0 oy
1,223 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından
Yani yoksa bizde çıkalım boşuna eve tikili kalmayalım kimin story durumuna baktıysam dışarda merhamet lütfen ya 

31 Cevaplar

0 oy
(1,012 puan) tarafından
Duyarsız insanımız o kadar çok ki malesef. Herkes işine geldiği gibi davranıyor. Biz istediğimiz kadar evlere kapatalim kendimizi çoğu kişinin umrunda değil. Herkesin hakkına giriyorlar bu şekilde ve kesinlikle hakkımı helal etmiyorum böylelerine
(135 puan) tarafından
Bende etmiyorum canım hafta sonu yasak diye birşey var yani kimse kendini kandırıp saçma savunmalara girmesin
(1,012 puan) tarafından
Sonra da polise jandarmaya yalvariyorlar ceza yazmasın diye. Beter olsunlar...
-Reklam-
0 oy
(14,061 puan) tarafından

Hangi birine engel olabilirler ki yasak var diyorlar ama millet dışarda geziyor.

Ne desen boş çıkan çıkıyor maskesini takarak tedbirini alarak 
0 oy
tarafından
Neye yasak kime yasak ya Allah askina milletin aklıyla oynuyorlar resmen adamlar bangır bangır konferans düzenliyor oralarda yok millet sahile inse parka gitse virüs var ceza kesiyorlar haftaiçi bulasmam diye imzamı atmış virüs okullar kapalı AVM ler açık işlerine geleni yapıyorlar 
(12,961 puan) tarafından
Ya valla seni tebrik ediyorum baştakiler umursuyor mu ki millet umursasın dün Şırnak'a binler bir araya geldi diye çoşkuyla haber yapıldı pkk yı kınamak için eee ne oldu virüs 3.5 kişi bir araya gelince hemen korona partisi oluyor da o Allah rahmet eylesin başkanın cenazesindekilere bulaşmıyor muydu herkes dip dibeydi
tarafından
Öyle valla kuzum resmen alay ediyorlar iki kişi yanyana gezse aaaa yasak pat ceza vatandaş olse ardından Fatiha verecek kimseyi sokmuyorlar mezarlığa kodoman biri ölse dip dibe namaz kılıyorlar bu ne perhiz ne lahana tursusu kaç aydır ailemi göremiyorum kaç gündür haberde topluluklar yanyana
tarafından
Hahh ağzına sağlık çıkmayanlar da çıkanlara can sıkıntısından saldırıyorlar komik
0 oy
tarafından

Valla bilmiyorum ben evdeyim:ninja:

0 oy
(1,879 puan) tarafından
Benim lisedeki öğretmenim var kocası doktor her hafta sonu dışarıda markette oyuncak vs alıyor bugünde 5 saatlik şehir değiştirdi düşün para var onamı güveniyolar bilmiyorum doktora izin var tamamda hastahaneye gitmiyoki her haftasonu dışarıdalar gördükçe sinirleniyorum biz niye evdeyiz 900 tl cezayı ödemeyi göze alamadığımız için mi para yok diyemi
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Eden kendine ediyor sen de otur evinde benim gibi dikkat etmeyenin de kıyısına köyüne yanasma ıs isten gecınce donulmuyor
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Var ama yok canım 
0 oy
tarafından
Evde de dursan da  virüs bulaşıo benim görümcem hiç çıkmadı aylarca ailesini görmedi sonuç  korona oldular üstüne bide psikolojik olarak çocuklarda etkilendi eve tıkılmaktan
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Bugün hava çok güzeldi çamaşır asarken içimden geçirdim keşke yasak olmasaydı da sahile gitseydik ailecek diye. Ama gidemedik yasak var çünkü adamlar bosuna yasak var evde oturun demiyor. 1.5 senelik evliyim sahille aramda 15 dk var şu zıkkım virüs var diye en fazla 3 kere falan gitmisimdir toplamda. Ben de isterim eşimle kızımla sahile gidelim gezelim ama olmuyor. Herkes atar yapmış da neyin atari bu. Doğru soyleyeni dokuz köyden kovarlar demiş eskiler...
(135 puan) tarafından
Aynen öyle bacım ama hakkımı ahirette alacam inş böyle sorumsuzlardan
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Bu saat oldu binaya girenin çıkanın haddi yok ya bak değil bu ben çıkmıyorum 
0 oy
(167 puan) tarafından

Valla kuzum benim eşim asker o hep işte ben hep evde Bi hafta sonu var onda da dışarı çıkıyoruz onlara yasak değil kolluk kuvveti olduğu için ama bakıyoruz ki herkes dışarda hafta içi dışarda olanlar da dışarda çevirmeden nasıl geçiyorlar merak ediyorum bu arada arabadan fazla çıkmıyoruz küçük yer burası insan içine girmiyoruz biz 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 375 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 154 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 107 göst.
0 oy
9 cevap 198 göst.

Kategoriler