0 oy
1,383 göst.
Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından
Kız kardeşim kaçtı evimde önceki postlarima bakan bilir. Zaten üveydik hiç bağımız yoktu. Ben babaannemle dedem büyüttü aynı evde amcamın oğluda vardı oda kardeşim gibiydi elimde büyüdü sayılır. Onu getirdim bin pişman oldum kızlar iki bebem var birisi 1.5 diğeri 5 aylık yaptığım hiç bir yemeği beğenmiyor yaptırıyor israf ettiriyor eşimde israfa karşı kızıp duruyor bana. Öğlen yemeği duruyor bana az önce dedi ki kalk bana patates kizart bol sarımsak yoğurtlu. Yemeği beğenmeyince dışarıdan söylicem diyor. Canım sıkılıyor diyormuş babasına. Halbuki okulu burda köye gitse okul şehirde günlük 3 saat yol gidip gelecek ayrıca babası tembihledi aman çocuklara yardım et bakmasına dedi bakmak yerine sürekli mizmizlik yapıyor resmen deli oldum şuan patates kızarıyorum günde 3 öğün yemek yapıyorum resmen bir yediğini bir daha yemiyor 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

ccanim bu duayi inanarak tum kalbinle oku kisa 

zamanda sifa bulacaksin. Unutma şu yazdigimi sakin unutma aklına hep bunu getir. ALLAH İZİN VERMEDIKCE HIC BIR VARLIK SANA HIC BIR SEKILDE ZARAR VEREMEZ.ALLAHA SIGIN ALLAHTAN BASKA HIC BIR BUYUK GUC YOKTUR BUNU GETIR HERZAMAN. Aklina

-Reklam-
0 oy
(163 puan) tarafından
Ya Allah aşkına def et evinden gitsin şunu. Kendi çocuklarına ayır o yemek hizmet edeceğin zamanı. Tek kalmaktan niye korkuyon alış artık ya böyle ömür boyu birini tutup yanına getiremezsin ki. Eşinin de sabrına hayran kaldım vallahi kadar kimse kolay kolay evinde böyle misafiri hele ki israfci mız mız misafiri kabul etmez.
0 oy
tarafından
Hergun yasin oku tüm evi gezerek sabah ve akşam kapını besmele ile kapat birşey olmaz Allah'ın izniyle
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Bacım sen kendin kaşınıyon her hal 2 çocuk seni yormuyor biraz yoran getirim diyon sonrada şikayet ediyon 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 803 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Yareninannesi06 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,064 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Yareninannesi06 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,278 göst.
20 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yoruldum bu hayatan (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 2,249 göst.
29 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,326 soru

24,152,489 cevap

334,981 kullanıcı

...