0 oy
399 göst.
Diğer kategorisinde (1,334 puan) tarafından
Merdivene tirmaniyodu evin içinde ki kapı yaptırdik sobaya gidi yodu soba korumaligi yaptırdık çekmeceleri bağladım bulaşık makinasini bir yolunu bulup açıyor sımdide tuvalet kapısını açmayi öğrenmiş soluğu aldımi oraya gidiyor kitledim şimdi tuvaletede kilit açıp gitcem aklıma gelmezdi sizin bebeler napıyor biryerine bişey olcakmi bugün diye evham yapmak tan sitres oldum ya

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya maşallah kaç aylık bizimki daha küçük :)
(1,334 puan) tarafından
19 aylık
-Reklam-
0 oy
(162,876 puan) tarafından
baby boyumda oyle tumgun merduven cikiyoz
(1,334 puan) tarafından
Biz Kapi yaptırdık yoksa her fırsatta orda
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Önüne engeller koymak.yerine ona hayır ı öğret sende. Onu her zaman pamuklara saramazsn kendini "kendi" korumayi öğrenmesi lazım
(1,334 puan) tarafından
Aynen dedin doğru bazen uyarıyorum bura girilmez böyle aç şöyle yap önümüzde uzun yol öğrenicek
0 oy
tarafından
engel koydukca dahada fazlalasiyo bence biraz kesfetmesine izin verin gözetim altinda tabi anlatirsaniz biseyleri neyin ne icin kullanildigini daha cabuk ustesinden gelirsiniz 
(1,334 puan) tarafından
Aynen dediniz doğru ama ben iş yaparken her fırsatta orayi acıyor tuvalette düşüp kayacak diye korkuyorum
tarafından
engel konulan yer daha cazip geliyo o yuzden dedim bisure sonra meraki gecer rahtlarsiniz
0 oy
tarafından
Benimkide 19 aulik ama ben senin gibi yapmiyorumm hayir dedigim zaman agliyo ama yapmiyo surekli engel koyman onun baska yollar bulmasi demek 
(1,334 puan) tarafından
Ben yüz kerede desem bir inadı var bir yapmıyo iki yapmıyo sonra gene yapıyor
tarafından
Kizacaksin gerekirse canimm yapacak baska bisey yok basina bisey gelsin omur boyun aglamasindansa boyle aglasin
0 oy
tarafından
Ona zararlı olmayacak şeyleri karıştırmasına izin veriyorum , zarari dokunacak vir seyse başında durup kesfetmesine yine izin veriyorum onun dışında hayırı çok iyi biliyor sakince hayir annecim diyince yapmıyor öyle sakin bi çocuk da değil ama hayır diyince dinliyor
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Bne hiçbir yeri kilitlemedim valla düşe kalka büyüyor alışacak böyle böyle 
0 oy
(103 puan) tarafından
Bizde evi güvenilir hale getirdik ona zarar verecek herşeyi kaldırdım ama denedim ben kapattikca orayı merak ediyir bende güvenli hale getirdim heryeri ama WC konusunda haklısın ,artk biraz daha büyük olduğu için onu anlatabilirsin belki işe yarayabilir .bizimki de klozete aynı galiba su var ya içinde oynamak istiyorlar .onu oyunla cikartyrm dikkatini dağıtarak bay bay yapıyoruz çünkü yarın tuvalet yapmayı öğrenirken bu defa korkarsa hiç girmez.
0 oy
tarafından
Ben hiç bişey yapmadım aksine göz önünde bırakıyorum şuan 2 yaşında hamdolsun öyle kendi başına yapmıyor elimi tutup beni götürüyor gösteriyor bende onu yapıyorum 

Sadece pencerelere kilit taktım onuda ne olur ne olmaz diye
0 oy
(128 puan) tarafından
Ohoo daha neler neler, biz tuvaleti banyoyu mutfağı kitliyor anahtarı çıkarıp yüksek bir yere koyuyoruz gideceğimiz zaman anahtarı alıp açıp giriyoruz ☺️ kilidi açıyor çünkü. Dolap kilidi aldık kırdı, iple bağladık açtı, babası elektrik teliyle bağladı en son, başta açamadı sonra onu da çözdü ☺️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 186 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,549 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 2bebissannesi (581 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 375 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mys-2boys2girls (4,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
17 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Cicekzade (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,868 soru

23,863,047 cevap

320,492 kullanıcı

...