0 oy
316 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından
Kızlar ailevi sorunlar diye daha öncede post açmıştım .geçen günlerde kız kardeşim bana instadan istek atmış .çok özlediğim den dolayı kabul ettim ve bir gün bekledi bana mesaj attı abla napıyorsun diye iyiyim dedim herşeyi unutarak.konustuk .o günden sonrada bı daha yazması aramadı hep ben yazdım büyük olduğum için bu durum ağrıma gidiyo artık bende ona yazmicam şimdi ne yapmaya çalışıyor kardeşim anlamadım. Bı hatırlatmak istedim ailem evlenince kusmustu benimle konusmuyolar

6 Cevaplar

0 oy
(4,039 puan) tarafından
Ben ablamdan kcugum ama genelde ben ararim ama kardesler arasinda olmaz oyle sey sen sor halini hatrini .
(4,039 puan) tarafından
Bazen bende diyorum hep ben ariyorun o arasin diye filan ama olsun sen ara sor kac yasinda kardesin
(33 puan) tarafından
20 yqsinda kardesim
(4,039 puan) tarafından
Daha genc simdikiler boyle sen mesaj at
(33 puan) tarafından
Annem mi yaptırıyor acaba bilmiyorum valla dayanacak gücüm kalmadı çok özledim kardeşlerimi
(4,039 puan) tarafından
Orasi  bilemem ama sana ihtibat gecmek istemis devamini getir
-Reklam-
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Bişey olmaz canım sen ara sen ablasin büyüksün sonuçta baktın artık o sana hiç yazmıyor sende yazma belki sen yazıyorsun diye yazmıyordur
0 oy
tarafından
8 yil olcuk gurbette evliym 2 erkk kardesm dha 1kere tlfn edip abla enişte nasilsnz demediler msjlarma bile aramalrma bile cvp vermezler dogru duzgun 
0 oy
tarafından

Benim erkek kardeşde baska hesaplardan ***** ***** msjlar atip duruyo keske kiz kardesim olsaydı:getlost:

0 oy
(679 puan) tarafından
Benim ablamda gunde iki kere hep o arar ben cok nadir ararim ama hic boyle dusunmez kardesiniz sonucta nolacak
0 oy
(29 puan) tarafından
İyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir canım, kardeşlerin daha genç çocuk sayılır olgunlaşma yaşı yükseldi, yarın büyüsün evlensinler o zaman kişiliklerini kazanırlar, benim o yaşta öğrencilerim var oradan biliyorum Allah yardımcınız olsun 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 350 göst.
25 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,101 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 150 göst.
+1 oy
6 cevap 176 göst.
22 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 2bebek1anneee (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,003 soru

24,118,960 cevap