0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evet kizar yanlış okumadinz böyle yapıo gözünü kapatyo kafasni yavaşça duvara vuruo sonra dvmusler gibi aglio bide sinrlernnce yada bişi isteynce kendini skyo titretyo kendini neden ki ya bişi diyin bu ara pek agresf küçük bey

8 Cevaplar

0 oy
(1,585 puan) tarafından
Hırsını alamamıştır ondan vuruyordur büyük ihtimalle 
(1,585 puan) tarafından
Dikkatini dagittir o an yaptığında canım
tarafından
Kız yok otryoz mesela durduk yere kalkio vuruo aglio
(1,585 puan) tarafından
Benim oğlum da öle yapıyor cekkatin kenarına vuruyor durduk yere
-Reklam-
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Benim görümcemin oglu da öyleydi titriyor gibiydi o zamanlar 8 9 aylık falandı simdi 2 yasında öyle yapmıyor artık zamanla geciyor sanırım
0 oy
tarafından
Aynı benim oğlum canım..oğlumda.oyleydi..ozelikkle yapma etme.dersen daha.cok yapardı.. canını yakmiuo merak etme..tepkinli vururdu bizimki..sonrada ağlardı..görmezden geliceksin baktı ise yaramiyo başka şekilde sağlayacaktır..yada elini vurduğu yere koyacaksin konuşmadan bisiy demeden ..ama benn ilkini yaptım ..birnsure sonra unuttu..hatta vurduğunda...koltuktan aşağı atlamakla tehtit.ediyodu..babsi ona bir kere atlama dedi sonra onu kullnamya başladı..bende atlayacagi zaman atlayamak.istiyosan.atlayabilirsin...senin canın yanacak yanlız diyorum vazgeciyodu.
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Benimkide kendinj dövuyo buyuk adam gibi
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Bizimkide öyle, ama kendiliginden birakti kafayi curmayi, kendini yere atar bazen, kendini sıkar...gecer inşaAllah 
0 oy
tarafından
Bız de yasıyoruz 2 yas sendorumun da en cok gorılen sey bu yapma etme diye sakın kızma yere egıl ve onun hizasına gel goz teması kurarak sakın bir ses tonuyla sen kafanı vurduğun ıcın ben uzuluyorum annecim yapma lıtfen de pes etme bu sekılde sureklı tekrarla
0 oy
tarafından
Benimki 30 aylık hala vuruyor
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Dikkat cekemye calisiyo kuzum biraz daha fazla ilgilen istersen

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 245 göst.
7 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aydagul (159 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 247 göst.
0 oy
3 cevap 130 göst.
11 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 253 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,291 soru

24,084,074 cevap

331,368 kullanıcı

...