0 oy
470 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (184 puan) tarafından
Oğlumu bugün doktora götürdük hastaydı akşama kadar çıkmadık kanlar filimler perişan olduk eve Zor geldik bugünde annemin doğum günüydü iki gün öncede annmle tartıştık çocuğu bakamiyrum şeklinde imalar yaptı bende kızmıştım bugün hiç bi şekilde oğlumu arayıp sormadı bugün mutlu mutlu resim paylaşmaları kız kardeşimle bana nispet yapar gibi ben bütün gün oglmla uğraştım doğum günü fln kutlmaadim eşimi sevmiyr onunla konuşmuyor bende hiç bi zaman umrunda olmuyorum varsa yoksa hep kiz kardsm bunun hep farkındayım

8 Cevaplar

0 oy
(28,453 puan) tarafından
Sende arama sorma çekil kenara seyret boşver
(184 puan) tarafından
Gerçekten bazen artık zoruma gidiyor eşimi sevmiyr die sürekli kötülüğü ortaya ben laf ettrmeyince kızıyor kiz kardsm evli önünde eşini sevmiyor ama onunla sürekli görüşüyor ona Sanki dayanamıyor
(28,453 puan) tarafından
Bilemicem kuzu ama duygularınıda kendinide kimseye ezdirme konuşmayı denedinmi hiç
(184 puan) tarafından
Ay Yok bnmklere laf söylenmiyor ben suçlu oluyorum onların hatasını söyleyince
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Aşırı hassas olduğunu düşünüyorum sana neden nispet yapsın ki
(184 puan) tarafından
Gerçekten bazen artık zoruma gidiyor eşimi sevmiyr die sürekli kötülüğü ortaya ben laf ettrmeyince kızıyor kiz kardsm evli önünde eşini sevmiyor ama onunla sürekli görüşüyor ona Sanki dayanamıyor annem kinci biraz yannda ol aramz
(7,617 puan) tarafından
Valla canım annen bile olsa gerekirse mesafe koy bir süre görüşme derim
Üzülmene gerek yok annenin psikolojisinin iyi olduğunu düşünmüyorum
(184 puan) tarafından
Kocaman kadın doğum günü kutlaması deyip Trip atnk doğru değil ki çocuk bu hasta insan bi sorar esimde bu yüzden konuşmuyor ailme ısınmıyor ailemde onu sevmiyor
(7,617 puan) tarafından
Yanlış anlama ama bazi anneler dandik olabiliyor genelde anneler evlatlarini idare eder sizinki tam idare edilmelik sabırlı ol mesafe koy yoksa kafan agrir cok
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Bazen mesafeli olmak en guzelidir.  Canini fazla acitamaz bover sen ailenle mutlu olmaya bak
(184 puan) tarafından
Gerçekten bazen artık zoruma gidiyor eşimi sevmiyr die sürekli kötülüğü ortaya ben laf ettrmeyince kızıyor kiz kardsm evli önünde eşini sevmiyor ama onunla sürekli görüşüyor ona Sanki dayanamıyor annem kinci biraz yannda ol aramz
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Sen yine de kutlamalıydın bence, annen o senin,.. 
(184 puan) tarafından
Gerçekten bugün vaktim olmadı dedim başka zaman hediye alır giderim ama oda torununu sora bilirdi doğum günü okadar önemli bişey değil çocuk sonuçta bu
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Yazsyadin mesaj dogum gunun kutlu olsun oglum rahatsiz olmasa gelir kutlardik ama torununla uğraşıyoruz diye ima etsen belki ilgilenirdi
(184 puan) tarafından
Doğum gününü önemseyen biri pek değil tamam ben yazabilirdim ama onlarda oğlumun hastnye gitcgini biliyordu bnde bekledim
(7,786 puan) tarafından
Haklisin kuzum ne diyim
0 oy
tarafından
Bi anne neden kızına nispet yapsın ki?

İkinizde kırılmişsiniz anlaşilan annen bence ara onun dişinda aranız nasıl bilmiyorum iki günlük dünya be kardeşim.... 
(184 puan) tarafından
Kuzum sorun aramk değil bugün arayamadm diyelmki başka zaman aranır doğum günü okdar önemli bişey değil ama torunu hasta bütün gün hastanede doğum günü kutlaması deyip trip atmak doğru değil kocaman kadın torununu sorar insan
0 oy
(1,671 puan) tarafından
Aramayanı arama boş ver bu arada geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir üzülme sen yuvanda mutlu ol
(184 puan) tarafından
Saol cnm teşekkür ederim
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Nispet yaptığını düşünmüyorum ama sen genede müsait old bı 2 dk arayıp kutlasa idin keşke 
(184 puan) tarafından
Oda torununu soramazmiydi madem iki dakka doğum günü çok önemli değil çocuk yani bu
(12,763 puan) tarafından
Tmm çok haklısın çocuk hasta olmuş sorması gerekiyor her insan kırılır

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 537 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 405 göst.
25 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birkucukbebis (484 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 385 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Syma (957 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 301 göst.
23 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde rada21 (37 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,458 soru

24,183,866 cevap

336,497 kullanıcı

...