0 oy
1,445 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,263 puan) tarafından
Ve ne içindi ben kendime geleyim hamileliğimi öğrenince doktor ilaç yazdı ayy senin çocuğun özürlümü ki ilaç verdiler demişti yok diyince içme çocuk sakat olur demişti ıyy eski kafalı işte

45 Cevaplar

0 oy
(450 puan) tarafından
Ben hic etmedim çok seviyorum yaşlı başlı kadın bana zararı yok iki kuruş devletten yardım alır onuda bize göndermeye çalışır canim benim farklı şehirledeyiz
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Vallaha bir kere bile etmedim Allah rahmet eylesin cok iyi kadındı. Sadece 5 senemizi gecirebildik ne yazıkkı. 
0 oy
tarafından
Oglan degılde kızım olacagını ogrendıgınde bılmem şunun oglu olacak şunun oglu var dedıgınde nefret ettım tabı lafımı esırgemedım dedım senın gorumcen 6 oglan dogurdu 1 kız dogurdu sen nıye 3 kız 1 oglan tek dogurdun gorumcen kadar olamadın mı dedım
(1,263 puan) tarafından
Ohh harika demişsin ezilmeyin valla
tarafından
Yok vala esım der bır kere lafın altında dur takma he de gec der ama yapmam delırırım soylemezsem:))ve işin tuhafı eşim ıcın  kaynanamın ısmını verdım ıkıncı ısmı kendım koydum zaten ama kaynanam zaten kotu bır ınsan degıldı kendının bır oglu tek var dıye oglancı ıste yanı dıger turlu burda yazılanları okudum şükrettım ına kı
(1,263 puan) tarafından
Benmkide çok oğlancı tek erkek evladı
tarafından
Genelı öyle malesef ya ama sımdı cok sever kızımı tabi ben laf sokarım:)
0 oy
tarafından
Eşimle kavga etmiştik buda karıştı kavgaya. Oğluna dedi ki boşanmazsan hakkımı helal etmem dedi sonrada bana dönüp seni istemiyorum sevmiyorum git babanın evine gibi laflar söyledi. Ondan sonra bir daha sevemedim bu kadini
(1,263 puan) tarafından
Ay sevilirmi ya çıngıraklı yılan
0 oy
(163,453 puan) tarafından
ilk gordugum an tiksinmistim sebebide giyimlerin pazardanmi cok kalitesiz duruyo demisti
(1,263 puan) tarafından
Deseydin ya sen ordan giyiniyorsun heralde ordan biliyosun
tepeden tirnaga markaydi onunki
(1,263 puan) tarafından
Yaa demekki zengin
oyle malesef
0 oy
(580 puan) tarafından
Babam ilk evlendiğim zaman maddi olarak sıkışıktı ve benden bilezik istedi 2 ay içinde yapıp getirecekti. Bizde verdik 1 ay sonra babam getirdi bilezikleri. Neyse bir gün taktım bütün bilezikleri o zaman sanki 2 tanesinin rengi diğerlerine göre soluk gibi ya falan dedi. Hiç istemiyordu verilmesini zaten 
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Esimle kactik evine almadi bizi o kizi evime sokmam dedi gorumcemde kaldik ikigun sonra telefon acti gelin diye bizde yuzsuz gibi gittik beni ayri odaya aldi oglumu aldatirsan seni öldurum dedi beni tehdit etti biz doguluyuz felan dedi ilk ogun nefret ettim bide yatar kalkar kufur edeerdi bana aileme 
(1,263 puan) tarafından
Kız nasıl ses etmedin
(1,355 puan) tarafından
Yasim daha 17 idi cocuktum yasim ilerleyince lafini verdim cnm altta kalmadim yani
0 oy
tarafından
Nisanliyken.  Eşimle nişanlıyken görüştüğümüz için annemi arayıp ağzına geleni saydı. 
(1,263 puan) tarafından
Ne saçma ya görüşceksiniz tabi
tarafından
Öyle biri olduğunu bilmiyordum normalde seviyordum o gün nefret ettim. Evlendikten sonra bile burnumdan getirdi nişanlıyken görüştüğümüz için. Diğer oğulları evlensin  hepsini hatırlatacam
0 oy
tarafından
Valla yaptığı onca şeye rağmen nefret etmiyorum çünkü eşimin annesi
0 oy
tarafından
İlk nisayliken benim aldığım bütün mobilyaları kaynanam ve gorumcelerim kendi istek ve zevklerine göre degistirdiginde halla aklımdan çıkmaz 
0 oy
(613 puan) tarafından
Belirgin bi olay yok ben yaklaştıkça o uzak duruyor. Nefret de değil ama sevgisi de yok. Oğlundaki sevgisini de bitirdi. Ben önünü almasam annesinin çok kalbini kıracak seviyede o kadar gerginler. Adı kaynanaysa olmuyor velhasıl. 
0 oy
tarafından

Hiç :) severim ben kaynanacuğumu ❤  dün yemeğe çagırmıştım elim boş gitmeyim bari demiş kaz yumurtası getirmiş ilk defa tattım güzel bi tadı var :) aldığı herşeyin yarısını bana gönderir zira bende öyleyim ona karşı.. Geçinip gidiyoz çok şükür Allahım yokluğunu göstermesin..

0 oy
(27,626 puan) tarafından
:D görür görmezzzz
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Doğumdan yeni çıkmıştım ilk emzirmemi yapıyordum ama oğlum bı türlü kabul etmiyordu başımda 2 hemşire kayınvaldem annem eşim görümcem vardı biri mememi biri çocuğun kafasını biri düşürcem diye tutuyor oğlum da bende çok stres olduk ağlamaya başladı kayınvaldem gelip aldı oğlum annesini sevmedi dedi bağrına bastı :( 

Tahlil yapıldı gün içinde kanında enfeksiyon çıktı her arayana annesinden hastalık kapmış dedi o kadar canım acıdı ki o acı hala kalbimde 

Oğlumun emme refleksi gelişmediği için memeyi reddetmiş kanındaki enfeksiyon da benle alakalı değilmiş 

İlk o zaman nefret ettim çok ama çok severdim 
0 oy
(352 puan) tarafından
Kaynanam çok tlf ile oynama bebeğin sakat gelir deyip laf atmıştı buda var ama ilk nerde nefret ettim biliyor musun kendi evi varken 1 haftalık evliyim yanıma geldi ve herşeyime karışmaya başladı evde saçım açık gezmem pijama giyemem önünde uzanamam öyle Allaha havale ediyorum 
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Mekiye isminin anlamı ne 
(1,263 puan) tarafından
Mekkeli kadın ve temiz insan demek
0 oy
tarafından
Bende evine gidip sofrasına oturduğum an nefret etrim
0 oy
(4,061 puan) tarafından
***** yaa ayy kendimi tutamadım suan allahım gunah yazma ıcınden cok laf ettim ☺️
0 oy
tarafından
Kocama karı ağzıyla konuşma dedi bende ana ağzıyla mi konuşsun dedim kocam hemen el atıp susun ikinizde dedi. Nefret etmedim ama her an tetikteyim
0 oy
(148 puan) tarafından

Herşeyime karıştığı için nefret ettim evime soframa yedigime kadar:angel:

İlgili sorular

0 oy
64 cevap 3,257 göst.
5 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Cicikiii (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 893 göst.
14 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 2,019 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde Huysuz Prenses (1,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 763 göst.
15 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,325 cevap

334,363 kullanıcı

...