0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (6,350 puan) tarafından
Eşim dün akşama doğru ha babamlara gıdek ha babamlara gıdek onları da aşağı sokakta otryor ablası ve yeğenleri gelmş gelen giden öpüyordu artık üşütü mü ne oldu bnm boğazım bugın ağrımaya başladı kzın aşısını da vurmadılar 6 aylık oldık calpol yazzdılar bebeğe oda çok huzursuz dün hıç yatmadı pastıl koydım ağzıma geçmedı başka ne yapaım

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nane limon icebilirsin gecmis olsun
-Reklam-
0 oy
(921 puan) tarafından
Papatya cayi ıhlamur limonlu cay ic terlemeye calis iyi gelir birde tuzla gargara yap
(6,350 puan) tarafından
Gargara olur dimi aa evde var papatya da var ama bşey olurmu bekarken adet söktürsğn dye almştım
(921 puan) tarafından
Gargara yap korona oldugumda surekli yapmistim adet sokturdugunu bilmiyorum sakinleştirici ozelligi var diye içerim sicak sicak icersen terleme yapar diye dedim
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Emziren annelerin kullanabileceği boğaz spreyleri var onu kullanabilirsin 
0 oy
(4,019 puan) tarafından
Bende ayni bogazimm agriyo saglik ocagina gittim fısfıs verdiler bogaz icin bide parol benimde 5 aylik bbebesim dun uyuyamadi burnu tikaniyo nefes alamiyo serum suyu verdim denizsuyu veriyorum hala duzelmedi burnu tikali gecmis olsun
(6,350 puan) tarafından
Ay çok zor ya bız yıne dayanıyıruz bebkler napsın:(
(4,019 puan) tarafından
Aynen onlar derdini anlatamiyo cok zor oluyoo Allah sifa versinn
0 oy
tarafından
Ihlamur iç iyi gelir 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 152 göst.
0 oy
7 cevap 291 göst.
15 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,167 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 294 göst.
13 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melektrn (112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,666 soru

24,101,737 cevap

332,453 kullanıcı

...