0 oy
550 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (943 puan) tarafından
Oğlumun tırnakları uzamış ama az tam kesilecek kıvama gelmemiş kessem etleri de kesilecek kanicak. Sabah kahvaltı hazırlamak için mutfağa gittim geldim elimde sofra bana imalı imalı diyoki bu çocuk benim boynumu çizdi neden çizdi acaba niye çiziyor bu çocuk boynumu diyo yani demek istiyor ki sen bu çocuğa bakmiyosun bende dedim ki ya ne şekilli sukullu konusuon dedim. Al çocuğu deyip verdi bana. Sonra eline ne geçiyorsa fırlatıyor böyle. Bende ya bıktım senin bu hareketlerinden dedim. Oğluma mama yedirdim kahvaltı kendi yedi kalktı bende sofrayı kaldırdım hadi bişey olmaz kavga etmim dedim yanına gittim öpmeye. Uzak dur benden dedi. Bende uzak dururum görürsün o zaman dedim. Bu gidişle böyle olucak zaten dedi. Beni soguttun kendinden dedi bana. Sözlerimle sogutmusum ne dediysem. Hiç bişi demedim çıktı gitti. Ayrılalım o zaman dedim öyle olacak zaten dedi. Ne yapayım kızlar sizce bideoglum var 6 aylik

16 Cevaplar

+1 oy
(8,579 puan) tarafından

Kızlar bazen şaka gibisiniz hiç laf söylenmeyecek size galiba ..

burada hakaret aldatma şiddet yok hemen neyin ayrılması bu
(943 puan) tarafından
Bu bir değil iki değil canım. Sürekli böyleyiz biz. Kendisi neler diyo bana ben hiç gikimi çıkarmadım. He aldatma konusu da var postlarima bakarsan gorursun belki silmediysem.
(2,074 puan) tarafından
Gercekten tek ayrilma sebepleri bu mu,? Hic mi canınızın kıymeti yok ya.
-Reklam-
+1 oy
(1,430 puan) tarafından
Aman canım anasının adam edemediğini sen de edemezsin saygısız işte saygı görmediğinden saygısız davranıyor aman boşver b..okkk boşanır öyle kolaydı 
tarafından
Artıların hepsi feda olsun bacım sana. Demek istediğimi yazmışsın vallaa çok haklısın anasinda adam olamayan bizde kendini bir b.k sanıyor
(1,430 puan) tarafından
Qyy ayy ne deyim valla böyle gelmiş böyle gider
0 oy
(181 puan) tarafından
Eşin haksız ama boşanacak kadar da büyük bir mesele değil bence 
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Bir tırnak meselesinden çok saçma başka birşey olmalı sebebi bu olamaz 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Biraz abartmissiniz kuzum ikinizde
0 oy
tarafından
Boşver ya başka bir şeye sinirlenmiştir ama eşya fırlatması hoş değil sakinleşmesini bekle bir de ayrılıktan da bahsetme ya bir şeyi kırk kere söylersen olur :(
0 oy
(921 puan) tarafından
Cizsin ne  var cocuk olur oyle ama esinde cok itici konusmus 
0 oy
tarafından
Çoğunuz buradan aldığınız gazla hareket ediyorsunuz cidden 
0 oy
tarafından
Ayrılalım denecek bişey göremedim ben ohoo her tartışmada böyle dersen adam seni ciddiye almaz bi daha ayrılalım dediğinde. Bişey demeyipte sınırı geçince söyleseydin ne soyliceksen 

Ayrıca esininde böyle dememesi lazım benim oğlumda çizer yüzünü ama böyle tepki görmem hiç.
0 oy
tarafından
Abartmayın ya gerçekten cokmu kolay evlenmek boşanmak 
0 oy
tarafından

Kocasına da neden şekilli şukullu konusuyorsun der ki bir insan . :) mahalle arkadaşın mı yavrum o senin. Biraz daha farklı davransan belki oda sana öyle gelir. Şimdi biz burada sadece senin anlattığın ile yola çıkarsak eşini linç etmemiz lazım ama bazen kabahat bizde de olabilir :/

0 oy
(5,397 puan) tarafından
Bu olayda hicbir şey yok siz nirbirinizden bıkmışsınız. Ence sen haklısın asıl tavır yapması gereken sensin. Sokağa çıkma yasağı var nereye gitti ki? 
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Bu ne şimdi sizin evliliğiniz oamuk ipliğine mi bağlı
0 oy
tarafından
çok tuhaf hareketleri varmış durduk yerde abartmış bence umursamayın siz hiç birşey demeyin evinizde de bakara suresi okuyun yada dinleyin 
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Adamlara özürlüymüş gibi bakıyorsunuz yiyip içip yatıyorlar  sonra gelip ahkâm kesiyor hayret ya. Onun eli kolu yok mu o kessin madem battı. Bide gidip öpüyorsun iyice kendini bi halt sanıyo

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 498 göst.
0 oy
24 cevap 1,114 göst.
26 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kayrmm (684 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 658 göst.
13 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Caresiz1 (226 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 626 göst.

Kategoriler