0 oy
418 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından

image

Bebek bakımında fazla yanıt alamadığım için burada  soruyorum öncelikle hergun 4 5 kere tuvaletini yapardı 2 gün boyunca yapmadı sonra sarı ve çok sulu oldu 1 gün boyunca 3 4 kere . Dün de bu şekildeydi resimdeki gibi 2 kere yaptı sizce ishal mi guruldama da oluyo arada? Üşüttü mü ishal mi çözemedim tecrübeli anneler yazabilir mi? 2.5 aylık bebeğim şu kaybetmesin diye günde 2 çay kaşığı su veriyorum yeterli midir 

8 Cevaplar

0 oy
(345 puan) tarafından
Baana normal geldı canım
(57 puan) tarafından
Önceki gün sarı ve çok suluydu ondan tereddütte kaldım düzeliyormu acaba normalde bundan biraz daha katı oluyo çünkü
-Reklam-
0 oy
tarafından
8 aya kadar bebeklerin kakası böyle olur canım, sanmıyorum ishal değildir
0 oy
(783 puan) tarafından
Korkmana gerek yok anne sütüyle besleniyor bizimkide boyle yapmisti panik olma üşütmüş olabilir  gruldama varsa onuda atlatir anne sutu antibiyotik kolay atlatıyorlar sık sık emzir anne sütü alan bebeklere su vermiyorlar ama sen bilirsin veren de var tabi
(57 puan) tarafından
Evet anne sütüyle besleniyor sık sık emziriyorum ama bingildagi çok az aşağıda gibi geldi o yüzden su takviye ediyorum gerçi her zaman öyle kontrolde bisey demediler ama olsun yinede veriyorum suyu inşallah geçer sağol
tarafından
3 aylık bu bebek benim kızımda yeni doğduğunda 1,2,3,4 aylarda sulu sulu yapıp köpükleniyordu, doktor ishal değil anne sütü aldığı için öyle sarı ve sulu geliyor dedi
(57 puan) tarafından
Tamam canım boşuna korkmayım ben normalse
tarafından
22 yaşında 2tane çocuk büyüttüm kuzum korkma ikisinde de öyleydi çocuklarımın, hatta fark ettiysen ilk doğduğunda kakası yeşil olur sonra sarıya dönüp sulu olur
(57 puan) tarafından
Evet ilk zaman öyleydi tabiki sen daha tecrübelisin bu konuda kakasi kokmuyodu anne sütüyle beslendiği için ama 2 gündür koku da var o niye oluyor ki acaba bide bingildagi çok hafif aşağıya doğru çökük gibi oluyo muydu
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Guruldama oluyorsa ya bebegin ya sen usutuyorsun dikkat et karnına ılık havlu koy
(57 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim pazar günü banyo yapmıştı benden ondan şüphelendim usuttu mu diye
(6,074 puan) tarafından
Senden de geçebilir kendini de koru
0 oy
(702 puan) tarafından
Sırf anne sütü alan bebekler ishal olmaz diye biliyorum. Hiç ishal olmadı benim oğlum. Ama ishal rengi böyle olmaz . Yeşil olur soluk yeşil 
0 oy
tarafından
Zaten bebek bakımı boşuna. Var oraya soru soruyorum 1 kişi cvp veriyor yada vermiyor bnm oğlum üç aydır kakası böyle anne sütü alıyorsa normal cnm 
(57 puan) tarafından
Aynen benimde öyle o yüzden buraya sordum en iyisi anne sütü aliyo evet canm herkes de normal diyo ben boşuna panik yapmışım
0 oy
(5,445 puan) tarafından
Normal canim bebegim gunde 7 8 kere parlak acik sari yapıyordu karnı gurulduyarak doktorunuza gittik saglikli bir bebekde olmasi gerekenler bunlar dedi 10 12 yi geçmesini gerekiyor ishal icin dedi=)

Bu arada su verme ilk 6 ay sadece anne sütü yetiyor ben 7 8 oldugunda bile vermedim bol bol emzirdim sukur birsey olmadı bizde 2 ayligiz=)
(57 puan) tarafından
Ayy çok teşekkür ederim ya yorumun için içim çok rahatladı bizde ishal mi bisey mi dokundu diye düşünmeye başlamistik artık rota virüsü falan herşey aklıma geldi korkmustum
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Normal canım daha küçük 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 246 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Esmaaaa (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
12 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Babyyy11 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 255 göst.