0 oy
701 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dun sebzeli bulgur pilavi yaptim yaninda tavuk salata yaptim esimde oqlumda cok sever.neyse buqunde firinda turlu kiymali ve yanina pirinc pilavi bide cacik yapcam kayinvaldem herqun sorar ne pisiricen diye biktim artik ona cevap vermekten dedimki bunu yapcam dun pilav buqun pilav neden baska bisi yapmiyorsun onu yap bunu yap diyor surekli artik cat diye lafi sokmak istiyorm ama sürekli küsüyor gercekten BİKTİM ARTİK

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aman söyleme canım sende yapicam işte bişeyler de hep bidaha sormaz ne diye karişiyor kaynanamda aldigim elbiseleri sevmez gider kendi bana bisürü elbise alir oda buna karişiyor töbe yarabbim 
-Reklam-
0 oy
(163,485 puan) tarafından
kuserse kussun cokta tin cokta fifi
0 oy
tarafından
Bnm kaynanam karışmaz zaten kadınla konusmuyirjm dilini bilmiyirum kırk yılda bir nasılsın iyimisjn bu kadar :)) 
tarafından
Ay banada oyle bi kaynana qelseydi keske
tarafından
İste kısmet :)) kendi halinde biri kaynanm yanyana kalsak da konuşma yok bizde
(469 puan) tarafından
Niye konuşmazsınız kız
tarafından
ayni dili konusmuyiruz ondan
(489 puan) tarafından
Hangi dil canim
0 oy
(5,931 puan) tarafından
Allah ne verdiyse onu yapıcam de sus sende şuç var
tarafından
Ne yapcan diyor sonra sunu sunu yap diyor akil veriryor
(5,931 puan) tarafından
Sende dinlene
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Birlikmi oturuyosun hiç tinlama bile
tarafından
Yok kiz n birliqi ayri oturuyor evimizde uzak ama on defa qoruntulu arar qun icerisinde
(45,024 puan) tarafından
Benimkide olesine sorar ne pisirdin der ama asla karışmaz iyi afiyet olsun der gecer
(268 puan) tarafından
Boşver araması da güzel seni önemsiyor arıyor biz altli ustlu oturuyoruz 9 aylık hamileyim bir kere kapımı calmaz gıda zehirlenmesi yasadim hamileyken gelip kapımı calıp sormadı arkamdan eşime soruyor oda zannediyor ki bayağı ilgileniyor annesi benimle ama hic umrumda değil millete nasıl göründüğü.Allah gönlüne göre versin herkesin
0 oy
tarafından
Aynı evde olmak çok zor yasliyiz önümüze geleni yiyip cekilelim demezler hep mana işte 
tarafından
Birlik oturmuyoruz
tarafından
Bide arada sırada gelmeye o kadar karisiyorsa aynı evde olmak felaket olurdu
0 oy
(3,818 puan) tarafından

Fikir almak için soruyordur belki bende çok pilav yaparım hatta eylülden beri 20 kilo bitirdim :D

0 oy
(311 puan) tarafından
Benimkide sorar karışır bide yemek ister tok karnına yine yer hatta yemek yapmıyorum durum sipariş. Ettim desem gece yesem  banada alın der uykudan kalkar. Yerim der sinirimden kudurururm 
0 oy
tarafından

Çok şükür bi ona karışmıyor bide özelimize.

Allah yardımcın olsun canim
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Yok  vanim karişmaz..hic oyle sorularda sormaz
0 oy
tarafından
En iyisi bırak küssün 
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Telefonda arayıp soruyorsa açmam işim vardı derim :D ona ne belki hergün makarna yiyoruz Allah Allah ya
0 oy
tarafından
Offfhh cekilmez hic valla ya neden hesap veresin neden sorgular  ki
0 oy
tarafından
Söyle canım onane yapacağından 
0 oy
tarafından
Deme sende Allah ne verdiyse yapcam  evimizdeki malzemelerle işte de karar vermedim de
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Benimki soramaz onu alakadad etmez ne pisirdigimde evim ayrı de hesap vermek zorunda değilim de arıyorsa açma telefonunu teokinden anlar 
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bu kaynanalar illa ki bi şeye karışır yapılarında var :)
0 oy
(878 puan) tarafından
Çok biliyorsan kendin yap dicn olmuyor işte 
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Benim ilk yıllarimda her gün arar sorardı ne yemek yaptın diye. Ben de sinirleniyordum. Bı gün yine sordu açıkça söyledim. Sorma rahatsız oluyorum dedim. Çok kırılmış kızmış duydum etraftakilerden. Ama bı daha konusu açılmadı iyi oldu. 
0 oy
tarafından
Belki kendine fikir olsun diye soruyordur bugün ne yapacaksın yada hep bunu yapma farklı bişey yap diye bende bu tür konuları kayınvalidem ile konuşurum çoğu zaman o da bana söyler sana söylediği gibi bence sorun edilip dert edilecek bişey değil canım sende çok takılma 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 2,044 göst.
8 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,459 soru

24,154,762 cevap

335,083 kullanıcı

...