0 oy
421 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Merhaba anneler 3 yıllık evliyim ve 20 gün önce doğum yaptım evlenirken annem ve kayınvalidem arasında incir çekirdeğini doldurmayacak problemler oldu ve iletişim kurulmadigi için büyüdü problemler annemin evimize gelmesine telefonda konuşmama engel olmaya çalışıyor gorusmemi istemiyor annemle ilgili sürekli saçma sapan bahaneler üretiyor konuşup orta yol bulmamak için çabalıyor kendisi oğluma bir iğne bile almadı ama kendini Süper babaanne ilan etti sürekli bana laf sokuyor eşimle evimiz benim değil sadece oğlunun eviymis eşyani topla git bu evden dedi ben lohusayim ve oğlum hastanede yattı zor bir süreç geçirdim tansiyon hastası olduğumu öğrendim bende 3 gün hastanede yattım tansiyon yuksekligim sebebiyle ve bütün bunları bildiği halde bana bu şekilde davranıyor eşim annesi yanimizdayken iki kelime laf etmiyor annesi gidince bana sen haklısın öylesin böylesin diyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla esin arkanda durmuyosa eger Allah yardimcin olsun. 
-Reklam-
0 oy
(3,138 puan) tarafından
Eşine de annesini önünde desene sen de benj haklı buluyorsun konuşsana. İkisi de kalsın öyle. Nefret ediyorum eşini ailesine karşı ezdiren erkeklerden
(3 puan) tarafından
Kayınvalidem kendi oğluna bile demedigini bırakmadı bu konular yüzünden eşimin ne karaktersizligi kaldı ne dolandırıcılığı kaldı oğlumu da sanki eşim doğurmuş gibi davranıyor oğlumu eşine benzetiyor sinirim bozuluyor bu duruma
(3,138 puan) tarafından
Merak etme tüm Kaynanalar torumlarini oğullarına benzetiyolar alisirsin
0 oy
(4,679 puan) tarafından
Bana hakli olduğumu  söyleme annenin yaninda beni ezdirmeyecek annenin bana bir daha laf soylemesine musade etmeyeceksin ki ben de inanayim benim arkamda olduguna de. Zaten lohusalik ayri zor bir dönem  ki bir de bunlarla uğraşmak  rabbim  yar ve yardimcin  olsun. Is esinde bitiyor. O hooopppp herkes bir dursun derse kimse daha ağzını  açamaz.  Ayrica ne olursa olsun kimse ailenle arandaki iliskiye karışamaz.  Eşin  fikir verir tavsiyede bulunur  sadece . Ama gel gelelim ki konusmayacaksin gitmeyeceksin vs deme hakki yok hele hele kaynananin hicccc yokkkk...
(3 puan) tarafından
Eşim esyani topla git dediğinde kimse gitmiyor bu evden dedi annesine benim annemin yaptıkları ve aldıklarını eşim görünce kendi annesinin ne olduğunu anlamaya başladı biraz biraz
(4,679 puan) tarafından
Eeee bir zahmet desin onu da kim kimi kovuyor ne hakla yaaa... herkes bi dursun yerinde..haddini bilsin..sen o isteyince gelecek  istemeyince  gidecek insan değilsin.  
Anlasın bir zahmettttt. Deli oluyorum  esini Allahin emaneti olarak alip da ona buna  ezdiren ozellikle anasina sen orda dur diyecek cesarete sahip olmayan erkeklere.
0 oy
tarafından
ona verecek cevabın olsun susma sustukça daha çok yapıyorlar eşin sanırım yüz göz olmuyor ama seni de bırakamıyor eşinin uyarmasını sağla 
(3 puan) tarafından
İki tanede görümcem var onlarda birbirine gaz veriyor ve gorumcemin biri de hamile yakında oda doğum yapicak kayinvalideme dedim kizinla şuan benim ki gibi bı durumda olsan ne yapicaksin doğuma gitmeyecek mısın dedim evladını bırakacak mısın dedim bişey diyemiyor bana
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Konuşsun dursun takma ciddiye alma. Eşin de ne yapsın ne kadar her şeyi görse de annesi işte. Yüzüne cikamiyordur. Onun yüzünden eşinle huzursuzluk çıkarma. Neticede annenle gorusmene engel olamaz ki ancak söylenir durur. Duyma kendini uzme
(3 puan) tarafından
Bende dedim kendi kizida doğum yapacak böyle bı durum olsa sen ne yapicaksin diye sordum kayinvalideme bişey diyemiyor benim annem evime gelemezmis istemiyormuş burası onun oğlunun eviymis
(1,012 puan) tarafından
Pis vicdansız yaa hiç üzme kendini kuzum ne yapabilirki annen gelip gidince. Kapatirsin kapını dışarıda havlasin dursun tövbe tovbe
(3 puan) tarafından
İzin vermiyorum deyip duruyor annem bu eve giremezmiş oğlunun eviymis bilmem ne
(3 puan) tarafından
Bide alt katımda hamile olan görümcem var oda annen gelemez diyor ki birbirlerini dolduruyorlar işte iki görünce bı kayınvalide dolduruyorlar birbirlerini
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ben olsam onu sokmam evime ona nolıyor mus benim annemin gelmesine karıscak sen kimsin diyemedin mi kız esine de istemiyorum ben zatn hastayım beni strese sokuyor de alla alla ne bicim Bı İnsan bu 
(4,061 puan) tarafından
Oyle ınsan herseyı yapar dikkat et sen kuzum
(3 puan) tarafından
Sinirlerim o kadar bozuldu ki oğlumu emzirirken ona bakıyorum ağlıyorum hep içimden ağlamak geliyor susmadan günlerce ağlasam durmadan
(4,061 puan) tarafından
Oyle oluyor kuzum kıyamam ya oyle cok bu alırsan bana yaz beraber atlatırız ıns
(3 puan) tarafından
Teşekkür ederim seninde olursa moralini bozan şeyler sende yaz bende seni dinlerim
(4,061 puan) tarafından
Olur canım bende tesekkur ederım
0 oy
(13,307 puan) tarafından
O kim ki kocanın evinden kovuyor ama eşinde suç haklısın diyorsa önünde diyecek 
(3 puan) tarafından
Kayınvalidem egoist birisi herkes ona sen iyisin sen güzel yapıyorsun en iyi sen bilirsin diyecek herkes onun etrafında olucak ondan başka kimseye ihtiyacı olmayacak onu istiyor hanımefendi
(13,307 puan) tarafından
Oldu paşam
(3 puan) tarafından
Öyle biri kızları da öyle alt kattaki görümcem hamile kalmadan öncede kilolu biriydi ama ona rağmen kendisi gibi kilolu birini görünce patates der öyle düz mantık birisi kendini manken gibi görüyor anneleri de egoist kızları da egoist işte
(13,307 puan) tarafından
Allah uzak etsin diyeceğim ama başka türlüsü başımda
(3 puan) tarafından
Nasıl olmamızı istiyorlar acaba başkalarının gelinleri gibi laf sokalim kapris yapalım oğullarını dolduralım yada kotuleyelim onları böyle bı gelin olsam laf sokan asık suratlı kaprisli biri olsam daha mı kıymetli olurum

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 698 göst.
5 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Adanalibelammm (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,267 göst.
30 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seymasy (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 847 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 192 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gadjs (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,909 soru

24,189,967 cevap