0 oy
1,212 göst.
Diğer kategorisinde (2,630 puan) tarafından
Bı tanıdığım henüz 1 yaşına girmemiş bebeğini nenesiyle farklı sehirlere gönderiyor ay sok oldum duyunca nasıl dayanabiliyordur ki simdi

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok canim bi çocuğun yeri annesinin yanini heleki bu zamanda 
-Reklam-
0 oy
(5,372 puan) tarafından

Biz uyurken özlüyoz :ermm:

0 oy
tarafından
göndermem geçen eşimle halası 5 dk lık yere gidiceklerdi arabayla yine göndermedim 
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Ay ise başlıcam anneme günde sadece 7 8 saat birakcam içim gidiyor onu geç kardeşime 1 saat bırakıp dışarı çıkınca bile vicdan azabı çekiyorum özlüyorum koşa koşa geliyorum eve 
(2,630 puan) tarafından
Bu şehir dışı ya 7 8 saatlik yol
(1,772 puan) tarafından
Valla anneliği bi sorgularım böylesinin he mecbur kalmıştır orasını bilemem ama büyük konusmiyim gonderemem ya dayanamam
0 oy
tarafından
Ben ilceye gonderdim snnemle 1 haftaligina cnm 
(109 puan) tarafından
Niye gönderdin başından atmak icinmi diyenler gelir şimdi onlar duzgun6anne biz kötüyüz
tarafından
Esim koye gidicekti abimle kusum  konusmuyoruz esim yanimda olmayacagi icin gonderdim annemlere  . Dogdugundan beri annemle beraber bakiyoz zaten hic yabancilik cekmez kizim . Hem annem beni buyutmus onca derdin sıkintinin icinde kizima mi bakamiycak cnm
tarafından
Kimseyi ilgilendirmez benim anneligim evimdeki olaylar
(109 puan) tarafından
Yok bende post açmıştım yanlış anlayıp linclemislerdi ona istinaden yazdım
Tabikide kimin ne yaşadığı bilinmez disardan yorum yapmak kolay geliyo
tarafından
Evet cnm linc edilecek bi durum yok aslinda biraz dusunseler yeter
0 oy
(1,878 puan) tarafından
Allah akıl versin ne diyim 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Bnm arkadasim 1 yasindaki bebeğini kendi annesine gonderiyodu pazartesiden gönderip cuma aliyodu..haftaici cok yogun oluyomus ugrasamiyomus..6.ayda ek gidaya gecnce emzirmeyi de bırakmıştı zatn..bna ters valla kendi annem de olsa 1 yasindaki cocugu vermem tek ki emiyo zatn kiyamam..
(2,630 puan) tarafından
Bakamayan çocuk yapmasın yaaa
0 oy
(208 puan) tarafından
yarim saatliğine babaannesine bırakıyorum dar koşuyorum valla marketten eve kurban olurum ona asla bırakmam
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Yani bi jac saat birakirdim annelerime ama sehir falan zor bide küçükmüş 7-8 olsa belki...
(2,630 puan) tarafından
1 yaşından ufak ve 7-8 saatlik yol
(7,786 puan) tarafından
Kiz ben uyuyunca ozluyom kizimi ya :) dayanamam
Ama zaruri durum varsa o ayri keyfi olarak gonderemezdim sanirim
0 oy
(75 puan) tarafından
Kesinlikle göndermem bence o tanıdığın sırf başından atmak için kendi keyfini sürmek için gönderiyor 
(2,630 puan) tarafından
Katılıyorum keyif yapıyordu gönderdiği gün bide
0 oy
(9,679 puan) tarafından
O kadar küçük göndermem 
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Ben kaynanamla annemle bile binanın önüne gönderemiyorum 
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Bırak şehir dışına göndermeyi 1 saat bile ayrı bırakmıyorum üstelik yaşına girmemiş bebek daha ya ne rahatları var arkadaş bee
(2,630 puan) tarafından
Ay sinir olmamak elde degil
(2,266 puan) tarafından
Aynen valla

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 663 göst.
5 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 242 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,327 göst.
18 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 490 göst.
14 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anneadayi54 (969 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,917 soru

24,131,634 cevap

334,068 kullanıcı

...