin belli olur :)
(2,348 puan) tarafından
(926 puan) tarafından
Ohh bizde rahatladik sende :))
(2,348 puan) tarafından
Evtt canm :))
0 oy
(110 puan) tarafından
Bu canına susamış eşine Su-at drmis, bence sende canına oku Suat ferahlasin 
(2,348 puan) tarafından
:))) buzlu su mi atayim bronsit felan olsn :)
(110 puan) tarafından
Olabilir bence direk dondurucuya sok aklımıza neler geliyor:))
(2,348 puan) tarafından
:))) kafamda deli iskenceler haha :)
(2,348 puan) tarafından
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Evli bekar diye ayırmıyolar ki canım kadının en büyük düşmanı yine kadın 
(2,348 puan) tarafından
Malesef ki ole esimde 12 1 gbi gelcek interneti yok disarda acamio eve gelse de su mesaji gorse ne yapacak bekliom ya burda :)
0 oy
tarafından
Evli erkeklere yazan sulanan allh onlarin belasini versin evli ereklerden ne istiyorlar anlamiyorum 
(2,348 puan) tarafından
Bnde anlamiorm :)))
(2,348 puan) tarafından
0 oy
tarafından
nolmus nolmus suatmiymis yoksa sila mi :)
(2,348 puan) tarafından
Bak olayi anlatiorm

Hatunun biri esime mesjnistegi atmis .

Bende mesaja hic ellemedm bekledm bakalim esim napicak die.
O aksam esim geldi instgramla ilgilenemedi yorgundu suydu buydu velasil kelam diger gun gun icersinde  mesj istegini reddetti ve kiza cevap vermedi.

Cevp vermedgi icinde bn sormadm esimde bana anlatmadi.

Diger yorumlarda gordun mu bilmiorm eger cevp vermez reddederse solemesede olur ki silerse solemez ama cevp yazarsa sorucam kim o felan demistm.
Ama sildigi icin konusmadk esmle o kizin kim oldugunu yani kim oldugunu bilmiorm ama esim cevap vermedgine gore eski bi kiz arkadasi cunku isten veya cevreden taniyor olsa esim cevap verirdi ve banada is yernden arkds vs demeye cekinmezdi..
tarafından
yok bakamıyorum dedim ya canım yorumlara emzirirken uykuya dalacak gibi oluyo o ada bakiyorum programa eger uyumuyorsa farkediyo istiyo teli :) bebisin doğsun dokuz on aylik olsun o zaman mesaj falan gormeyecek gözün:) tamam doğru anlamisim sonradan düzelttim bende tekrar baktim :) benimde sahte facem var ordan ekleyip mesajlar atmistim esime :) nisanliyken biri bana mesaj yazip duruyo engelledim demisti:) du simdi gene aklima geldi onun faceden engeli kaldirip gene yazayim bakayim :)
(2,348 puan) tarafından
Sende durduk yere kasiniyosun simdi olmadik yerden adama nie ole mesj atacan iyi deglmid ole seyler yapmak aile terapistleri tavsiye etmio cnm :))

Bebegm dogunca bn buraya daha sohbet etmeye girmem ki sadece  soru sormaya girerim :))
tarafından
:) arada insan meraktan bakiyor esimin messeger bendede açık zaten bi onemi olmaz sakasina dedim :)
(2,348 puan) tarafından
Yani yani yapma ole seyler :)
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Noldu canim naptin? 
(2,184 puan) tarafından
Tekrar msj atti mi veya sen engel filn attn mi canim. Esin cvp vermiş mi
(2,348 puan) tarafından
Bn hic ellemedm esm 12 de geldi esmde instgrama grmedi youtobe video izlio baklm nolcak.  Kiz bida yazmadi daha
(2,348 puan) tarafından
(2,184 puan) tarafından
Oyy süper canim çok sevindim :))) deli kari yaa. Tekrar yazmaz insallah. Yazarsa da senin hesaptan ağzıma geleni say
(2,348 puan) tarafından
Yok onla muattap olup kendimi dusurmem engelletirm esime ;)
0 oy
(417 puan) tarafından
Bence bekle cevap yazacakmi diye esinin ismi ile hitap etmis ki taniyor demekki varsa birsey belli olur.Gerceklerden korkuo mesaji silme varsa birsey yuzlesirsin bence 
(2,348 puan) tarafından
Bisey oldugunu sanmiorum tabiki ole bi dusuncem yok. Ama  eski birinden  gelen mesja ne yazicak yada  cevp vermicek mi onu merk.ediorm ve bekliorm bklm
(417 puan) tarafından
Valla merak ettim inanki yazarsin artik
(2,348 puan) tarafından
Yazcam canm herkes bnm kadr merkli masallh :)))
(2,348 puan) tarafından
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Naptın kuzum geldi mi esin :)
(9,647 puan) tarafından
:D kız burda herkes meraktan çatlamış ara de böyle bi msj var sileyim mi tesadüfen gördüm falan :D
(2,348 puan) tarafından
Yok canm bn solersem sil  eskilerden vs diyebilr  ama bn solemk istemiorm kendisi gorsun bnm gordgumu bilmesn baklm napicak.

Aslinda gecn haftada how are u die mesj gemisti baska bi hatundan onu direk sildi hic bekletmeden cevp feln vermedi hesabi bnde acik oldgndan goruorm  . Ama yinede o fake hespti ama belli bu esimi taniyan biri ondan beklemk istiorm 12 1 gibi gelcek o kadr bekledm  1  2 saat icn pusuda yatmism kalkamam :))
(9,647 puan) tarafından
:D kız bisicik yapmicak adam yorgun argin gelip direk donup uyucak diyim ben sana sen pusuda beklediginle kalicaksin icinde patlicak :D
(2,348 puan) tarafından
Oda olabilr valla ama instagrama bi 2 dk goz atmadan uyumaz esm canm  yataga gecer 5 dk video felan izler ole uyur huy edinmis :)) ama yorgunluktan pertte dusebilr napalim kismet artk bklm :))
(2,348 puan) tarafından
Bugunde bi ayri ilgi gosterdm ayy  canm kocacim cok ozledm seni gec kalma  felan dedm adam heyecanlandi tovbe yarabbim :))) bole gunlerde arayi sicak tutmak lazm :))
0 oy
tarafından
Gözlemle canm sonucu bze de bildr
(2,348 puan) tarafından
Baklim bekliorm bnde  cnm ama esm 12 1 gbi gelcek o gelene kadr uyumam ins :(
(2,348 puan) tarafından
tarafından
Kocaman bi tebriki haketti esin:):)
(2,348 puan) tarafından
Evt canm cok sevindim esimi bida sevdm aksam elince sevcem :))
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Bekle kuzum bakalım napcak
(1,380 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bişey çıkmaz inşallah :)
(2,348 puan) tarafından
Saol cnm iste sonucyuksek cikti umarm yarn ki ole cok yuksek cikmaz
(2,348 puan) tarafından
(1,380 puan) tarafından
Sevindim canım güvenini boşa cikarmamis
(2,348 puan) tarafından
Saol cnm evt ole oldu gzl oldu ;)
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Var boyle tipler canim benim esimin profilinde 2 miz oldugumuz halde yaziyolardi yok işte ben senin eski sevgilinim yok işte sen o kizla anlasamiyomussun ailenle hep kavga ediyomussun falan filan işte bırak onu neler neler eşim direk silio engeledi benide arayip soyledi 

Esin bence cevap vermez pusuda bekle sen gormemis gibi davran
(2,348 puan) tarafından
Pusuda bekliomda adam bakmadi bile youtobede bi iki video izledi yorgnm dedi yatti :/
(2,348 puan) tarafından
(2,483 puan) tarafından
Senin adına sevindim kuzum :dd
(2,348 puan) tarafından
Saol canim ;))
0 oy
tarafından
Noldu kız naptın eşin cevap verdi mi 
(2,348 puan) tarafından
Hayr hic bisey yapmadi youtobede bi iki video izledi cok yorgnmdedi yatti ya. Bakmadi bile
(2,348 puan) tarafından
tarafından
İyi canım sevindim güvenini sarsmadı senin
(2,348 puan) tarafından
Evt  tahminimdeki gbi olmasi iyi oldu.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 739 göst.
26 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Leyla042 (1,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 833 göst.
7 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde 123-- (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 552 göst.
27 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,157 göst.
11 Temmuz 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde ❤ ELAY❤ (817 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,301 soru

24,042,679 cevap

329,197 kullanıcı

...