0 oy
588 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar bn 1 buçuk sene nişanlı kaldım daha öncesinde hiç tanışmışligimizin yoktu tanışıp 6.gunu nisanlandik Nişanda Bir sene nişanlı duracaz bu 1 sene içinde dugdedik eşimin ailesi de kabul etti birbirimizi tanımak amaçlı neyse bu 1 buçuk sene içinde bn nişanlandiktan 2ay sonra babannem Vefat etti babannem Vefat ettikten 2 buçuk ay sanra eşimin ailesi düğün tarihi kesmeye geldiler bizde 1sene söz verdiniz dedik ısrar etseler de yok dedik sonra hemen aradan bı 2 hafta geçti abim ile eşimin kardeşi askeri gittiler onlar askerdeyken gün kestik (bir sene tam dolduğu gün ondan önce de gelirlerdi eşimin ailesi 1 yıl dolmadı derdik birkaç aylık nişanlıydim o zamanlar) neyse düğün tarihi aldık pandemi den dolayı 1 ay sonraya ertelendi düğün salonları kapatılınca zaten sonra da salonu iptal ettik neyse eşim bana diyor ki sen 1 sene nişanlı duralım dedin uzun süre nişanli durunca tükendim dedi bnde bı insan 1 senede tükenmez dedim evlendim aylar oldu hala eşimde ailesi de sen 1 sene nişanlı kalmak istedin diye hep söyleniyor 1 sene nişanlı durmayı bn istedim ama bikac ay ertelenmesi de pandemiden dolayiydi En kötüsü eşimde söyleniyor hadi ailesi bana etmediğini bırakmadı biz saten istemeden önce 1 sene nişanlı duracaz diye anlaştık tamm dediler

10 Cevaplar

+1 oy
(1,574 puan) tarafından
Almasaydiniz beni o zaman de sende madem soyleniyorlar.
tarafından
En kötüsü eşimde söyleniyor hadi ailesi bana etmediğini bırakmadı biz saten istemeden önce 1 sene nişanlı duracaz diye anlaştık tamm dediler
(1,574 puan) tarafından
Kendine sakın laf ettirme bu konuda. Seni zorla almadilae sonucta. Hele ki esinin demesi de sacma yani  ona da ezdirme. Kendinii ona mecburmuşsun gibi bir histe verme. Yoksa yillarca bu konu devam eder. Sen bisey demedikce tependen inmezler
tarafından
Haklısın cnm
-Reklam-
0 oy
(826 puan) tarafından
Daha önce tanışıklık yoksa Bi sene az bile bence 
tarafından
İşte gelse eşimin ailesine anlat bu arada ben en baştan 1 sene nişanlı kalacam demiştim ailesi de kabul etmişti bu arada önceden hiç tanışmışligimiz Yok
tarafından
Kız bu arada eşimde söyleniyor bilmiyorum en Ufak biseyde den nisanliligi uzun tuttun diyor
0 oy
(388 puan) tarafından
Ne kadar saçma yaaa tamam diyelim sen istedin 1 yıl nişanlı kalmayı eee ne oldu bir şeyleri mi eksik kaldı tovbee yaa sırf insanı bunaltmak için olur olmadık şeyler ortaya atıyorlar deli oluyorum bunlara boşver kuzum he de gec
tarafından
İşte biz önceden hiç tanismiyorduk 6 gün konuştuk o kadar zaten istemeden önce de 1 sene nişanlı duracam demiştim
tarafından
Kız bu arada eşimde söyleniyor bilmiyorum en Ufak biseyde den nisanliligi uzun tuttun diyor
(388 puan) tarafından
Eee de ne olucak bir şey mi kaybettikte haberim mi yok
tarafından
İşte o bir senede çoğu borcunu ödedi borçsuz evlendik birbirimizi tanımaya çalıştık ne bilim eşimin ailesi garip eşimin amcaları galan da uzun tutmamis bilmiyorum tanımadan evlenmek daha mi iyi
0 oy
(799 puan) tarafından
Kız nolmuş 1 sene nişanlı durulunca 

Allah allah tükenipte töve yarabbim

Cmn adla kendni ezdirme laf söyletme 

Bir kere ipi verince öyle devam ediyır

Ailen arkandaysa biraz dişli dur 

Bildipim için söylüyorum 

1 sene nişanlandiğını başına kakan insandan her laf beklernır
tarafından
Ailesinin soulenmesini anlıyorum ama eşimde ailesine ayak uyduruyor neymiş pandemi girmiş bn nisanlandihimda virüs yoktu ki sonra çıktı bn ne yapım
(799 puan) tarafından
Dedim ya cnm ipi alınca bırakmazlar
Kusura bakma eşinede söylüyorum ama eşinde suçlu bu şekilde ha bire söylememesi lazım
Her şeyde aileye uymak iyi değildir
Sen onun eşisin onunla bir ömür geçirecek olansın
Başka bişy mı var kaynanahilin aklında acaba
Pandemi vardiye düğüne az kişi mi geldi az insan az para takı diye mi düşündü acaba
Bişy diyemem çünkü 1 sene hiç tanışmayan bir çift için hiç bişy
tarafından
İşte zaten 6 gün konuşup nişanlandim öncesi hiç yok ne ailesini ne de eşinmi tanımıyordum  bu arada evet düşündüğün doğru o yüzden ama 1 oğulları daha var kim bilebilir di virüs olacağını
(799 puan) tarafından
Sen ezdirme kendini
tarafından
Yok cevabımi veriyorum
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Neye tükenmiş ki ben anlamadm. 1 sene gayet normal zaten öncesinde tanışıklık da yok. Biz garibanlar napalim 9 yıl sevgililik yine de bunun bir senesi nişanlı da durduk hiç tükenmek gelmedi aklımıza:)
tarafından
Bn insan bı senede tükenmez dedim ailesi çok gaza getiriyor bana patlıyor
(1,894 puan) tarafından
Saçmalamış bahane arıyor bence.
tarafından
Eşimin annesi bnm eşimle aramı bozmak için elinden geleni yaptı yapiyor da geçen de eşime kızdim millet yıllarca nişanlı duruyor sevgili duruyor kimse bişe demiyor kimse tukenmiyor diye
(1,894 puan) tarafından
Keşke daha çok dursaymişsiniz da kaynanani da iyice tanisaydin. Al karşına açık açık konuş canm nişanlı kalmayı bahane eden şimdiden ilerde neleri vurur yüzüne. Altı bile dolmuyor yani boş bahane.
tarafından
Cnm nisanliyken çok bişe almadılar bohça bile yapmadılar sesimi çıkarmadım bile eşimi de gazliyor ailesi sonra bizim aramız kötü oluyor bnde eşime dedim 1 sene nişanlı durdum diye tikendiysen almasaudin bni ddim milllt yıllarca sevgili oluyor kimse bişe demiyor da sen niye diyon diye kızıyorum ona sonra başlıyor kavgamız
0 oy
(3,550 puan) tarafından
çok saçma bir konu gerçekten şimdi evlenmişsin iz başlamışsınız belki de hamilesindir belki de çocuğun vardır hala daha nişanlılık konularının açılması ayrı saçma ailesinin bu konuya dahil olması ayrı saçma nişanlanıp olaylarına hala senin başına kalkmaları ayrı saçma
tarafından
Hamileyim cnm mayısın başlarında da oğlum olacka ailesi eşimi çok gaza getiriyor
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Ee nolmuş ki canım 1 sene nişanlı durduysanız neyine söyleniyolar bunun ailecek bişey mi olmuş ki
tarafından
Yok bjse olmadı beklemisiz pandemi girmiş bn nisanlandihimda virüs falna yoktu sonradan çıktı sani virüsü bn çıkardım onunda suçlusu bn oldum
(3,281 puan) tarafından
Tövbe yarabbim hiç takma canım boşver canını sıkma evlenmişsiniz zaten
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Ne yapsan da söylenir bu koca tarafı amaann gına geldi bu koca tarafından her şeye bı fikirleri var  
tarafından
Kız kocamı da gaza getirip aramızı açmasalar eşimle beni kötü yapiyor
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Demekki  neymiş bi sene bile nişanlı kalsan insanları gene tanıyamazsın allah iyilerle karşılaştırsn
tarafından
Amin cnm aynı eve girmeden kimseyi tanıyamazsin
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Almasaydiniz o zaman de canım. Düşününce bir sene de yeterli gelmemiş bence tanımak için. 
tarafından
Aynn aynı eve girince tanıyor insan bnde diyorum almasaudiniz başkasını alsaydiniz diyorum

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 840 göst.
20 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 222 göst.
5 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
+1 oy
10 cevap 192 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Lilalozom (81 puan) tarafından soruldu