0 oy
374 göst.
Diğer kategorisinde (862 puan) tarafından

image

küvetine oturtup yıkıyorum ama banyoda duşa kabine sığmıyor odada yıkıyorum bu aparattan kullanan varmi alsam işime yarar mı her seferinde küveti boşalt zor oluyor siz nasıl yıkıyorsunuz banyoda 9 10 aylik bebeklerinizi 

5 Cevaplar

0 oy
(54,173 puan) tarafından
kuvette yıkıyodum banyonun ortasinda o aya kadar odadaydi au dökülünce odanin ortasina banyoya gectik☺️
(862 puan) tarafından
Benim banyoda dusakabine sığmıyor küveti acaba dusakabine koymadan banyoda yıkasam üşür mu bilemedim
(54,173 puan) tarafından
ben once elektirikliyi goturup isitiyodum sonra dusakabin disinda yikiyodum canim simdi kar soğuklarında yine onceden isittim buyuk usumez dedilerde kiyamadim
(862 puan) tarafından
Mantıklı bende öyle yapayım çok teşekkür ederim ya her yer su oluyordu odada birde taşı banyodan odaya odadan banyoya ohoo
(54,173 puan) tarafından
evet canim bende oda sicak diye tasiniyodum sonra dokuldu kuvetin kenarina basti haliyi yikamaya verdik sonra banyo da biraz zor oldu tabure aldik yasinda falandi dusakabinde tabureye oturtup yikadim terlik falan aldim
(862 puan) tarafından
Bizimki de az kaldı 10 aylık olucak 5 6 gun sonra iyi ki almamışım boşa lara verecektim
(54,173 puan) tarafından
gerek yok canim ya bir iki ay idare et oturmaya baslar tabure alirsin zaten totolarinda kurt kayniyo kovaya su dolduruyorum ilik onla oynarken yıkıyorum simdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kuvette yikadm banyoda legende yikadm 
(862 puan) tarafından
Aaa leğen çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim ya alayım bir tane sığacak şekilde
tarafından
Yani cnm 10lira bisey böyle antin guntin seylere greek yok bence
(862 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bir kaç ay kullanıp kalkicak kenara 5 litre yağ geliyor artık bu paraya hiç aklıma gelmemişti benim leğen yazın suyun içinde oynarda
tarafından
Aynn cnm sen bi leğen al kafan raht olsun cpcuk sudanda korkmaz
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Benim mama sandalyesini çıkıyor kolay oluyor
(862 puan) tarafından
Deneyeyim bakayım sığacak mi ay inşallah sığar
(4,655 puan) tarafından
Inşallah olur canim
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Ben duşa kabinin içine oturtup öyle yıkıyorum
(862 puan) tarafından
Direk zemine mi kaymıyor mu
(3,725 puan) tarafından
Hayır sırtından elimle destekliyorum zaten 5 dklik iş
(862 puan) tarafından
Olmazsa öyle yapayım bende çok teşekkür ederim
(3,725 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
tarafından
Kocama  olmuş artık canım yere bir havlu yada kirli kıyafet ser oturt yika kuvvetle falan uğraşma 
(862 puan) tarafından
Öyle yapacağım artık çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 195 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 337 göst.
0 oy
1 cevap 136 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy