0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (327 puan) tarafından
Benim yanında 1 yıl önce bi bayan oturuyordu pek samimi olmamak şartıyla komşuluk yapıyorduk daha sonra kendisi çıktı kaynina verdi evi kira olarak oturuyor kaynı.Beni gitmeden önce uyardı dedi bu eltim Aşı fesat ve kindar uzak dur her neyse bende dedim bana dokunmayan yılan bin yaşasın eltisiyle aramız iyiydi kızım neredeyse pazarına kadar giderdi daha 13 yaşında kizim onun biru 1 yaşında diyeri 2 yaşın küçük çocukları vardı eşide dışarı işinde çalışırdı gunahim gelirdi her ihtiyacını karşılardık Buyla eltisi düşman gibiler eşiyle bu tartıştı kaynanasıyla eltisi geldi evine onlar gittikten sonra dedi kaynanamı anlatımda eltim niye geliyor evet haklısın dedim hatta sinirlen bur kaç kelime daha ettim gidip hepsini demiş eltisi beni aradı dedi yazıklar olsun ne zararım sana oldu tabi üzerime iftirada atmış gittim kapısını çaldım dedi ben senin adını vermedimki bende öylece konuyu kapattım Dün gene kadın aramış ağlıyor diyor sen gene ne dedin kaynanam bana saldırıyor senin kapinada gelecek dedimki ben bisi demedim tabi hesap sorarım anlayacağınız öyle kelimeler demişki kaynanası bana ne dese haklı bu sabah baktım kadın beni engellemiş dedim ona gidip diyecem dedi yok kaynimla bana saldırıyorlar deme birde kendisi büyük yanında oturan küçük elti eşim duysa beni mahveder yemin ederimki şimdi haklı haksız kim ne yapcam ben

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum bence sen karışma hiç  ztn sen karışmayınca bişiler yapamazlar me terbiyesz bi kadınmş senin hakkında olumsuz şeyler söylüyo sen demedğn halde bu ne cahiillik böyle yüzsüzlüğünde bu kdrı 
(327 puan) tarafından
Amacı beni pis etmek değil eltisini  alt etmek beni kullanarak yaptı Rezil oldum derdini anlatı haklı haksız dedim buydu Nasıl birdaha yüz yüze bakacaz birde kapımız birbirine yapışık
tarafından
Diğer eltisine durumu anlatsaydn ben böyle bişi demedm diye
(327 puan) tarafından
Anlattım Kime neyi inandirabilirsinki üstüne üstelik engelli yedim şimdi bu yanimdakine  ne diyecem içinden bir ses diyor git kıyameti kopar sonrada diyorum karıştırma  ortalığı dahada alcalma
tarafından
Çıkmazda kalmşsn belliki çok cin birisiymiş bence karışma ya sonradan sana bulaşıyo
(327 puan) tarafından
Aynen allaha havale edecem
-Reklam-
0 oy
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Aynı benzer durum başıma geldi biriyle çok samimi arkadaşlık kurdum o beni sırtımdan bıçakladı yani lafımı taşıdı koğuculuk yaptı haklıyken haksız oldum.Neyse çok umursamadım ama o arkadaşla mesafe koydum.Arada laf almaya çalışıyor kelimeleri seçerek konuşuyorum.

Güncel:Onunla tamamen bağımı kestim.
(327 puan) tarafından
Hayır kendiside bin şey dedi ben hepsini sakladım dün fırsat bilip eltisine diye bilirdim Çok zoruma gidiyor benim sırtımdan kaynanasına yalaka oldu kotuyken ıyi oldu yani bak ben fesatlık yapmıyorum millete büyük eltim yapıyor diye hem eltisini yaktı hem beni
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
En iyisi Allaha havale et boşver.Şükür bnm bu konuda eşim ailesi arkamda sadece ben değil kimse o eltimi sevmez bu yüzden arkadaş bu olayı çıkarınca diğer eltilerim o arkadaşınla çok konuşma dediler başka da bi şey demediler.Sen kötüsün bilmem ne diyen olmadı zaten beni bilen bilir.Kimin ne olduğu belli yani çok takılma .. .
(327 puan) tarafından
Mecburum zaten takımsam ne olcak sonuçta ikisi elti ben diş kapının maldaliyim güzel kullanildim

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 219 göst.
23 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Serapse (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 289 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (7,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 208 göst.
26 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Gonulgungor (265 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,872 soru

24,175,102 cevap

336,068 kullanıcı

...