0 oy
175 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,346 puan) tarafından
Eşim 2 gün önce grip oldu evdr maske ile dolaştı oğlumu almamaya calistı kucağına ama oğlum çok babacı ağlayınca bende susmuyor eşimde 1 kez kucağına aldı çocuk grip oldu dün baya huysuzluğu vardı gece hiç uyimadı bağira bağıra ağladı tahmin ettim hasta olucani şurup verdim ama fayda yok ve sabahtır huysuz,burnu akıyor 2 kez az az kustu ve istahı yok ve uyumuyor ağlamaktan ne yapayım kizlar akil verin calpol var verdim ama faydası yok bu arada 8 aylık

5 Cevaplar

0 oy
(1,585 puan) tarafından
Burnu tıkalıysa serum fizyolojikle aç Ihlamur kaynat ver meyve sıkıp suyunu ver portakal mandaljna 
(1,346 puan) tarafından
Serum verdim tikali değil burnu aksine çok akıyor
-Reklam-
0 oy
(13,443 puan) tarafından
Salgin var ve iyilesmiyolar doktora gotur evde bisey yapma. Benimkide 6 aylik ikimiz olduk. Yarin sabah doktora gidicez
(1,346 puan) tarafından
Çarşamba günu randdvumuz canm o zamana bişi yapmam lazm ya çok kötü cocuk
(13,443 puan) tarafından
Valla canim brnce acile falan goturun salgin var cunku. Ablamda evde gecirmeye calisti en son doktora gittiler doktor demiski siz naptiniz cigerlerine incekmis
(1,346 puan) tarafından
Ayy deme kiz Allah korusun
0 oy
(96 puan) tarafından
Benmde kizim 9 aylık grip oldu sağlık ocağına göturdm aferin surup calpol burun spreyi bide alerji şurubu verdi kullanıyom baklm etkili olcakmi nefes alamiyo burnundan
(1,346 puan) tarafından
Allah şifa versin canm sizede
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Aynısı iki hafta önce başımıza geldi. Doktora götürdüm. Orta kulak iltihabı olmuş boğazı kızarmış. Hava verdi,iğne yaptı,şurup verdi hemen orda. İlaç yazdı geçti çok şükür. Fakat hala daha ara ara burnu akıyor. Bi Doktora gösterin bence.
(1,346 puan) tarafından
Geçmis olsun canim carşambaya aldık randevu bizde
(2,493 puan) tarafından
İyi yaptın canım git doktor görsğn Allah şifa versin yavruna
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Calpol ver 4 saat arayla yarim ölcek baktin gecmiyor doktora götur cnm daha cok kücukmüs 
(1,346 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm tamam

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 218 göst.
16 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 294 göst.
4 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriyetaycur (1,288 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
14 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 208 göst.
10 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,517 soru

24,156,148 cevap

335,114 kullanıcı

...