0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Site içindeyiz malum burda ateş yakıp açamayız elektrikli sacla açan var mı? Farklı oluyor mu?

11 Cevaplar

0 oy
(22,055 puan) tarafından
Kiz onla ugraşana kadar cektigin eziyete yorulursun satin al bnce
tarafından
Köydeyken bekarken yapardık.evlendikten sonra annem koliyle gönderirdi gelen giden olursa..2 senedir tutmadım oruç bu sene tutacam..sahurda hep yapar yerdik çökelekli falan güzel oluyordu
(22,055 puan) tarafından
Demi tulum peyniri yufka domates salatalik cay oh mis :d
tarafından
Her haftasonu üşenmeden eşim için hamur açıp gözleme yapıyorum kahvaltıya hazır almıyorum
(22,055 puan) tarafından
Ben cok eriniom kiz nolacaksa vla
tarafından
Yufka bile pahalanmış 10 tl aşağısı yok un alıp yapmak daha mantıklı geliyor ama bazen brnim de gözüm kesmiyor ama eşim seviyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yufka değilde gözleme yaparız biz buzluğa atıyorum rahat oluyor 
tarafından
Ne güzel..hazır almak değil de kendim yapmak isterim yapabilir miyim onu da bilmiyorum
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Aman yufkacidan alıyorm canım cekince
tarafından
2 çocukla çıkmak zor olur diye düşündüm..evlenmeden önce annemlerle yapardık 9 senedir hep o gönderir bana koliyle
0 oy
tarafından
Cok seviyorum ama o kadar acamiyorum 
tarafından
Ikiside yanimda ikiside yapmiyo yapicak yer yokki
tarafından
Hava almaya bile yer yok ki artık beton yığını oldu her yer..köyde ne güzel ateş yakardık evin yanına sac üstünde açardık gözleme yapılırdı kaymer yapılırdı şimdi hiçbir şeyin tadı yok
tarafından
Haklisin valla koy umu ozledim gelin gittigim koyu :)
tarafından
Nerelisin cnm gelin gittiğin yer neresi
tarafından
Kayseriliyim baba yozgat ana kayseri kayseri dogumluyum esim de kayserili erkiletli
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Katmer yapıcam bezeleri buzluga atıyorum sonra çıkarıp açıyorum iyi oluyor
tarafından
Ne güzel cnm yee müsait olsa da erişte makarna tarzı da açabilsem
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Elektrik faturası epey fark yaratır
tarafından
Çok düşünmüyorum tek ben tutuyorum eşim şeker hastası tutamıyor 2 çocuk da küçük
0 oy
(428 puan) tarafından
Ben nasipse mantı erişte su böreği yufka siparişi vericem kuzum Ramazan’a biraz daha bekliyorum son anda sipariş vereyim yeni yapılsın diye
tarafından
Yufkacıdan mı verceksin sipariş öyle yapıyorlar mı ki
(428 puan) tarafından
Burda bi Türk teyze var o yapıyo kuzum bizde ondan alıyoruz yapmayı bilsem ve benimle yapıcak bi büyük olsa denemek isterdim ama hiç yapmadım annem de Türkiye de şuan o senin dediğin gibi yufkacıdan sipariş verdi böyle hatta bugün gidip aldı onlar
tarafından
Ne güzel valla..toptan almış olursun
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Yapmıyorum canım elimden de gelmez ;) pocaga börek yaparım ama elimde açamam yufka
tarafından
Hazır alırsın artık seversen o şekilde.ramazanın tadı oluyordu öyle
(5,725 puan) tarafından
Evet canım doğru bizde köyde yaşarken yapılıyordu sigara böreği falan yaparım bende : )
0 oy
(53,798 puan) tarafından
annemle yapiyorz sacta fark olmuyo
tarafından
Ateş üstündeki sactan farkı yok yani..öyleyse birini bulup yardım için çağırabilirim
(53,798 puan) tarafından
olmuyo canim bir kisi acip bir kisi yapiyo cabukta oluyo az yaparsın sadece ramazan ayı için
tarafından
Aynen cnm az yapıcam..eşim tutmuyor zaten şeker hastası..2 çocuk da küçük kendime göre..gece sahura zamanım olmazsa pratik olur..emziriyorum o zamana 21 aylık oluyor
(53,798 puan) tarafından
evet ramazanin en guzel sahurlugu yufka ☺️
0 oy
(472 puan) tarafından
Bizde sitede oturyoz eltilerim var allah razi olsun 

Ne yapıyorsa bizede yapar. Bizler istanbulda onlar samsunda oturyolar 

Köye kim giderse hep bizede bi şeyler verir.
tarafından
Bu sene gelen giden yok tokata..her sene annem bahçede yapıp gönderirdi koliyle.tokattan istanbula gönderirdi
(472 puan) tarafından
Vayy Vayy tokatın yaprağını çok severim çıtır çıtır olur. Sarmada muhteşem olur.
tarafından
Bana her sene 3 bidon kesin gelir..dün akşam da pişirmiştim kalmadı bile..kaynanam ve annem gönderiyor sağolsun
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Ah ah eski ramazanlar geldi gözümün önüne duygulandim. Çocukken kolu komşu toplanıp yufka acarlardi . Herkeste bi telaşa teravih namazindan dönerken dondurma kola beklerdik. Gece yemek kokusuna evin sesine uyanirdim . Yufkayi bizim yöre tava bogeri olarak yapiyo her gece mutlaka olurdu yanında çay filan . Cocuklugumu özledim ramazan çocukken daha bi güzel oluyo.  Şimdi ne bilim o his o heves o duygu o tat yok. Devir de değişti tabi . Ne alakaysa anlatasim geldi 
tarafından
O duyguları tekrar yaşamak çok zor zaten. .biz aynı şekilde birkaç gün öncesinden açardık kalabalık aileydik fazla yapardık her gece tavada pişirirdik sahurda..kimse tutmuyor bile

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 641 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (4,184 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 107 göst.
9 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde GizeMikail (669 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 914 göst.
25 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,123 soru

24,040,120 cevap

329,091 kullanıcı

...