0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından

Selamlar, 

Bebek bakim kismina sordum sadece 1 arkadas yazdi bilgisi olanlar yardimci olabilir mi

Bebegim 3 ay 19 gunluk, dogdugundan beri 3 gunde 1 kaka yapardi gecen ay biogaia bagirsak duzenleyici aldik doktor tavsiyesiyle 1 aydir kullandik bugun bebegim kivami normal sekilde ama 3 defa kaka yapti 1 aydir gunde 1 kez yapardi acaba bagirsak duzenleyici sebebiyle mi yapti yoksa ishal mi oldu renginde ve kokusunda bi anormallik yok sari renkli hafif eksimsi kokuyor, kaka icerisinde de beyaz puturler var dogdugundan beri anne sutu ve mama beraber aliyoruz bilgisi olan bi cevaplayiversin ya doktora gideyim mi, bi huzursuzlugu yok her zamanki hal ve hareketleri var uzerinde

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla canim 3 aylık diyorsun 3 günde bir yapiyor yazmışsın. Bence normal aslında günlük çıkması lazım.
(41 puan) tarafından
Yok 3 gunde bir yapiyordu bagirsak duzenleyici kullandik gunde 1 yapmaya basladi bugun de 3 kere yapti kivami normal icinde beyaz puturler vardi ates kusma vs yok ama doktora gotursem mi
tarafından
Hiç gerek yok bence gayet normal o kadar yapması. Telaş yapma. 4 ten fazla ise o zaman götürsün.
(41 puan) tarafından
Hasta olurda farkedemem diye korkuyorum tesekkurler cevap icin
-Reklam-
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Günde 3 kez normal geldi bana ishal sayılabilmesi için günde kaç kez yapması gerekiyor emin değilim google de yazar 
(41 puan) tarafından
Kimi yerde 7 8 demisler kimi yerde kaka sayisinda artis demisler bende sasirdim hangisine inanacagimi bizim gunde 1 kere oluyordu bagirsak duzenleyiciye ragmen ama bugun 3 kez oldu korktum
(14,201 puan) tarafından
Su gibi fışkırarak ve günde 8 kez şimdi hatırladım böyle olursa ishal. Ama günde 3 kez kıvamı normalse bağırsak duzenleyiciden kaynaklıdır ve normal bu durumm yavaş yavaş azalır günde 1 kez é düşer
(41 puan) tarafından
Insallah, peki ne kadar surerse doktora gideyim ya da arayayim, hastaysa farketmezsem diye korkuyorum cevap icin tesekkurler
(14,201 puan) tarafından
Fark edersin canım korkma anlaşılıyor ne kadar sürmesi gerekiyor bilmiyorum doktorun numarasi varsa sor bi için rahat etsin oğlum hiç olmadı o yüzden bilmiyorum
(41 puan) tarafından
Yarin bir sorayim ya tesekkurler tekrardan
0 oy
(13,675 puan) tarafından
İshal olsa su gibi olur ve sürekli yapar normal canım
(41 puan) tarafından
Su gibi degil kivami normal ama hic gunde 3 kere yapmamisti tedirgin oldum
(13,675 puan) tarafından
Karnı çok güzel doyuyor demek ki canım
(41 puan) tarafından
Tesekkur ederim cevap icin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 472 göst.
9 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Rukieye (2,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
23 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1111 (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 191 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,017 soru

24,119,153 cevap

333,377 kullanıcı

...