0 oy
409 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,129 puan) tarafından
Kizlar aranizda evim evimden ev alaniniz varmi.nasil bir sistem bu güvenilir mi

8 Cevaplar

0 oy
(4,850 puan) tarafından
Guvenilir canm biz aldık ödüyoruz 
(1,129 puan) tarafından
Tam olarak nasıl işliyo süreç
tarafından
Kaçıncı kurada çıktı canım
(4,850 puan) tarafından
Havuz sistemi var canm
Bizim zamanımızda ne kadarlık eve gireceksen ona göre organizasyon ücreti alıyorlar 10 ayda bir cekilis oluyor biz 3. De çıktık evi teslimat tarihi içinde çekiliş oluyor evi bulunca parayı veriyorlar onlara ödüyorsun bu şekilde
tarafından
Bizde yazildik canım 5 ayda bir çekiliş var 100 kisiyle çekiliyor 5 kişiye çıkıyor bakalım hayırlısı olsun inşallah bu kurada çıkar Haziran'da cekilecek şimdi ki kuramiz:))
tarafından
canim bulduklari evler nasıl peki
(4,850 puan) tarafından
İnşallah hayırlısıyla cikar canm bizde 10 ayda 10 kisiydi
Canm evi sen buluyorsun onlar karışmıyor
tarafından
aa anladm canm insallah rabbim bize de nasip etsin
(4,850 puan) tarafından
İsteyen herkese inşallah canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende merak ediyorum şu emin evimi 
0 oy
tarafından
1 yili gecti cikmadi henüz beklemedeyiz zaten en fazla.3 yillik kuraya yazildik alacaginiz evin fiyatina gore taksit ve pesinat degisiyor
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Evet biz aldık ödedik bitti çok şükür en eski ve en güvenilir o bence diğerleri yeni çıktı sonuçta 
0 oy
(1,297 puan) tarafından
2 ay önce aldık evimizi güvenilir hiç bir sıkıntı yaşamadık 200 bin TL aldık üstüne 120 ilave edip Mersinden aldık evi sen buluyorsun istedıgın şehirden alırsın onların konutları da mevcut sizin tercihinize kalmış
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Tavsiye etmiyorum
(13,443 puan) tarafından
Neden cano herkes memnun kaldik yazmis
(6,849 puan) tarafından
4850 TL para kesintisi oldu ayrıca 6 ay peşinat paramı vermediler 2 ayda sözleşme iptal oldu diye. Birde bunu kenara at ben muhasebeciym sana örnek vericem ama gerçektr olanlar. Şimdi sen 200 bin TL ye ev alacaksın dimi 200 bine atıyorum 25 bin  dosya masrafı var bunu emin evim alıyor hizmet bedeli olarak. 2 çeşit var kuralı sistem kurasız sistem. Kuralı da 1 aydada çıkabilir 10 senede de çıkabilir ama kuralının hesabını yaptır daha fazla para aliyirlar bu bir.    2. İse kurasız atıyorum 10 sende odeyeceksin 5. Yılın sonunda anahtar teslim diyorlar oturabileceksin. Şimdi otur düşün. 5 yıl yada 10 yıl sonra 200 bin TL ye ev bulabilecek misin günümüz sartlarinda. Yada hem taksit ödeyip hemde ev alamayıp bankada kredi cektin ev almak için 2 taksidin olacak her ay. Biraz düşün cnm.
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Kardeşim şuan ordan ev almaya çalışıyor 
0 oy
(883 puan) tarafından
Ablamlar aldı güvenilir bende arabaa

Almayı düşünüyodum araya hamilelik feln girince işten çıkmak  zorunda kaldım  kaldı simdilik

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 491 göst.
26 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hafize12345. (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,501 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Trbznlugln (2,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 190 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Glistan (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 222 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Duru. (73 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,180 soru

24,150,520 cevap