0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (5,570 puan) tarafından
Bir elbise  sipariş verdim.  Normal de MNG kargo getiriyor.  Bu sefer aras kargo getirecek.  Bir kaç gün oldu sipariş edeli . MNG kargo siparişim yola çıkınca mesaj atıyordu.  Aras kargo dan ne ses ne seda.  Anlamadım yaa . Aras kargo hakkında bilgisi olan var mı? 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dün denebunu kargomu vermiş bugün mesaj geldi akşamına da kargo. 
(5,570 puan) tarafından
Niye bna mesaj gelmiyo ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bide kargoyu eve kadar çıkarmıyorlar, seni arayıp aşağı in al diyor, eşim kavga etti onlarla
(5,570 puan) tarafından
Niye öyle ki
(3,158 puan) tarafından
Kız aynen aynen bana da balkondan sepet sal dediler şaşırdım neyse dedim salim ana ne gelen var ne giden dalga geçer gibi bende sinirlendim kargom geri gitmiş hiç haberim yok bende şikayet ettim bunları ertesi sabah kargocu çocuk gelip abla beni şikayet etmişsin ya neden falan diye sordu bende anlattım şimdi dedi bana tutanak tutarlar şikayetini geri alır mısın filan dediler o günde kargomuda getirdi özür diledi :)
(5,570 puan) tarafından
Gerçekten sinir olunacak bir durum.  Benim  küçük oğlum var hayatta aşağı inemem . Benim de basima gelse bende şikayet ederim
0 oy
tarafından
Ben gayet memnunun mesajlar da geliyor 3 iş günü içerisinde geliyor
(5,570 puan) tarafından
Bugün 3 gün olacak sipariş vereli . Bakalım
0 oy
(4,773 puan) tarafından
Aras kargo sadcee subeye ulasinca atıyor  canim. Bir de dağıtıma  çıkınca. Aldigin siteden kargo takibi yapabilirsin  ayrinti orda yazar.
(5,570 puan) tarafından
Yok ya baktım ordan da nsiey çıkmadı
0 oy
(1,789 puan) tarafından
İki kere Aras getirdi daha doğrusu getirmedi eve gelmeden evde Yoktunuz dedi gidip bayiden aldık adam bide pişkin pişkin çalışan yok abla dedi 
(5,570 puan) tarafından
Sinir bozucu bir durum

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 196 göst.
0 oy
3 cevap 171 göst.
10 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde F-URAGUT (3,671 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 271 göst.
10 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,730 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 798 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,352 soru

24,384,541 cevap

348,948 kullanıcı

...