0 oy
1,752 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından
????????

31 Cevaplar

+2 oy
(2,074 puan) tarafından
Bu hep böyleyse tarzi böyledir. Ama birden bire böyle olmuşsa kendini gostermek istediği birisi vardır. Kadin kadın icin süslenebilir. Ama erkek kendini ancak karsi cinse begendirme cabasina girer
(12 puan) tarafından
Hep boyleydi canim ama ne bileyim sinir olmaya basladim
(2,074 puan) tarafından
Bn olsam mutlu olurum ne guzel bakimlj eli yüzü düzgün diye
(12 puan) tarafından
Oylede bu abartti iyice canim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kendini beğendirmek istediği birileri vardır 
(12 puan) tarafından
Ayni dusuncedeyiz
tarafından
Esin mi öyle giyiniyor canim
(12 puan) tarafından
Aynen biktirdi beni kiziyorum bazen ben hep boleydim diyo
+1 oy
(196 puan) tarafından

Sevgiliyken sana gelirken oyle miydi peki:)

(196 puan) tarafından
Dikkat et benimde oyleydi parfüm kokularina uyanirdim fon makinasi sesi sabahlari deli olurdum bit yeniği var diyorlar ya gerçek vardir yani bende olmustu seni bilemem canm
(12 puan) tarafından
Olabilir canim aaaa esim yapmaz aaaaa hayir asla diyen tiplerden degilim erkege guven olmuyo
(196 puan) tarafından
Olmaz canim canli örneği benim guvendim herseyimi adadim herseyim yaptim ama boooş değmiyor kendini seveceksin kendin ve çocuğun için yasicaksin herşeyin o olursa kendinj bisi saniyorlar halbuki oyle de değil
(12 puan) tarafından
Pislik herifler ne olucak
(196 puan) tarafından
Kurban olsun karılarına sanki o gördükleri kadinlar bakilacak insan lanet gelsin evli adamlarla konuşan hemcinslerimize zaman cok kötü bu internet telefon mahfetti adamlari nereye baksam aldatan adam etrafımız
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Ne olarak çalıştığına bağlı bence benim eşim her zaman takım giymek zorunda her gün farklı farklı o yüzden bilemiore
(12 puan) tarafından
Kadin erkek karsik
(2,387 puan) tarafından
Hmm sen o fabrikaya Bi uğra en iyisi kendini göster :D süslen püslen git :D
(12 puan) tarafından
Gostersem ne yapan icinde olan kadin erkekde yapiyo be canim kokusu cikar yakinda
(2,387 puan) tarafından
Telefonunu da ara ara kontrol et sen rahat bırakır gibi yapıp ipini sıkı tut :D
(12 puan) tarafından
Ole yapiyom cok fena bu erkekler
0 oy
(847 puan) tarafından
Aklı dışarıdadır allah korusun 
0 oy
(7,616 puan) tarafından
Bnde çalısirken hergün bakımlı gidiyordum hem kendine hem karsindaki insanlara saygıdan ibaret

Kimseye begendirme çabam olmamistir
(12 puan) tarafından
Evet haklisin cnm
(7,616 puan) tarafından
Esinizde belki böyle düşünüyordur
(12 puan) tarafından
Haklisin bu acidan da dusunmek lazim
(7,616 puan) tarafından
Benim esim memur odada 3 kadın 3 erkekler imtina gosteriyorum üstüne başına temiz ol diyorum
Eşine kalben güveniyorsan gereksiz kıskançlık etme etsende belli etme
(12 puan) tarafından
Hakliain kuzum
0 oy
(874 puan) tarafından
Valla bir insanın kendine güveni yoksa maddesel güveni vardır ya tipine ya parasına ya kıyafetine ... 
(12 puan) tarafından
Tipine guveniyo
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Hep öyle bakımlı ise birşeyler arama altında ama bakımsızdı da sonradan böyle oldu ise sorgula tabi..
(12 puan) tarafından
Bakimliydi canim ama ise gidiyo ne bileyim suphelendim
(1,018 puan) tarafından
Bnmkide fabrika da çalışıyor derli toplu giyinir gider. Düğüne gider gibi den kastın ne?
(12 puan) tarafından
Ornegin kot giydi iki uc hata bazen dort gomlek deniyo aynada sonra corap beyaz olur beyaz ayakkabi giydimi mutlaka renk uyumu olur mutlaka parfum eksilmez farkli farklikiyafet giyer yani abartiyo bu en kucuk ornkler
(1,018 puan) tarafından
Kız ne var bunda kombin yapıyor adam. Parfüm de sıksın sen kullanmiyormusun? :)
 Benim eşimin iş yerinde de ayrı parfümü var cunki fabrika orası çok terliyorlar.. sen dua et pis pasaklı değil..  Ama seni suphelendiren başka durumlar varsa bilemem.. bakımlı olmasının altında bisi arama üzme kendini ♥️
(12 puan) tarafından
Haklisin cnm benim ya ben abartiyorum
0 oy
(684 puan) tarafından
Benim esmde çok dikkat edr giyimine bende sinir oluyorum ama hep böyleydi bekarlikdan bu yana bi anda değişse daha çok suphelenrdm o yüzden sorn etmyorm . her zamanki halyse taklma kmi insan öyle daha mutlu
(12 puan) tarafından
Evet  canim ama sinir oluyorum hep boyleydi
(684 puan) tarafından
O zmn sorun etme üstüne gittikçe bide havalanr .sende bakmli ol özellikle beraber kn
0 oy
(25,177 puan) tarafından
İşine duyduğu saygıdan. Bende işe giderken düğüne gider gibi giderdim kendimi birine begendirmrk için sonucu mu çıkarmak lazım 
0 oy
(454 puan) tarafından
Hep böyleyse huyudur benim abim işe giderken sırt çantasına diş fircasi parfümü herşeyi alır gider :) ama kendimi bildim bileli oyleydi
0 oy
tarafından
Bilmiyorum ya benim eşim nisanliyken çok bakimliydi evlendikten sonrada bakımlı suandada ama öyle hergun değil özel biyere giderken çok süslenir oda beraber oluruz ise de temiz gider ama öyle fon mus giyim kuşam yok ben altında bişey ararım başıma gelse bilemedim
0 oy
(747 puan) tarafından
Valla benim eşimde parfüm sıkar saçını waxlar.Ama hep böyleydi ve beraber biyere gitsekte böyle.Evde bile otururken bi bakmışsın parfüm sıkmış.Bizde makyaj yapıyoruz bence kötü düşünme canım
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Hep öyleyse sorun yoktur ama sonradan özen göstermeye başladıysa bir iş var içinde
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Yani bakimli olmak guzel bisey.

Kendi icin yapmiş olamazmi?
0 oy
tarafından
canım benim esim de sanayiye gidiyor ama bakimli gider hep biseyler cevirdigini de düşünmüyorum çünkü böyle bisey yapsa hemen yakalıyorum sen de üzerine fazla gidip  essegin aklina karpuz kabugu sokma derim  bisey var diye de şüpheleniyorsan cikar kokusu 
0 oy
(153 puan) tarafından
Dikkat etmesi cok guzel bence eskiden etmeyip birden etse ben suphelenirim ama her zaman böyleyse suphelenmem acikcasi hatta hosuma gider kafana bunları takacagina sende suslen kızvarya bisey yapmak isteyen kiyafetine dikkat etmedende neler yapıyor yani yapmak isteyeni baglasan yine yapar bizim bir tanidik aile dostu vardi adam esinin topladigi dolabi begenmezdi kiyafetlerini utuler kendi renk renk dizerdi giyimi o sekilde ozenliydi var yani böyle erkekler
0 oy
tarafından
Fabrikada calisiyomuz kizlarda varmis acaba tekstil mi eger oyleyse dikkat et derim. 
0 oy
tarafından
Ne guzel işte üstü basi tertwmz bizmki iş kiyafetlerni yatnca cikartiyo demir tozu üstü bası 
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Hep böyleyse tarzıdır canım ama sonradan böyle olduysa araştır derim 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 642 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde 1234ts (108 puan) tarafından soruldu
+5 oy
45 cevap 1,163 göst.
12 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne_tugce (1,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,851 göst.
8 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Humrayy (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 466 göst.
6 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Öyküm* (1,455 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,780 soru

24,035,340 cevap

328,896 kullanıcı

...