0 oy
694 göst.
Diğer kategorisinde (3,721 puan) tarafından
Lütfen biri bana düşük nasıl olur anlatabilir mi ...

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Et parcasi gibi bisey duser kanamayla birlikte acayip sanci olur . Bunlar oldumu
(3,721 puan) tarafından
Duştaydım zaten hamilelik bekliyordum tahmini 2 haftalikti bi pıhtı gibi bisey gördüm ama hemen kanala gitti ben çok korktum hemen duştan çıktım havluyla kurulanirken açık kırmızı kan geldi azicik sonra gelmedi daha şancı olmadı kanamayla
tarafından
Hamilelikte kan iyi degil bi acile gitsen iyi olur
-Reklam-
+1 oy
(6,920 puan) tarafından
Sancı ile birlikte et parçası düşüyor kanama oluyor
(6,920 puan) tarafından
Bu doktoruna sor varsa nosu fln
(472 puan) tarafından
Ben düşük yaşadım allah dedim bu nasıl bir acı herhalde ölüyorum sandım. Hastaneye yetişemedik yılda düşük yaptım baktım avucumun dolusu kadar bişeydi bu arada 2 buçuk aylık idi benimkisi. Bence bunu buraya sormaktansa hastaneye git derim.
(3,721 puan) tarafından
Seninki büyükmüş benim tahmini olarak 2 haftalıkti adetime 4 gün var bekliycem ama bence gitti bebeğim yani gördüm onu sonrasında da kanama oldu
(6,920 puan) tarafından
Bnde  düşük yaptım 2hafta ya vardı ya yoktu arkadaşın dediği gibi avucumun dolusu kadar et parçası düşüyor. Öyle kan görüp de bebeğim gitti denmez yada burda zmn öldürülmez kalk Dr a git.
(6,920 puan) tarafından
Dusuk ağrısız olmaz ben kivranmistm belki iki haftalık bile değildi bebeğim . yorumunda gördüm küçük ondan agrimamistr yazmışın öyle bir dünya yok ağrıyor cnm hem de kıvranıyor insan
0 oy
tarafından
Doktora gitmeden anlayamazsın 
(3,721 puan) tarafından
Off bilmiyorum yani bence gitti bebeğim isyan edesim geliyor artikkk
tarafından
Ne olduki
(3,721 puan) tarafından
Ya duştaydım tahmini 2 haftalık gebeydim bi kan pıhtısı gördüm o korkuyla hemen duştan çıktım kurulanirken açık kırmızı kan geldi biraz
tarafından
Düşük tehliken olabilir yarın doktora git
(472 puan) tarafından
Aynen düşük tehlikesi olabilir bende de ilk 4 gün falan kanama oldu ufak ufak cahilim hastaneye gitmedim sonra düşük oldu keşke gitseydim dedim.
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım noldu nasıl oldu anlat bi
tarafından
Yaz canım
(3,721 puan) tarafından
Insallah değildir ya yaşama sevincim kalmadı artık
tarafından
Aman canım durduk yere hiç bişey hisetmeden mi kanı gördün
(6,920 puan) tarafından
O düşük dgldir ama tehlikesi olablr bı Dr a görün ki iğne fln bişey yapar durdurur
(3,721 puan) tarafından
Evet ya duş alıyodum bi anda pıhtı gördüm kanala gitti sonrasında kurulanirken kan gelmeye başladı ben hemen baktim kan var mı diye o anda yoktu
Ben hamilelik haftası küçük diye ağrısız oldu diye düşünüyorum ama inşallah düşmemiştir ya of
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Hemen kötüye yorma belkide öyle birşey olmadı ya da hamile değildin rahim duvarin sökülmüş olabilir belki o da öyle duruyor bazen benimde başıma çok geldi çoğu kişininde başına geliyor yarın test al yap ya da doktora git 
(3,721 puan) tarafından
Yapısal olarak hemen hamile kalabilen bi yapım olduğu için ben onu bebek zannediyorum bilmiyorum daha 4 gün var adetime bekliycrm
(2,080 puan) tarafından
Doğrudur bekle bakalım ne olacak inşallah bebiş değildir inşallah normal adettendir
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Hamileligin kesinmiydi belkide adet oldun canim.
(3,721 puan) tarafından
Değildi ama şu anda kanamam yok adetime 4 gün var
(7,483 puan) tarafından
Ozaman korkma canim bence bebek degil. Sanirim cok istiyosun ama Rabbim rn hayirli zamanda versin.
0 oy
tarafından
Yorumlarını okudum cnm benim gibi kimyasal gebelik de geçirmiş olabilirsin
(3,721 puan) tarafından
Bilmiyorum ya çok istiyodum onu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 250 göst.
0 oy
4 cevap 471 göst.
12 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lelsie baya (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,262 göst.
17 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,783 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 513 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Aranizdanbirii (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,031 soru

24,177,466 cevap

336,177 kullanıcı

...