0 oy
1,137 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (196 puan) tarafından
Merhaba kizlar şuan kayinpederin evindeyiz altli üstlü 3 kayınım var onlarin hakki da var evde arsamiz var eşimin üstüne ama olduğu yer cok akraba var dedikoducu insanlar var yani çevre iyi değıl  siz olsaniz hangisini secerdiniz apartman sevmiyorum üst kat atamiyorsun cocuklarina gelecek yok kümeste gibi hissederim  ama kafa rahat olacak herkesten uzak sizce hangisi.

30 Cevaplar

0 oy
(921 puan) tarafından
Tabiki mustakil oyle rahatim ohhh
-Reklam-
0 oy
(53 puan) tarafından

Müstakil şöyle villa gibiyse neden olmasın :D ben lüx hayat seviyorum mahalle ortamında evine kö girdi km çıktı nereye gidiyosun nerden geliyosun muhabbetini çekemem ondan apartman tercihimdir

0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bizimki aile apartmanı cnm birde merkezi yerdeyiz hiçbir sıkıntımız yok.
(3,895 puan) tarafından
Altta 2 kaynım ve kayınvalidem var.
0 oy
tarafından
Müstakil herkesten uzak suanda kiradayım ama müstakil evdeyim oh miss
0 oy
tarafından
Valla ben apartman seviyom en güzeli 
0 oy
tarafından
Herkesten uzak olmak canm olmadı git arsanizi satın üstüne biraz para ekleyin kendinize güzel bir müstakil ev alin
0 oy
tarafından
Müstakil evin gözünü seveyim ama doğalgaz olması lazım su pandemide resmen hapis hayati gibi aşağı insen kaç kişinin eli değiyor diye rahatsız oluyorsun kapıya asansör gene aynı bizim apartman hepsi korana oldu bir bizim aile hariç  benim imkanım olsa müstakil istiyorum ev en azii bahçeme çıkarırım çocuklarımı istedikleri gibi oynarlar 
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Müstakil en iyisi 
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Akrabadan uzak herhangi bir yer çat kapı geleni mi ararsın eve almasan arkadan konuşanı mı ararsın perde açsan sorun olur ben sevmiyorum akrabanın yanında yakınında oturmak buna kendi akrabam da dahil 
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Müstakil ev beee.   :ermm:

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 965 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ozlemyy (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,025 göst.
0 oy
29 cevap 1,127 göst.
25 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,854 puan) tarafından soruldu