0 oy
3,109 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar bugün meleğimi aldım hava almaya çıktık bime de uğradık bimin önünde beklerken 50 yaşında falan bi kadın geldi yanıma oturdu bebeğime bakıp niye bu kadar küçük dedi cevap vermedim sonra özürlü mü dedi dilini niye çıkartıyor dedi dedim teyze ne diyosun sen ne özürlüsü senden daha akıllı.Nereye gitsem sanki canavar görmüş gibi bakmalarından yoruldum down sendromluda olsa benim evladım cennet kuşum

105 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından
Allahın cezası kadın ya. Boyle manyaklar dolu. Melek o melek. 
tarafından
Melek tabiki:))
(12,026 puan) tarafından
Bırde dıl cıkardıgını soylemıs. Dıl cıkartınca sap diye opcen onu =)
-Reklam-
0 oy
(776 puan) tarafından
Gerizekali patavatsiz yasi olmus 50 ama görgü 0 melek onlar benim bir kuz3nim de down sendromlu cok da akıllı sen hic umursama böyle down olmasa da patavatsizlik ediyorlar her seye burunlarini sokuyorlar 
tarafından
Aynen öyle valla canım şimdiden eğitimine başladım iyi yerlere gelebilsin diye
(776 puan) tarafından
Jimnastik icin özel yetenekleri oluyor ve cok da faydali diye biliyorum arkadaşım canakkalede down jimnastik takimi egitmeni belediye destekliyor zamani  3 yaşından sonra bir araştırın aklinizda olsun hem sosyallesmesi hem de enerjileri atmalari icin harika bir firsar
tarafından
Doğrudur canım biz şimdi den başladık eğitime
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Herkes haddini bilmiyor konusuyor canim uzme kendini ayrica cok tatli bir bebegin var masallah ona 
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Ay tövbe yarebbim Allah ıslah etsin öylelerini melek bu melek terbiyesiz ahlaksız.... 
tarafından
Bide dank diye söylüyor özürlü mü diye
0 oy
(1,594 puan) tarafından

Masallah prensese 

Sen seçilmiş bir annesin Rabbım sana güvendi ve meleğini sana emanet etti <3

tarafından
Öyle tabiki biz en sevdiğimizi en güvendiğimize emanet ederiz Rabbim de bana güvendi en sevdiğini emanet etti diye düşünüyorum
0 oy
(82 puan) tarafından

Aaa kız ne alakası varmış ya ne kadar kötü insanlar var. Bal gibi duruyor maşallah ona <3 sende takma öyle insanları canım lütfen. Allah bağışlasın bütün evlatları. 

tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(3,149 puan) tarafından
Onumu taktın canım pırtt konusr konsr susar takma ya ağzı olan konuşuyor He he deseydin ay çok sinir oldum 
tarafından
Canım dolmuştum artık
0 oy
tarafından
Ya valla yemin ederim sen dovn yazmasan anlamiycakdim.terbiyesizlikmi bilgislikmi bilmiyorum amma insanlar kendilerini idare edemiyorlar.Allah sabr versin.bacilarinada akil fikir versin.Masallah çok guzel bir bebek.kurban olsunlar ona.
tarafından
ALLAH razı olsun canım kimse benzetemedi bu actigim postta
tarafından
Valla gecende paylasmisdin ondada benzetmemisdim.ayrucada masallah kamerayada nasil bakiyor kucuk amma nasil anliyor.ben kizimin fotosunu cekerken kac kiliga giriyorum.nazara inanirim Alkah nazardan saklasin nas ve ayeteli okudum nazar deymesin
tarafından
Sağol canım allah razı olsun evet doktor da dedi algısı açık çok şükür bende nazara inanirim canım
tarafından
Bak nşbenim kizim down sendromlu diyil amma alqi cok yavas.derslerde cok zorlaniyor.hic kimsenin lafina taknma.dengesizler o kadar cokki hepsine kafa takarsan hasta olursun.bebeyin senin mucizen.Allah bilibde vermis.mutlulugun tadini cikar.akilsizlara uyupda zehir etme.
0 oy
(16 puan) tarafından
Oyy masallah cok tatli ne yazikki boyle insanlar var bu densizlere uzulcek zamani kiziniza harcayin valla cok daha iyi etmis olursunuz operim guzell gozlerinden minik prensesi Allah size bagislasin ins
tarafından
Amin inşallah ALLAH razı olsun canım
0 oy
(4,173 puan) tarafından
maşaAllah size♡ Rabbim size bagişlasin ♡♡♡♡
tarafından
Âmin inşllah canım allah razı olsun
0 oy
tarafından
rabbim sana bol huzur neşe versin yuzunuz hep gülsün inşallah keşke böyle anlarda hayat dursa bir tane yumruk çıksa tam suratının ortasina 
tarafından
Dimi insan çok istiyor gerçekten
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Yazik teyzenin RUHU özürlüyse demek ki... Rabbim sana bağışlasın bu güzel kuzuyu ...
tarafından
Âmin inşllah canım allah razı olsun
0 oy
tarafından

Canım agzi olan konuşuyor beyninden yoksunlar  takma sen maşallah benim güzelime ya<3 Rabbim bağışlasın sana 

tarafından
ALLAH razı olsun canım
0 oy
tarafından
Sensin özürlü moruk deseydin ya ALLAHIM YARABBİM ya 
tarafından
Yaşından dolayı fazla şey yapmadim
tarafından
Kendini strese sokacağına böyle insanların ağzının payını vermek lzm cnm el kadar bebeğe böyle demeye utanmıyor mu acaba patavatsız Bn bile sinirlendim ya
0 oy
tarafından
Dengesiz dolu ya bırak boşver Allah'ın dan bulsun geri kafalı maşallah o kuzuya kurban olsunlar 
tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Iyi demissin terlemişsin terbiyesiz 
tarafından
Hemde ne terbiyesiz
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Oy kurban olsunlar okadar dusuncesiz insan varkiiiii
tarafından
Ne yazık ki varr
0 oy
(229 puan) tarafından
Dengesiz kadın gerizekalı ay çok sinirlendim öyle densizler ki Allahım yarabbim çok tatlı bebeğin Rabbim sana bagislasin canım 
tarafından
Amin inşallah ALLAH razı olsun canım
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Masaallah camim rabbim bagislasin öyle düşüncesiz insanlar yüzünden insan doğurmaya korkuyor lanet olası çevre baskısı 
tarafından
Sağol canım benim:)
0 oy
(294 puan) tarafından
Yavrum kuzummmm allahin odullendirdigi kullarindan diyeydin canim 
tarafından
Anlamazdı ki canım
(294 puan) tarafından
Aynen anlasa demezdi aman dunyanin en guzel mucizesi ve rahmeti masallah kuzuma

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,155 göst.