0 oy
1,216 göst.
Diğer kategorisinde (2,630 puan) tarafından
Bı tanıdığım henüz 1 yaşına girmemiş bebeğini nenesiyle farklı sehirlere gönderiyor ay sok oldum duyunca nasıl dayanabiliyordur ki simdi

33 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Alt katima vermeyi  düşünmüyorum ☺️
-Reklam-
+1 oy
(5,397 puan) tarafından
Kız süt içmiyor mu o bebe nasıl annesiz duracak. Herşeyi bırak o yavrusu olmadan nasıl duracak ? Biz de mi sorun var bunlar da mi anlayamadım 
(2,630 puan) tarafından
İste ne sinir oldum duruma ya bebek 1 yaşında bile değil ve göndermiş ay dedim böyle bı teklif edilse önce bı beni öldürün öyle görürsünüz derdim
(5,397 puan) tarafından
Tabi öyle canım
+1 oy
tarafından
her yer sapik kayniyo nenesi dedikodu ederken cocuga mi bakicak sanki akli olan gondermez
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Ne rahatlık masallah
0 oy
tarafından
Burda vardı biri 2 . çocuk olunca diğerini babaannesjne verip köye gidecekmiş asla vermem 1 saat bile olsa 
tarafından
Seda olan kisiye yorumum benim kayinvalidemde kizim emmese  benden alırmış  ama bu bana yardim degil  arniyet arayışı  ona anne dermis onla yatarmış  ben ikinciyi yapcakmisim  ve kızımı  ona vercekmisim sırf  korkuma ikinci çocuğu  yapmiyorum benim bi arkadasim vardi hep babannesini sever ona anne der  ve kendi annesine kinle bakardi babanne eseri buda !!

Yattığı  yerde  simdi o gelini ayakta bekliyodur
(109 puan) tarafından
Tamam işte sizde yasamissiniz ben izin vermedim öyle Bisey
(109 puan) tarafından
Bak işte nasıl bi psikolojik baskı kuruyolarki insanı zora sokuyorlar
tarafından
Cok iyi olmuş  verme bencede
tarafından
Valla konu kızımsa hicbisey önüne  geçemez  vermem bitti  anliyosa anlar anlamiyo tekrar tekrar söylemem
0 oy
tarafından
Babasıyla bile göndermem benim olmadığım yere
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Kızım 4bucuk yaşında haftasonlari amcası bazen gidip geldiği oluyordu yaşadığımız şehire onlar İstanbul ben Bilecik teyim kaynanam gönder iki üç gün kalsın diyordu asla diyorum yapamam ki. Kızımda çok akıllıdır yaramaz bir çocuk da değil babaannesi de çok ilgilidir çok sever bakar eminim ama özlerim yapamam.
0 oy
tarafından
Kesinlikle hayır 
0 oy
tarafından
Yanimda özluyorum ya aslaaa kendi anam babamda olsa kim olursa olsun assslaaa
0 oy
tarafından
Suan annemde kalıyoruz oglum 16 aylik annem yanımda uyusun dedi de yok anne onsuz kokusunu alamadan uyuyamam dedim :)
(2,630 puan) tarafından
Aynen bide başka şehire göndermek ay
tarafından
Aynen ya kaynanamla görüşmüyorum oglum babasıyla 2 3 saat gidiyorlar gelene kadar burnumda tütüyor özlüyorum
0 oy
(7,617 puan) tarafından
5dakka görmesem  ozluyom göndermem
(2,630 puan) tarafından
Nefes alamam heralde aynı yerde olmasak rabbim acısını göstermesin yapamazdim
0 oy
(476 puan) tarafından
3yasında oglum var 10 günlükte bebegim var ben dısarı çıkmadığım için  ya annem ya kız kardeşim  oglumu parka götürürler 50kere ararım onlara güvenmediğimden değil ama merak ederim napıo die milletteki iyi cesaret 
(2,630 puan) tarafından
Bı defa anneme bırakıp gezmeye gittim kaç kez aradım en son durmuyor deyince bı stres oldum anlamayana hemen eve kos
(476 puan) tarafından
biz çok düşkün olduğumuz için herhalde bu kadar rahat hissedemiyoruz Bi yere gönderdiğimiz zmn
(2,630 puan) tarafından
Babasıyla bahçeye göndersem camdan izlerim ya milletteki rahatlık mis valla
(476 puan) tarafından
Bencede cnm
0 oy
(74 puan) tarafından
Annem yan Apartmanımda 1 kez olsun bensiz kalmadı kızım 3.5 yaşında. Biz mi çok düşkünüz millet mi rahat bilmiyorum 
(2,630 puan) tarafından
Rahatlar bence olması gereken annesinin yani nasıl nefes alırsın daha 1 yaşında olmayın bebeği başka şehire göndermek Allah korusun yolda bişey olsa nasıl affedersin kendini yada başına bişey gelse
(74 puan) tarafından
Tabi canım kesinlikle öyle hastane işim olduğu zaman anneme bıraktığım zamanlarda 2 saatte özlüyorum çocuğumu gerçekten böylelerini anlıyamıyorum. Hele Allah korusun bişey olsa o vicdan azabıyla ne yapacak
0 oy
(23,246 puan) tarafından
Göndermem. Allah mecbur etmesin. Zamanında kayınvalidem kayınbabam çalıştığı için eşimi 1 yaşına girmeden babannesigile farklı bir şehire göndermişler. Eşim yürümeyi onların yanında öğrenmiş. 1 aya yakın kalmış. Aklım almıyor ya. Nasıl gönderdiniz ben gönderemezdim diyorum ama mecburiyet kızım falan diyorlar. Ben göndermedim heralde. 
(74 puan) tarafından
Benim eşimde öyle 2 farklı memlekette büyümüş sonra İstanbula yanlarına almışlar güya ama her sene Bi amcasında Bi galasında bırakarak büyümüş. O yüzden benim eşimin şuan ailesine karşı hiçbir düşkünlüğü yok.
0 oy
(163,453 puan) tarafından
deliyizde bizden daha fazla deli olanlar var haa
(2,630 puan) tarafından
Yarışıyorlar bizimle galiba  sevdaa
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Ben yanında olmadiktan sonra ne isi var ben anneannesine bile birakmiyorum yakin olduğumuz halde
0 oy
(54,114 puan) tarafından
bir iki saatliğine anneme bırakıyorum oda sürekli degil ondada isimi halledip kosa kosa yanina gidiyorum keyfe keder birakmam 
0 oy
(109 puan) tarafından
Bizdede var benimde yengem çalıştığı için kızını babaanesiyle sürekli köye yolluyo 

Banada bizimkiler teklif etmişti 2.dogurdugunda ilk oğlana bakamazsın biz bakarız demişlerdi bende post açtım Burda ama benim durum farklıydı 2cocukla yol çekemezsin büyüğünü bizle 1ay önden yolla dediler bende danışmak için post açtım ama kötü anne olarak yargılandım

Ne ben evladimdan ayrılmak isterim nede kimse evladından ayrılsın isterim 
(109 puan) tarafından
Durumları gayet iyi keyif için çalışiyo kaynanam Burda olmasın bana bulaşmasın hesabı çünkü bizde yılın belli bi ayı köye gidilir tarımla uğraşıyoruz oda işe girmekte buldu çareyi
Ama benim durumum farklıydı doğumdan sonra gidicem zaten köye sadece 1 ay önden yollamaliliyim diye  fikir almak için post açtım linç yedim kötü anne oldum hemen
(2,630 puan) tarafından
Burda hemen balıklama atlayıp suçlamaya yer arayan çok insan var kimse evladından ayrılmak istemez psikolojileri bozuk manyak anneler hariç eminkm çokta zor geliyordur üstüne hamilesin daha kotu hissettirmislerdir kuzum ya
(109 puan) tarafından
O kadar moralim bozuldu kipostu kapatmak zorunda kaldım ki ben 17 yaşında anne oldum şuan 20 yaşındayım 2.ye hamileyim kaynanam Dan yana sıkıntım yok şükür 40in çıkana kadar dururuz sende dedi 1ay sonra zaten sen geliceksen köye biz buyuk oğlanı alıp gidelim 1 ay dişini sık ikisini bir bakamazsın dedi bende fikir amaçlı açtım postu zaten yollamak istesem salakmiyim fikir alıyim
(2,630 puan) tarafından
Burda herkes kendi gözünden bakıyor işte ama hamile insanlar düzgün düşünmeye biliyor bile mesela bugün üst komşumumn çocukları çok gürültü yaptılar diye aradım benikmde çocuğum uyuyor biraz dikkat sonra ay üzülmüş müdür hamile kadın diye arayıo.gonlunu aldjm
(109 puan) tarafından
Illaki insan kendinden pay biciyo kaldık i burası bi platform akıl alamicaksam niye var
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Yazın oğlumu memeden ayıracam bir şey yemiyor .Temmuzda 2yaşına basacak .Kreşe verip iş bulup çalışmayı düşünüyorum.Şimdiden nasıl ayrılcam diye düşünüyorum .Başka şehre asla gönndermem.Düşüncesi bile nefesimi daralttı
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Hastaneye giderken mecbur anneme birakkıyorum hastane çok yakın 15 dakıka ona rağmen eve dönene kadar 3 4 kez ararım bazi insanlar rahat kişilik meselesi 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 664 göst.
5 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 244 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,334 göst.
18 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 490 göst.
14 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anneadayi54 (969 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,285 soru

24,137,008 cevap

334,339 kullanıcı

...