Benim yanında 1 yıl önce bi bayan oturuyordu pek samimi olmamak şartıyla komşuluk yapıyorduk daha sonra kendisi çıktı kaynina verdi evi kira olarak oturuyor kaynı.Beni gitmeden önce uyardı dedi bu eltim Aşı fesat ve kindar uzak dur her neyse bende dedim bana dokunmayan yılan bin yaşasın eltisiyle aramız iyiydi kızım neredeyse pazarına kadar giderdi daha 13 yaşında kizim onun biru 1 yaşında diyeri 2 yaşın küçük çocukları vardı eşide dışarı işinde çalışırdı gunahim gelirdi her ihtiyacını karşılardık Buyla eltisi düşman gibiler eşiyle bu tartıştı kaynanasıyla eltisi geldi evine onlar gittikten sonra dedi kaynanamı anlatımda eltim niye geliyor evet haklısın dedim hatta sinirlen bur kaç kelime daha ettim gidip hepsini demiş eltisi beni aradı dedi yazıklar olsun ne zararım sana oldu tabi üzerime iftirada atmış gittim kapısını çaldım dedi ben senin adını vermedimki bende öylece konuyu kapattım Dün gene kadın aramış ağlıyor diyor sen gene ne dedin kaynanam bana saldırıyor senin kapinada gelecek dedimki ben bisi demedim tabi hesap sorarım anlayacağınız öyle kelimeler demişki kaynanası bana ne dese haklı bu sabah baktım kadın beni engellemiş dedim ona gidip diyecem dedi yok kaynimla bana saldırıyorlar deme birde kendisi büyük yanında oturan küçük elti eşim duysa beni mahveder yemin ederimki şimdi haklı haksız kim ne yapcam ben