0 oy
257 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Gençligimde derdim ki bı 40 kilo olsamda su etekler belime denk gelsin şimdi 61 kiloyum oda hamile olduğum için ve şekerim çıktı hayatımda ilk kez diyet yapıyorum oda hamile iken çok heyecanlıyım ve üzgünüm

image

9 Cevaplar

0 oy
(45,023 puan) tarafından
Kizz bune kahvaltı önemli bu kadar az olmamalı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tamam diyet yapiyonda bu da çok az hem hamileymissinde bi yumurta mutlaka olmalı 
0 oy
(921 puan) tarafından
Kahvalti az yanina haşlama yumurta ekle en azindan 
0 oy
tarafından

Hamilesin kesinlikle.  Doktor. Kontrolün de diyet yap ben gebeliğimin basinda başladım ama doktor kontrolünde. 9 ayda devam edecek. Mutlaka doktora git benim doktorun bana dediği kontrolsüz diyet. Bebeğin düşmesine ve kalbimin durmasına neden oluyormuş. Kizimdada diyet yaptım onunla yaparım dedim ama her gebeliğin diyeti farklı dedi doktorum.  Bebeğini tehlikeye atma lütfen lütfen lütfen

tarafından
Bu diyeti doktor verdi bide yumurta var yeşillik te var ama daha almadım bugün pazara gideceğiz
tarafından
Alınca başla cnm bu çok az çünkü
0 oy
tarafından
Canim diyet yapiyosunuzda kahvalti onemli bu ne bide 2 canlisin doymasinki 
0 oy
(5,725 puan) tarafından

Kahvaltin çok az canım ben uzun sürelerdir diyet yapan birisiyim bende yiyorum smdi bu da benim tabağım

image

tarafından
Kiz böyle diyet mi olur:))bende diyetteyim 1 haftadır hic kilo vermemisim ya neden
(5,725 puan) tarafından
Bı yumurta cnmm salatanın biberin kalorisinden nolcakki cokmu ekmek falan yemiyorum birde.aksam.yemegi yerim
tarafından
Zeytin cok zeytin tuzlu oluyo ya onerilmiyo en fazla 5 tane ye bence canım haklisun ama diğerlerinde kalori.cok yok sadece tabak gozume dolu geldi ondan
(5,725 puan) tarafından
Zeytini azaltirim kuzum yarın sabah ekşili.eksili hoşuma.gitti : ) doktorlarda salata biber yeşillik yiyin diyor diye bende fazlamı koydum.dedim acaba
0 oy
(3,135 puan) tarafından
O 2 dilim ekmek yerine peynir domates salatalık yeşillik doldursaydin keşke. Böyle diyet yapamazsin
tarafından
Bir tane yumurta var ama salatalık dokunuyor bakalım alış veriş yapacağım biber filan alirim
0 oy
tarafından

Doktor bu listeyi verdi

image

bu liste 

0 oy
(1,270 puan) tarafından
Canım bu diyet değil grev gibi bisey hani yumurtan yeşilliğin falan bi domates bi salatalık hamilesin sen böyle olmaz bi beslenme uzmanı eşliğinde yap diyetini

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 225 göst.
16 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sarenursahin (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 620 göst.
18 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 166 göst.
17 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,264 soru

24,096,197 cevap

332,095 kullanıcı

...