0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 bucuk yasina geldi. Ogretemiyorum. Cisin kakan gelince soyle diyorum bezinide cikardim. Ymm diyor. Ama 1 bucuk saatin icinde 3 kere altina isedi. Bugun pes ettim. Nasil olacak

7 Cevaplar

0 oy
(1,698 puan) tarafından
Pes etmiceksin cnm ben tam 2 yasinda baslicam
tarafından
Kiyafeti kalmicam yikadim kurusun. Yarin tekrar deniyecegim
-Reklam-
0 oy
(1,585 puan) tarafından
canim ben kademeli ogrettim once gunduz sonra gece onceden bilgi verdim yakinda birakicaz hatta bezine ypinca gelince soyle dedim soyleyebiliyor mu  bunu test ettim, sabahlari hic takmicaz artik diyerek sabah cikardim ilk basta altina yapti tuhaf geldi sonra tuvalete gitti tuvalete yapmaktan korktu sevdigi cizgifilm karakteriyle ilgili bir sarki uydurdum kukulinin  cisi gelmis  gibi onu cok sevdi bir de sticker lar aldim her yaptiginda wc duvarina yapistirdi buyugunu yapmasi zaman aldi bir.kac gun tuttu korktugundan ama onu da yapti sonra da gece ye gectim 2saatte bir wc ye kaldirdim bazen kacirdi falan zamanla o da gecti. anlatmaya calistim insallah ise yarar zamnla oda alısir pes etme
tarafından
Cnm daha gunduzu yapamiyoruz. Soylemiyor cisi gelince direk yapiyor. Anlattim tmm diyor. Ama soylemiyor. Youtube dan cizgi filmler bile izlettim bunla ilgili
(1,585 puan) tarafından
Zamnla canım sende hemen pes etme yeri gelicek altına yapicak ona lazimlik al oyuncaklı falan dikkatini çeksin
tarafından
Lazimliga hic yapmiyor klozete ust aldim. Ona alistirmaya calisiyorum. Kis gunude zormus. Kiyafetler kurumuyor
(1,585 puan) tarafından
Evet kış günü zor yazın daha iyi oluyor ama kışın daha iyi evden çıkmıyoruz yazın hep insan sokka da durmak istiyor
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Ablamın ogluda 3 buçuk yaşında geçen yazdan itibaren annem ablama kızım bez bağlama yatarken de bağlama cisini yapınca üstü islandigi için rahatsız olacak dedi yatağa isedi altına birsuru poşet serdik ve sonuç artık kendi cisi kakası gelince söylüyor ve sürekli sorduk kaka geldi mi çiş geldi mi cisi olmasa bile tuvalete götürüp oturttuk alışsın diye
tarafından
Baya ugrastiracak beni bu konuda
0 oy
tarafından
Canm sen goturceksin onu taa alisana kadar 
tarafından
15 dk da bir sordum cisin geldi mi hadi gidip yapalim.yok diyor. 5 dk sonra altina yapiyor. Bide kaciyor kiyafetini degistirirken
0 oy
tarafından
Doktora gotur idrar yolu enfeksiyonu var mı baktir canım varsa tedaviden sonra başla yoksa zaten sorun yok çünkü idrar yolu enfeksiyonu olan çocuklar çişini tutamaz
tarafından
Sagol cnm
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Pes etme sen pes eder ona güvenmezsen olmaz asla pes etmeden devam edeceksin çok normal böyle olması böyle alışır çocuklar rahatsız olmaya başlayacak tenine değdiğinde ve alışıcak sen yarım saatte bir götür wc
0 oy
(115 puan) tarafından
Ben 2 yaşından 3 yaşına kadar öğretmeye çalıştım 1 yıl dile kolay ama pes etmedim ilk başta sadece gece altını bağladım sonrasında onuda actim gündüz yapmayı bırakınca 
(115 puan) tarafından
Lazimlik aldım araba gibi onada o oyuncak pislenmez diye yapmadı ne zorluklar çektim ama pes etmedim

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 388 göst.
2 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Tekcocuk (1,792 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 71 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
5 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ummmeryem27 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 521 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (504 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,894 soru

24,104,550 cevap

332,617 kullanıcı

...