0 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde (3,676 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Dün gece duştaydım tahmini olarak 2 3  haftalık hamileydim yıkanırken birden bi et parçasının kanala doğru gittiğini gördüm ardından 1 tane de yuvarlak bisey düştü hemen çıktım duştan baktim kan falan yok kurulanirken açık kırmızı renkte kan geldi ama öyle aman aman bi kan değildi hemen giyindim çıktım sonrasında hiç kan gelmedi sabah da yoktu ..

Buraya da sordum herkes ağrısız olmaz dedi kafam karıştı bence bebeğim gitti of yani isyan edesim geliyor artikkk yani ağrısız kanamasız düşük yapan oldumu hiç kaynanama söyledim ardindan kanama olması lazım diyor en az bikac gün 3 senedir evliyim bu 3 bebeğim kaybettiğim ilkleri erken doğum oldu 22 ve 24 haftalarinda evet çok daha fazla kalbim acıdi ama şimdide yine aynı şeyleri hissediyorum tükendim artik ....

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bi doktora görünmelisin 
(3,676 puan) tarafından
Evet gidicem
-Reklam-
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Doktora git bence şimdi o sana söyler. İnşallah düşük değildir
(3,676 puan) tarafından
Insallah ya gidicem
0 oy
tarafından

Canım bebeğini kaybettiğini nasıl biliyorsun bu şekilde anlamadım. Buraya sormak yerine bir doktora git. Kendin diyorsun bebeğimi kaybettim diye. Ki 2 3 haftalık diye bir hamilelik tabiri yok. Kese bile daha oluşmamıştır ki içinde bebek oluşsun. Hafta ici zaten hemen bi koşu gitsene doktora 

(3,676 puan) tarafından
Gidicem öğleden sonra randevu aldim
tarafından
Aynen canım bir an önce git. Şuan herşeyi tahmini olarak yaşıyorsun. Tahmini olarak hamileyim, tahmini olarak bebeğimi kaybettim diyorsun ve hemen isyan bile gelmiş aklına. Şuan stres olma biraz sakin ol kafanda kurma hic birseyi umarım kötü birşey yoktur. Belki hic birşey yoktur
(3,676 puan) tarafından
Umarım hiç olmamıştır da ben yaniliyorumdur
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Canım hemen bi doktora git düşük ağrısız olmaz benimde 12 haftalıkken et parçası düştü ve aşırı kanamam vardı çok şükür serumla iğneyle durdular kanamayı 
(3,676 puan) tarafından
Yanı et parçası düşse de düşük anlamına gelmiyor mu
(3,521 puan) tarafından
Aynen öyle her et parçası düşük olmuyor
0 oy
tarafından
Kuzum ben düşük yaptım ama 7 haftalikti hiç ağrı olmadı  çok afedersin iç çamaşırına düşmüştü bilye kadar bişeydi  doktora git gider komaz kan tahlili yaptır eğer hamileysen ve düşük yaptıysan bile beta değerin hala yüksektir ordan anlaşılır hamile.olup ta düşük yaptığın ya da yaomadigin
(3,676 puan) tarafından
Of gitti bebeğim
tarafından
Inşallah bisey olmamıştır ama ....
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Yok kuzum ağrı olmayabiliyor 3 kere düşük yaptım sadece az bi kanamayla hemen gittim dr.git rabbim yardımcın olsn
(3,676 puan) tarafından
Gitti yani bebeğim gidicem doktora bakalim
(9,678 puan) tarafından
Inşaallah gitmemiştir kuzum .....
(3,676 puan) tarafından
Insallah sagol
(9,678 puan) tarafından
Kiz gittin mi ne dediler
0 oy
tarafından
Hastaneye gitsen daha iyi canim orda ogrenebilirsin simdi biz sana ne desekte bos
(3,676 puan) tarafından
Öğleden sonra gidicem randevu aldum
tarafından
Git canim gotur bak nesi var
0 oy
tarafından
4 haftalık felan Ken bende yasadım canım kucuk yuvarlak bırsey dustu pecete ye ve adet oldum pesıne yanı dustu
(3,676 puan) tarafından
Hemen mi adet oldun veya 1 2 gün sonra
tarafından
2 gun sonra canım ama bence hemen doktora gıt
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Allahim hayurlisyla hayirli evlat nasip etsin canim doktora gorun insallah duruyordur bebegin
(3,676 puan) tarafından
Amin inşaallah
0 oy
tarafından
Hamile olduguna emin mısın canım belki regl başlayacak 
0 oy
tarafından
Bende o sekilde dusuk yaptim canim. Agrim sızım olmadan gitti bebegim :( 

Yattigim yerde düşuk yaptim hemde 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 364 göst.
16 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,716 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
6 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melektrn (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 380 göst.
16 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meryemm (861 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,438 soru

24,072,358 cevap

330,746 kullanıcı

...