Kizlar eltimle aram iyi degil dugunden bu yana dugunde cikan anlasmazliklardan dolayi ve kaynanamlar barismamizi istiyo bu arada eveleneli 2bucuk yil oldu ne yapmam lazim barisin diyolar esimde bn gitmeyince abisigilede gitmiyo kaynanamda kardesler arasinda böyle olmaz diyo ne yapacagimi bilmiyorum ayni zmnda eltim akrabamdi önceden
Niye kuştun onemli olan o ???
Simdi düşünüyorum bende bi gelinim oyle aman aman bisey olmadi düğünüm herseyin uygununu almaya calistk. Bi tane daha bekar kaynim var ona bana yapılmayanlar yapilsa zoruma gider. He ben eltime degil kaynvalidemlere kinlenirdim o ayri. Ama belki eltime de tavrm değişebilirdi. O yzdeb o açıdan baktgmda eltine hak veriyorum normal oyle davranmasi. Sende anlamaya çalış. Hem esine de yazık senin icin o da tavır almak zorunda. Büyük kim olursa olsun. Birak bu kez büyüklük sende kalsın.
aynı sorun bendede var ama ben ses cıkarmadım bizim sorun da su ikimizde aynı yerden aldık esyalarımızı ben 1 hafta önce 1 hafta sonra o evlendi önce ben secmek icin gittim fiyat sorarak uygun ve güzelini kullanıslı olanı aldım cıktım bi problem olmadı onlar sormadan almışlar almışlar fiyat ortaya yüklü cıkınca anlaşmazlık oluyo ve onlar alamıyo benim esyalarımda iptal edilmiş sonra başka bi yerden secmek almak zorunda kaldım önceki esyalrm icime cok sinmişti ve güzeldi yanımda gelenlerin fikrimi de alarak secmiştim iptl edilince sinir oldum bnm ne sucum var diye gittim dükkana su su su dedim cıktım kimseyede sormadım esime bile onlar başka yerden sectiler onun esyalrı pesin ödedi kayın babam benmkinn yarısını ödedi yarısını biz taksit olarak ödedik ve onun aldıklarının fiyatınn yarsıydı benm esyalarımın fiyatı ama göz önündede olmadı ses cıkarmadım hepsini allaha havale ettim o zmn küssmedim dile getirmedim esime diyorum bazen herseyin en iyisini en pahalısını almak lazımmış kıymetli olmak icin diye esimde gülüyo sadece gerek yok sen gerekti sekilde konuş o konuşmassa sende konuşma allaha bırak boşver aklıma geldikce sinir oluyorum ama yapacak bişey yok
Ben esim icin gidiyodm hic konsmyodm eltiyle cay icermsn diyodu yok ben sevmyorm falan dyodm gecstryodm kocam icn gidiyordm
ElTinle bu kadar uzatmak yerine senin zamanında yokmuş bende varmış demekki onun için yapmışlar bu tavrı bana değil bu olayı sana kim yasattiysa ona yapacaksın konuşup konuşmamak sana kalmış birsey deseydin keskeee fakat olan olmuş olumlu dünya valla kimseyle kus kalmayın arkadaşlar çok büyük olaylar olmadığı sürece
Ölümün hak olduğu dünya da küsmek neden ? Barışın hic birseye değmez yarin ölse üzgün olacaksınız
Cnm eşinin hatrina git yazık boşver unut bir adım at bak o anlaşmazlıklar nasıl çözülüyor bir müslüman bir müslümana 3 günden fazla kuş kalmazmis kucuksen küçüklüğünü büyüksen büyüklüğünü yap bırak aynı kalırsa ayıp onun olsun
Barış canım hatır kırma anne babalar çok üzülüyo çünkü ölümlü dünya hem
1,488,752 soru
24,334,522 cevap
345,808 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın