0 oy
724 göst.
Diğer kategorisinde (148 puan) tarafından
Eşiniz haksız da olsa. Onu savundunuz mu annenize karşı.  Peki deydi mı?  

29 Cevaplar

0 oy
(5,935 puan) tarafından
Ne anneme eşime ezdiririm nede  eşimi anneme 
-Reklam-
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Cok korudum ama. kalbini kırck derece degıl kıramam Zaten annem benim göğüskanseri ona karşı kötü konuşamam çünkü yıllarca Babamla benim yüzümden birçok şeye katlandı Ben bunu göz ardı edip anneme laf edemem
0 oy
tarafından
Tam tersi yaptigim cok durum oldu hakli haksiz gozetmeksizin hep ailemi esime karsi savundum
0 oy
tarafından
Coooookkkk :(
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Sen kendin ezersen aileni eşin hiç tanımaz saygı göstermez kızının yokki benim niye olsun der birsey olsa annemle kalbini kırmadan konuşurum ama eşime bunu söylemem yanında da terbiyesizlik yapmam anneme eşim haklıda olsa haksız da olsa el oğlu sonuçta bugun iyi olursun yarın bi bakmışsın adliyede neyin ne olacagı belli olmaz yine anne baba kapısına dönersin aileye sırt cevrilmez
0 oy
(388 puan) tarafından
Bir kere sadece kırdım köpek gibi pişman oldum bir daha dünyaya gelirsem annemi üzen herkesi kurban ederim onun ayaklarının altına eşimi bile 
0 oy
(54,206 puan) tarafından
çok şükür oyle birsey olmadi ne esime ailem hakkinda lsf ettiririm nede esime ailem hakkinda laf ettiririm. nasil diyosak erkek dengeyi korumali annesine esini ezdirmemeli ayni sey kadin içinde gecerli. 
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Aileme eşimle ilgili hiç bir sorunumu anlatmam. O yüzden de eşimle bazen kavgalar etsekte ailem güllük gülistanlık bilir bizi. Şimdilik böylesi en güzeli.  

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 731 göst.
7 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,625 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,604 göst.
0 oy
12 cevap 908 göst.
17 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde -Eliz41- (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 580 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,948 cevap

336,430 kullanıcı