0 oy
427 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Kizlarr ya bende bi soru sormak istoyorum.. Gercekten guzel yorumlar yapiliyor begeniyorum hepsini. 

Benim 2,5 yasinda oglum var bisey yemiyor... Yani yiryor ama coooook az yiyor gerçekten en sevdigi seyleri bile yapsam iki lokma aliyor, sonra ye yedirebilirsen... Ne yapsam acaba? Boyu 97 cm felan kilosu 13... Herkes cok zayif diyor, ama doktorlar normal diyor iyi diyoo... Ama bencede cok zayif duruyor... Sizde de varmi bisey yemeyen cocuk.. Nasil yediriyorsunuz... 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
4.5 yaşında hala yemez. 15.5 kilo maalesef. Doktora götürdüm değerleri normal. Zorlamiyorum doydum dediği an hiç karışmıyorum. Maalesef bazı çocuklar böyle oluyor canım zorlarsan tiksinir 
(10 puan) tarafından
Hmm anladim canim ya... Desene hep böyle az yicek... Bebeklikten beri böyle kus kadar yiyor.. Neyse saglikli olsun zayif olsun napalim
tarafından
Boşver ben artık o kadar üstüne düşmuyorum. Eğer kan değerleri iyiyse hiç takılma. Büyüdükçe gelişicek kilo Alicak zaten.
(10 puan) tarafından
Aynen yaa takmamaya calisicam artık.. En cok sag solun zayif demesi beni bitiriyor... Bende hep diyorum doktor iyi diyor diye ama bizim Türk milletimiz tombul tombul bebisleri cocuklari seviyor iste napalim onlarda alisacak zayif çocuğa :)))
-Reklam-
0 oy
(54,114 puan) tarafından
digerine yazdim kapandi benimkide 29 aylik ayni iki lokma yer doydum yetti der bindaha yemez 
(10 puan) tarafından
Aynen yaa öyle his oluyor canim ama gercekten cocuk ac olursa yer.. Eşimde zaten iyi diyor acikirsa yer diyor.. Alisicaz işte canim napalim kimi çocuk az yer bizimkilerde maalesef öyle.. Saglikli olsunlar yeter insaAllah
(54,114 puan) tarafından
tabi en onemlisi saglikli olmalari meyve yiyor mu benimki seviyo meyveyi
(10 puan) tarafından
Valla masaAllah o yönü iyi yer her türlü meyveyi ama iste meyve sadece su.. Hani yemek yese sonra yemek hep sivi yediğinden masaAllah azcik yiyor bol sıç.... Affederisn boyle yazdim anlamisindir:)))
(54,114 puan) tarafından
☺️benimkide oyle hep ivir zivir yiyo
(10 puan) tarafından
Çocuklarin vazgecilmezi zaten o... Valla ben bu yasimda halen seviyorum çocukları kinayamam:))
0 oy
tarafından
Benimkide oyle malasef randevu  alip cocuk doktoruna goturecem değerlerine baktaricam
(10 puan) tarafından
Yiyen cocuk kolay olur derler hep gercekten de öyle biz zorlaniyoruz bi lokma yedirmeye... Ilerde hayirli sağlıklı evlat olurlar hepsi insaAllah
tarafından
İnşallah canim benim cocuk bastan zor basladik zor gidiyoruz hayirlisiyla buyusun de tek duamiz bu
(10 puan) tarafından
Amin canim:))
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Demir eksikliği falan var mi vitaminlerine baktırdın mı  bide süt çay veriyor musun bunlarda Demir eksikliği yapiyor ve iştahsızlık oluyor çocuklarda 
(10 puan) tarafından
Yok canim ya süt hic icmedi cook nadir yer.. Meyve suyu cok iciyor.. Meyve suyu olmadan o iki lokmayi bile yemiyor maaleseff
0 oy
tarafından

doktor kilosu iyi diyorsa yapisi oyledir canim bizede hep zayif diyorlar soylee enselerine bir tane patlatasim geliyor:D 

(10 puan) tarafından
Ayyy icimi okudun cidden bende öyle oluyorum sinirden üstlerine uçasım gelmiyor değil yani:))))
tarafından
keske yapabilsek cok iyi rahatlama olurdu bizim icin :)
(10 puan) tarafından
Aynen canim terapi gibi gelirdi cidden :DD
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Dışarıda oyun oynarken yedirmeyi denediniz mi  yada arkadaşları ile oyuncakları ile
(10 puan) tarafından
Arkadaslari olinca hiiiic bisey yemiyor... Misafir oldugu zaman yada b8z gidersek heycandanmi sevincdenmi hic bisey yemiyor canim ya.. Oyincaklariylada yedirmeyi denedim ama ayni az yiyor hep...
(5,328 puan) tarafından
Ozaman yemeği konuştur veya sevdiği bir kaharaman gbi yesir yani onun hayal dünyasına in cnm
(10 puan) tarafından
Hmmm bunu bi denicem canim denemedim bunu daha.. Güzel fikir sagolasin canm
(5,328 puan) tarafından
Rica ederim inşallah  faydasını bulursun
0 oy
(125 puan) tarafından
Oglumda 3 yasinda 15 kilo yedir uedirebilirsen hic vermesem ac ac gezer aciktim hic demez aksama kadar evde onun sevdigi seyleri yaparim ama 2 lokma yer agzini kapatir yemicem diye karnini sisirir doydum diye
(10 puan) tarafından
Aynen canim inan bende oyleyim patates kizartma makarna cocuk ne severse yapsam bile iki lokma sonra bittii yediremem yani... ALLAH yardimcimiz olsun gercekten yemeyen cocuk coook zor oluyor
0 oy
(128 puan) tarafından
Benimki de öyle 2.5 yaşında 13 kilo boyu da kısa 90 cm falan. İki üç lokma aldı mı tamam, akşama kadar yemese açım demez, imreniyorum yiyen çocuklara da ne yapalım sağlığı yerinde olsun. Ha abur cubur çok seviyor sadece onları versem onlarla yaşayacak ama . 
(10 puan) tarafından
Ayyyy ayni benimkini tarif ettin canim ya abur cubur cikolata seker ver, yemem demez.. Amin canim ya saglikli olsunlar zayif olsunlar napalim...
Seninki iste zayif ama biraz daha kisa olinca biraz daha toplu durur beninki uzun zayifligi daha belirgin:)))
(128 puan) tarafından
Evet seninki uzun olunca daha zayıf duruyordur. Ben de zayıflığı dert etmem o kadar, uzun boyu daha çok severim :) ama kısa maalesef ;)
(10 puan) tarafından
Yok kiz ilk cabuk uzayanlar ileride duruyor.. Ben bunu cok gördüm.. Seninki ilerde hizli boy atar insAllah :))
(128 puan) tarafından
Yok ya benim boyum 160 eşim 168, ben kadın olarak kendimi o kadar kısa bulmuyorum da eşim kısa, kaynana 150, görümcenin biri 153, eşim tarafı çok kısa anlayacağın, bizimki de uzun olmaz sanmıyorum, karnımdaki bebiş de abisi gibi geriden geliyor. Oğlum da öyleydi anne karnında kısaydı daha
(10 puan) tarafından
Amann kiz boy nedirki bosver.. Benimde abilerim hep kisa olsun nolucak ilerde iyi bireyler olsunlar önemli olan o:)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 92 göst.
27 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gunesinrengi (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 912 göst.
0 oy
0 cevap 210 göst.
7 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 195 göst.
6 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,237 cevap

334,362 kullanıcı

...