0 oy
199 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (506 puan) tarafından
Kızlar ben bebek alisverisini bitirdim şükür sürekli internet indirimleri takip ettim kıyafet filan ihtiyaç olursa alırım diye çok çok abartmadim ağız mendilleri müslinler zibinlar fazla aldım yani açıkçası hep mantıklı alışveriş yaptım ayırdığımız bütçeyi bile bitirmemisim. Şimdi bebeğe yada bana anı kalacak birkaç parça şey almak istiyorum sadece ismi yazan küçük bir battaniye yaptırdım ama kendime lohusa takımı terliği filan öyle şeyler almadım 2 düz pijama aldım. Yani aklınıza gelen fotoğraf çekersek güzel duracak biseyler yada saklanıp anı kalacak neler var acaba bir iki parça öyle şey de almak istiyorum çünkü aldıklarım hep ihtiyaç oldu hiç süslü püslü takımı bile yok oğlumun :)

4 Cevaplar

0 oy
(1,585 puan) tarafından
Bende hiç süslü birşey almadım sadece hastanede resim çekildik onları koridora pano ve çerçeve yaptırdım minik çerçeveler
(506 puan) tarafından
İşte resim çekinirken ben düz pijamalarla taçsız filan olcam acaba alsam mı öyle şeyler canım bilemiyorum
(1,585 puan) tarafından
Al al taç falan bende düz giyinmiştim ama taç takmıştım
-Reklam-
0 oy
(86 puan) tarafından
Kapı süsü doğum saati yazan çerçeve isimli yastık ben bunlardan yaptırdım 
(506 puan) tarafından
Doğum saati kilosu filan yazan doğumdan sonra araştırayım. Yastık yerine de isimli battaniye yaptırdım ama kendime de hiç öyle lohusa setleri filan almadım gerek var mı acaba resimde Güzel görünsün diye yoksa boşa mı masraf bilemiyorum
(86 puan) tarafından
Ben aldım ama hiç foto çekinmedim canım olmasada olurmuş boşa para vermişiz
(506 puan) tarafından
Yaa o zaman hiç almayayım canım düğünde taktiğim incili bı taç var çantaya atayım çok gerekirse takarım kafama o zaman :D
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Tac ve terlik alacaksanız internetten almanizi önermem. Gereksiz pahalı oluyor. Ben basit bı takicidan 7 TL'ye taç pazardan da 20 TL'ye terlik aldım. Gayet de uyumlu oldu. 
(506 puan) tarafından
Aslında düğünde taktigim incili bir tacım var beyaz da terlik aldım günlük de giyebileceğim canım uyumlu oldular ama şu lohusa seti filan varya herkes alıyor bende pişman olur muyum bilemedim:)
(1,012 puan) tarafından
Lohusa setinin terlikleri fotolarda zaten görünmüyor. İncili tacinizla mutlaka çekinin foto. Ben takiciya bir daha gidip bir kaç tane daha taç alacagim farklı farklı renklerde. Evde de fotolara devam edeceğim.
(506 puan) tarafından
Doğru aslında fotoğrafta çok ayırt edilmiyor haklisin
0 oy
tarafından
Ben hiç susulu birşey almadım yaptırmadım da cnm :)
(506 puan) tarafından
Kız çevrem cimriyim diye almamakla suçluyor beni ama hiç ihtiyacını eksik bırakmadım ki hepsini tek tek araştırıp en iyilerini almaya çalıştım sadece süslü şeyler almadım benimle aynı hamile olan arkadaşlarıma bakıyorum avizelerinde perdelerinde bile isim yazıyor ben sadece isimli battaniye yaptırmışım kendimi eksik hissettim ya

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 759 göst.
11 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,316 göst.
9 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 291 göst.
0 oy
5 cevap 115 göst.

Kategoriler

1,477,892 soru

24,189,819 cevap

336,843 kullanıcı

...