0 oy
705 göst.
Diğer kategorisinde (1,698 puan) tarafından

Buna karar verdim ve aldim diğerinden daha kullanisli olacagini düşündüm 

image

13 Cevaplar

+1 oy
(402 puan) tarafından
Cnm bu nedir  ilk defa gördüm 
(1,698 puan) tarafından
Bi onceki postuma bak cnm
-Reklam-
+1 oy
(12,763 puan) tarafından
Evet benim aldığım bundan öbürüne göre daha güzel hiç degilse o mesafe kısa tutar sin el tutmayı öğrenir
(1,698 puan) tarafından
Insallah cnm sen oyle diyince buna baktim bu daha cok aklima yatti
(12,763 puan) tarafından
Evet öbürü bizzat baktım kopma ihtimali var bu daha saglam ben dolap uyg almıştım
+1 oy
(1,664 puan) tarafından
Cok yalnis buldum bunu cocugun hareketlerini kisitliyorsun bununla daha neler görcez acaba 
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Az önceki postu okudum da çocuk bunla gitmek istediği yere gidemeyince kendini yerlere fırlatıcak haberin olsun
(1,698 puan) tarafından
Alip gorecez bakalim
(2,387 puan) tarafından
Sen bilirsin tabiki karışamayız
0 oy
tarafından
Bu ne canım  ??
(1,698 puan) tarafından
Cocuk için cnm
0 oy
tarafından
Ben yanlis buluyorumm bunlari ya 
(1,698 puan) tarafından
Ogluma bisey olmasindan iyidir
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Bir onceki postunuza baktım okudum zor şeyler belki ama yinede hoş bir görüntü değil çocuk psikolojik olarak çöker
(1,698 puan) tarafından
Oglumun hayati daha onemli bwnim icin tesekkurler
0 oy
(163,485 puan) tarafından
o ne kiz           
(1,698 puan) tarafından
Guvenlik icin cnm
0 oy
tarafından
Canım on yargı degıl ama Biraz daha zaman ver basta bende bu sekulde sorun yasadım 2 ayım maf oldu ama zamanla alıstı sımdı elımı tutmadan asla gitmez ben bunları tuhaf buluyorum 
(1,698 puan) tarafından
22 aylik buse artik inan katlanilacak gibi değil ne evde ne disarida duruyor cok cok zaman verdim hatta randevu aldim cuma gunu cocuk psikiyatriye goturecem
tarafından
Cok zor kuzum anlarım bir yere gitmek istemiyorum burnumdan halen geliyor dısarıda elımı tutuyor ama bir yer de evde emin ol bazen kendimi bıtmıs hissediyorum ıcın rahat edecekse tak kuzum senin cocugun en iyisini sen bilirsin her zaman be cocuk doktoruna anlattım hareketli cocuk psıkıyatırlık durumu yok aksıne zeki olacak dedı ama inan bende cok yoruluyorum
(1,698 puan) tarafından
Evet zeki cok zeki ama  disarida malesef elimi tutmuyor arabada bile durmuyor
tarafından
Aynı canım zamanla alıstı brnım oglum da hala da uslu degıl gercı
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Çocugun neden böyle davranıyor peki canım.. Dışarı da vakit geçirmiyor musunuz. Sürekli ev de olmanın etkisiyle de böyle davranıyor olabilir. Bu tarz ürünler geçici çözümler, hatta belki çözüm olmayacak. Önce neden böyle davrandığını çözmek lazım.
(1,698 puan) tarafından
Evet cnm randevu aldim cocuk psikiyatriye gidicez
Oglum sanirim hiperaktif
Cok cana yakin cok zeki bide cok hareketli yani oyle böyle degil kesin hiperaktif  aslinsa cikiyoruz hep oyle evdede oyle anlatsam aklin sasar valla
(7,118 puan) tarafından
En güzeli bir uzmana danışmak, iyi yapmışsın canım
0 oy
(54,158 puan) tarafından
görünüş olarak guzel durmuyo evet iticide ona zarar gelmesinden iyidir bence doktora götür canim bu kadar hareketli olmasi da normal degil 
(1,698 puan) tarafından
Randevu aldim abla cuma gunu goturecem doktor  napar peki bi bilgin varmi
(54,158 puan) tarafından
esimin kuzeni oyle hareketliymis okula gitmis sanırım
(1,698 puan) tarafından
Vallahami ama oglum kucuk 22 aylik abla bide asagida biri cevap vermiş ona takildim ☺
(54,158 puan) tarafından
canim kimse istemez bebegibi boyle baglamak eminim sende istemiyosundur son çözüm budur senin icin yurtdisinda yaygin bu ysdirganmiyo bildigim kadariyla bize kötü geliyo
(1,698 puan) tarafından
Aynen biliyorum yoksa ben istermiyim bunu kullanmak annesiyim ben onun kim onu benden cok dusunebilirki☹
Bakalım  inşallah duzelir doktor ne dicek acaba
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Benim oğlum da çok hareketli dışarıda deli gibi her yere koşuyor gören şaşırıyor o.derece ama.hic hiperaktif diye düşünmedim hiperaktif olân çocuk odaklanamaz durup da senin ne dediğini anlamaya çalışmaz. Konuştuğun zaman göz temasını biraz kurabiliyor mu
(1,698 puan) tarafından
O ayri cnm hiperaktif ayri odaklanma sorunu ayri oyle okudum ben ama bazen cocuklarda ikisi birden olabiliyormus benim oglum sadece xok hareketli bakalim doktor ne dicek e hiperaktif cikarsa naparki dokyor
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Hadi bakalım işe yarar inşallah 
(1,698 puan) tarafından
Yukaridaki cevaba baksana☺
(5,397 puan) tarafından
Kaldırdı yorumu =)))
(1,698 puan) tarafından
Niye acaba ☺
(1,698 puan) tarafından
He diyom ya niye acaba diye ☺
Boyle yazmasi kolay basa gelmeden bilemez
Sanki ben bayılıyom kullanmaya

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 1,124 göst.
13 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 956 göst.
16 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 389 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 474 göst.
16 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,461 soru

24,154,789 cevap

335,084 kullanıcı

...