0 oy
463 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından

Burası sanliurfa tavandaki vantilatör yetmiyor tam yanımda da bu var :)

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aman mideni usutme canm bende oyleydim usutmusum kac gundur maf oldum 
(221 puan) tarafından
Canım dikkat ediyorum ama inan dayanilcak gibi bir sıcak yok oturduğum yerde terliyorum bende ne bulursam çalıştırıyorum :)
tarafından
Aynen bende mersinde yasiyorum anlarim yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
antalyadaym balkonda vantilatör çalışıyor suan :D   baska cozum bulamadm :D 
tarafından
Zenginliğe bak ya balkonda vantilatör çalışıyo biz fatura çok gelcek diye. Evde bile açmıyoz :DDDDDDDDDDDDDDD

(ŞAKA))
(221 puan) tarafından
Valla burda kimse para düşünmüyor yazın serin olsunda gece gündüz en az 2 tane vantilatör yada klima çalışıyor :))
tarafından
Ay teyzemde antalyada ciğerimiz kurudu diyor ya çok aşırı sıcak varmış allah yardımcınız olsun
tarafından
:D  aynisini kiz kardesmde soylemisti :D lukse bak balkonda vantilatör keyfi yapiyosunuz diye :D  ha evin icinde çalışmış ha balkonda ayni fatura geliyo nasılsa:D  balkonda acik hava olunca daha serin esiyor en azindn :D
tarafından
amin cnm aynen valla kuruduk sicaktn nemden
0 oy
tarafından
Bnde aciyorum canm ama duvara carptiriyorum direk kendme tutmuyorm herzaman son gunlerim hasta eder diye korkuyorum sende dikkt et hastalarsa zor 
(221 puan) tarafından
Canım bundan başka  1 tane daha çalışıyor ama bana faydası yok terle terle mahvoldum üzerimi değiştiriyorum bidaha terliyorum bende bunu aldırdım eşime küçük yanıma ayarlıyorum işte biraz iyi geliyor inşallah hasta etmezde :)
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Valla canım orası çok sıcak burası da Diyarbakır burası da sıcak ama urfaya göre serin 
(221 puan) tarafından
Burası çok kötü canım birde ben samsunluyum Karadeniz kızıyım alışmışım serine :(
(4,756 puan) tarafından
Anladım canısı
0 oy
(1,293 puan) tarafından

Buralar.pekk.bi serin ohhh :D

(221 puan) tarafından
Olmadı bu şimdi 50 lerde 45 lerde geberiyoruz :))
0 oy
tarafından
Hamileligim sanliurfada gecti. Klimanin altina cekyati acip 3 ay boyunca don atlet yatmistim  :D
(221 puan) tarafından
Fena geçiyor benimde :))

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 124 göst.
1 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Heidi nin koylusu (3,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 93 göst.
30 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
0 oy
1 cevap 46 göst.
29 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Es25 (4,012 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,202 soru

24,095,490 cevap

332,062 kullanıcı