0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Yine bennnn :) Eşimin yakıni çok hasta sürekli hastaneye gidip geliyor 95 yaşında ölecek gözüyle bakılıyor ve şimdi kızlar eğer öyle birşey olursa köy yeri korona köye girmez deyip maske bile takmiyolar gittim diyelim bu risk var gitmesem eşimi orada yılan gbi zehirli dilleriyle doldurup doldurup gönderecekler biz rahat 1 ay kavga edecez.. napacami bilemedim siz olsanız ne yapardiniz

8 Cevaplar

+1 oy
(689 puan) tarafından
Allahim sen esirge der esimim yanina giderdim
tarafından
Şimdi den az kalalım deyim ozmn
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Hele bi ölen ölsün öyle düşünürsün oralarını ")) 95 yaşında nasıl olsa ölecek dersin bi bakmışsın 105 e ce yaşamış "D
0 oy
(53,896 puan) tarafından
maskeni takip git uzun sure kalmayın canim
tarafından
Şimdiden deyim ozmn
0 oy
tarafından
Ben gitmem ama iste esini bilememki kuzun nasil davranir sana.ben esimin lafini takmam ama sen farklisin anladigim kadariyla
tarafından
Hani eşimden bı yana sıkıntım yok kuzum ama dolduruyo yılanlar sonra eşim arada kalıyor bunun sıkıntısını da eve yansıtıyor
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Hamilesin eşinin seni ve bebeği de düşünüp gitmemesi lazim telefon edip baş sağlığı dileyebilir yani benim eşim öyle yapardı neden sizi riske atacak ki ya da sen gidip neden kendini riske atacaksin
tarafından
Aşkım çocuğu yok kimsesi yok kim kaldıracak cenazeyi ve eşim iş gereği zaten sürekli şehir dışında oradan kacsak ise gidiyo mecbur
0 oy
(9 puan) tarafından
Gitmesen eşini geldiğinde göreceksin aynı hesap buna benzer bir durum yaşayıp annemin evinde kalmayı seçmiştim bir süre bebeğim daha kıymetli geldi 
tarafından
Eşimi görmekle ne alaka anlamadım?
(5,397 puan) tarafından
Yani esin orada temaslı olacak virüs kapmışsa yine sana bulaşacak diyor.
tarafından
Anlamadım da :) o yönden de çok hakli
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Ya gidip korona olucaksin yada bir ay eşinle.kavgali kalicaksin sen seç hangisi daha kolay gelir sana:)))
tarafından
Allah afetsin huzurlu bir ölüm :D
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Arayıp cenaze töreni yapıyorlar deyip şikayet edeceksin. Dağılacaklar gitmene de gerek kalmayacak 
(7,931 puan) tarafından
Bu gerçekten çok mantıklı :)
tarafından
Kizz oradaki polisler bişey yapmıyor ki küçücük yer ahhh yapsalar valla hiç durmazdim
(5,397 puan) tarafından
Jandarmayı ara =)))
tarafından
Kiaazzz valla bazen benim beyin duruyor ellam çok akıllıca :)
(5,397 puan) tarafından
=)))) adam öldü mu ki =))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 110 göst.
3 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
17 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 307 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ahmet&Mert (1,404 puan) tarafından soruldu