0 oy
2,191 göst.
Diğer kategorisinde (1,543 puan) tarafından
Merak ettim kizlar benim kaynanam  hiç öne oturmaz hatta oyalanirim o otursun diye beklerim ama gider arkaya oturur sen kocanın yanına otur der sizinkiler nasıl

67 Cevaplar

0 oy
(270 puan) tarafından
Kaynanam kayınpederim hep arkaya binerler.Bende özellikle oyalanıyorum kaynanam değilde kayınpeder binsin diye arkaya oturuyorlar hep ben binerim öne.Bazen onun arabası ile gideriz ozamanda direksiyonu ya eşime ya bana verir siz öne binin biz karımla arkada rahat gidelim der şakasına.Eşimde hiç sevmez araba kullanmayı oda baba paslar brn ailenin şoförü oldum.
(1,543 puan) tarafından
Sende benim gibisin bende oyalanirim
-Reklam-
0 oy
(82 puan) tarafından
Benimkide öyle der. Senin yerin benim oğlumun yanı der :) 
(1,543 puan) tarafından
Oooo güzel diyor
0 oy
(15,129 puan) tarafından
Kayınvalidem oturur yaşlı başlı kadın midesi bulanıyor arkada. Sadece o da değil ablası gelmişse eğer onlara da derim abla yanına otur diye. 
0 oy
(6,920 puan) tarafından

Bnm ki on koltuğa oturmak için evden koşarak çıkıyor jsjsjsjsj onun için ön koltuk da isen kral sensindir :D:D kendini arkaya oturunca amele fln sanıyor jsksjksksk

(82 puan) tarafından
Ahahahahah yaa kahkaha attım hırsa bakar mısın :)))
(6,920 puan) tarafından
Valla öyle kız o dgl yoruma artı verin de ön sayfaya gelsin ya catladim bulana kadar :D jsksjzj
0 oy
tarafından
Herzamn buyuklerm oturur one 
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Denk gelip biyere gidersek oturun diye ısrar ederim.kayinvalideme kayınpederime oturmazlar önde
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Hiç böyle şeyler in hesabına girmiyoruz bazen o bana sen geç der bazen ben ona sen geç derim şimdi oğlum küçük onunla beraber arkada oturuyorum 
0 oy
(552 puan) tarafından
Çok gereksiz bı konu gibi geliyo bana ya ne farkedicek ki :D arka daha geniş bosveeeeerrrrrr
(1,543 puan) tarafından
Aynen gereksiz ama bunun için kavga edenler varya hani:)
0 oy
tarafından
B2nm kaynnamda arkaya oturur ısrar ederim öne oturması için ama der sen kocanın yanında otur çok anlayışlıdr benm kaynanam
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bnde eşimin yanına otururum arada elim ailesiyle oturmak ister.
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Benimkide oyle yapar o yuzden direk arkaya otururdum ben :D canim nereyi isterse oraya gecerim hic sorun etmez esime sorarim o da sen bilirsin istedigin yere otur der ama simdi bebisim var arka koltuk bizimm :D
0 oy
tarafından
Arabanın arkasında önünde aynı yere gidiyor kimin oturduğunu hiç önemi yok huzur olsun yeter canım 
0 oy
(176 puan) tarafından

Ikimizde arkada otururz ama araba kalabalik olunca ben onde oturuyorum ama tabiki buyugum diye teklif ederm anne istersen sen gec otur diye ama oturmaz :D

0 oy
(2,092 puan) tarafından

Benim kaynanam hemen öne oturur bir gün düğüne gidiyorduk hemen geçti öne oturdu düğün evine geldik salona gitmek için tekrar binecektik bana diyor ki sen otur kocanın yanına nasıl sinir olmuştum ha bir de kaynım var 20 yaşında kaynanam diyorki kocaman çocuk arkaya oturmasın öne otursun bazen bir yere giderken oyalanirim bakalim napacak diye hemen öne oturur zaten her gittiğimiz yere de beraber gideriz :angry:

(1,543 puan) tarafından
Önemi yok boşver  ama ozaman sende koş ondn önce otur
0 oy
tarafından
Ben otururum araba da kim olursa olsun cnm
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Ben kaynanamı oturturum 
0 oy
(1,012 puan) tarafından

Ailemde de eşimin ailesinde de herkes bilir arkaya oturunca 10 dakikalık yolda bile istifra ederim. O yüzden herkes alıştı. Kayinbabam bile öne geç sen kızım der. Ama en güzeli şoför koltuğu tabiki :D

(1,543 puan) tarafından
Hahaahaa en güzel şoför koltuğu doğru dedn
0 oy
(890 puan) tarafından
Genelde kayinvalidem ısrar eder sen otur diye
0 oy
tarafından
Annem arkaya gecer hemen bende one gecerim o arkaya gecincs
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Benim kaynana yok bilmiyorum da öne oturturdum heralde kötü gelin demesin :)))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 208 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde kalici (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
85 cevap 1,717 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde kalici (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
79 cevap 1,557 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
74 cevap 1,794 göst.